Måndagsmys

Idag har jag:

-
Vaknat upp bredvid min älskade
- Gjort klar vår del av konstfilmen på medieproduktionen
- Ätit en god pastalunch på Nian med fina klasskamrater
- Varit hyper och dryg
- Varit jättetrött
- Somnat på filosofin
- Tränade roligt pass på fitnessen
- Inte hängt med i takten till musiken
- Åkt till Jysk med mamma och tittat ut saker till lägenheten
- Köpt småsaker jag behöver
- Ätit världens godaste matlåda
- Duschat och känt mig fräschare än någonsin
- Målat naglarna rosa

Just nu:

- Ligger jag i sängen och kollar på en inte allt för bra serie som mamma tipsade om
- Smsar med min kärlek
- Funderar jag på att byta över till Sex and the city istället!

 nöjd tjej med Martins mysiga tröja. Den luktar gott.


Trött och sliten

Kvällen blev väl sådär igår. Vi var som sagt hemma hos mig. Sen tog vi bussen ner på stan, jag frös. Bad choice med skinnjacka. Drog till Öster (!) hem till nån Josef. Då tänkte jag, fan vad kul med fest. Eh? Tre grabbar som satt och spela nhl. Där satt man och nickade till med huvudet lite emellanåt tills det var dags att gå till bussen. Mötte ett par sannerligen patetiska typer som ska mucka men vågar inget annat, jävla idioter. Så grymt onödigt. Jag och Mia tog bussen hem till mig och åt nattpizza och tittade på SATC. Vaknade rätt tidigt idag och åt Ben&Jerrys till frukost. Så värt. Hon drog hem för ett tag sen så jag har fått i mig lunch och ska börja rensa garderoben. Snark.

 älskar att vara seriös

It's friday, I'm in love

Dundermysig kväll med Martin! Åt god mat och mumsa Ben&Jerry's! De filmer jag hade laddat hem var riktigt kassa, så med lite övertygelse tittade vi på Sex and the city. Snacka om soft dag i skolan. Hade samhäll och delades in i grupper, svenskagenomgång sen sluta!! Dåligt skönt. Åt i skolan och drog ner på stan med älskade Linda. Fyndade bra grejer må ni tro! En skjorta för 50 :-, en bh 50:-, trosor 19:-, armband 30:-, örhängen 20:-, hudkräm 30:- och ett skärp för 60:-. Riktigt riktigt bra. Tog ett litet mellanmål på donken sen kom bror och hämta mig, så fixa vi lite saker. Så skjutsade han hem mig, så kom Mia. Vi har ätit god pizza och bara haft det allmänt bra. Nu har Elin precis kommit, så är Niklas och Olof på väg. Sen får vi se var kvällen tar oss!


When I look at you

Sveriges kortaste skoldag. Hade mediakommunikation i 70 minuter. Jag och Malin skrev ner massa frågor som vi ska fråga på Media Markt. Slut. Gick och åt. Eller ja, det var potatisbullar och blodpudding som jag avskyr mest av allt så det blev en skiva bacon och kalla makaroner. Nej tack till Sodexo. Efter det gick jag och Malin på stan ett tag. Fyndande en jättefin jeansskjorta för 75 kr och ett såkallat nattlinne eller vad man ska säga haha.. Sen satte vi ner oss och tog en fika på Waynes. Nu är jag hemma, har städat och duschat så nu är det bara Martin som fattas! Nu kollade jag precis kontot och då hade morfar satt in 300 kr. Tack morfar!


Dum och dummare

Dagen gick hyffsat fort idag. Vi skrev klart våran geografiuppsats. Nästan helt klar på naturkunskapen. Gjorde samhällsprovet. Crap säger jag bara. Jag och Malin har slagit vad om en chokladboll att hon får bättre betyg än mig och tvärtom. Gott det kommer bli med chokladboll... Efter skolan åkte jag hem till mormor och morfar. Städade deras städskåp, dammsög och bytte gardiner. Så åt vi typisk svensk husmanskost: Stekt fläsk med potatismos. Mums. Vid nio skjutsade mormor hem mig. Nu ligger jag i sängen och kollar på älskade Dum och dummare! Favoritfilmen som 10-åring typ. Alltid lika bra. Imorgon ska älskling sova här, jag längtar sönder. Litet minus dock är att han slutar runt 4, halv 5 och jag slutar kvart i 11. Haha! Har EN lektion. Värt. Mediakommunikation. Blä..


Skola och IKEA

Åstadkommit lite grejer idag faktiskt. Kåseriet på svenskan - klart. Geografiuppsatsen - klar. Nu är det bara naturkunskapen kvar. Så självklart samhällsprovet imorgon förstås.. Känns förjävligt måste jag säga. Jag har läst mina anteckningar två gånger. Så tog jag självklart fel block med mig hem. Bra Josefine. Ska plugga imorgon i skolan istället. Bra Josefine. Efter skolan satt jag, Linda och Alexandra kvar och skrev lite på vårt PA. Vid fyra kom mamma och Jimmy, jag körde till Valbo för att vi skulle kolla på en soffa. Det blev en skitsnygg soffa från MIO. Därefter blev det käk på IKEA, kanske hur gott som helst? Nej nu ska jag krypa ner i min säng och fortsätta kolla på Sommar i Sverige och sen på Sex and the city, big big love. 

Hatar måndagar

Det var riktigt mysigt hos Martin som vanligt! Han åkte på träning runt tre, så jag bestämde mig för att plugga. Jag somnade. Han kom hem och vi tog en dusch. Solsidan + timeout på kvällen och varma mackor på det! Mums. Jag lyckades motstå chipsen. Eller ja, knappt. När Martin hade tagit lite chips slickade/pussade jag honom på läpparna för få lite smak av den underbara sour cream and onion.. Desperat tjej. Skoldagen bestod av crap. På median redigerade jag och Anna vår film, äcklig lunch, filosofigenomgång och till sist fitness. Muskelpass. Lagade god mat hemma och tog en dusch. Skapligt nöjd. Har tillbringat två timmar framför datorn för att skriva anteckningar från samhällsboken, 4 sidor blev det. Sen hade vi svarat på frågor på resten av sidorna. Gud. Hur ska jag klara onsdagens prov? Det får vänta och se.. Nu är jag väldigt trött.

Söndagsmys

Uppe med tuppen, typ. Jag ska ta 12bussen till Hedesunda där min älskling bor. Det blir mysmysmysmys + plugg.

 
Mitt ansikte ser ut som ett minfält nånstans i stackars Irak eller något... PRICKAR överallt. Jag såg ut som ett monster när jag vakna. Ansiktstvätt, nästa!

Peek-a-boo

Det var en riktigt mysig kväll, det är skönt att bara vara hemma ibland. Vi åt god mat + efterrätt och spelade kort hela kvällen. Plump och Chicago. Nu väntar jag på att den 6e säsongen av SATC ska bli klar, wiho. Imorgon ska jag ju som sagt vara med min bebis, men destination Hedesunda eller inte är ännu oklart. Klart slut.


Du kan ta ditt pack och dra!

Sådär ja, nu känner man sig lite som en människa igen. Men magen är det något med.. Fattar inte riktigt. Men snart ska jag köra till mormor och morfar och hämta dem :) Nej, gud vilket värdelöst inlägg.


 Kör på enkelt +havsblåa naglar. Åh Alanya!!

Deg deg deg

Så har jag varit idag. Vaknade av mardrömmar halv tio. Låg i sängen, åt frukost, låg i sängen. Sex and the city på hela tiden! Haft väldigt ont i magen, oro eller något.. Men det känns bättre nu. Jag ska hämta tvätt i tvättstugan och ta en svalkande dusch och fräscha till mig! Sen åker jag och mamma och hämtar mormor och morfar, får ju köra så varför inte? Så det blir en liten familjemiddag här ikväll. Imorgon ska jag träffa min kärlek.

 Älskar denna serie!

Hemma hel och ren

Vi var har varit hos Robin ikväll med Nicke och Daniel. Trevligt att träffa dem igen! :)
Nu ligger jag i min kära säng utan min kära. Det är tråkigt och ensamt. Nu ska jag kika några avsnitt av Sex and the city!

Going out

Nu ska jag traska hem till Robin med Paulina och Mia, det blir nog trevligt det! :)
Jag har absolut ingen aning om hur kvällen blir, men det visar väl sig. Ha en bra kväll!

 Haha, ska inte ha flätor, brukar bara ha det när håret är blött.

(8) Alldeles åt skogen för bra (8)

Det var riktigt mysigt igår, som vanligt! :) Efter jag och Martin ätit, fick jag köra till ICA för mamma ändå skulle till en kompis. Köpte popcorn och naturgodis, och ostbågar åt bobbo såklart. Anteckningsblocken fram, tack! Sen var det lite krångel vilken film vi skulle se, riktigt i-landsproblem.. Jag ville se Ringaren i Notre Dame och han ville se Prinsessan och Grodan. Haha, härliga val av film. Men det blev till slut Prinsessan och Grodan, och den var väl helt okej. Idag var det en bra dag i skolan. Vi hade egentligen håltimme en timme, men fick in en lektion där istället. Så vi slutade 12.10 istället för 14.25, hur skönt?

 Planerna är inte jättegjorda ikväll.. Haha, vilket jävla ord! Men det får man nöja sig med. Allt jag vet är att jag ska vara med fina Mia och Paulina. Fest? Myskväll? Don't know. No alkohol. Jag har slösat bort några timmar av mitt liv med att titta på gamla bloggar, istället för att försöka sig på geografiuppsatsen. Men jag kommer ingenvart ändå.... Men iallafall, mamma kom in och pratade om körkort och sånt. Jag får 3000 så 1000 för att jag ska flyttstäda huset när vi flyttat, så då ska jag köpa 10 körlektioner för de pengarna! Hur bra som helst. Nu jävlar ska det där jävla körkortet tas!!!!! Men nu ni, ska jag ta en dusch och fräscha till mig och äta tacopaj. MUMS


 Samhällsprov.. Geografi.. Naturkunskap..

 
Mina snygga brillor som ser enorma ut och avståndet mellan sängen och datorn. Jag mätte att det var över 4 meter emellan! Det ekar typ härinne. Btw, om någon undrar så ska jag ha en sängram och så egentligen, men vi kände att det var lite onödigt iochmed att vi skulle flytta om en månad till lägenhet.

 Dagens outfit, daaaah. Myskläder blev det idag

Min älskade

Vilken skön dag! Rätt slapp dag i skolan. Dock oätbar lunch, så de flesta av oss tjejer överlevde på en macka. På naturkunskapen tittade vi på CSI New York, först fattade jag inte varför men sedan förstod jag att de jobbar ju med DNA och sånt som vi håller på med nu.. Men ändå, så invecklat är det ju inte i serien? Men tack för 40 minuters slapp. Nu är jag och Martin hemma hos mig och pluggar körkortsteori, det blev inge Hedesunda idag. Ikväll blir det bara mys :) En glad nyhet från igår också är att min mormor sa: Idag är det första gången jag kan säga att jag mår riktigt bra. Hon har haft falsk ischias och har haft väldigt ont och i princip varit handikappad. Därför var jag hemma hos dem ofta och hjälpte dem. Jag är så glad att hon mår bra! Den lilla klumpen i magen är borta och hon ska börja spela tennis igen. Nu ska vi fortsätta plugga/pussas!

Till det lite bättre

Efter att ha gråtit ut lite kändes det bättre. Berättade för mamma om failuppsatsen och hon lovar att hjälpa mig med den. Åt kyckling med ris och currysås och åkte iväg till mormor och morfar. Gick faktiskt bra att köra. Det kanske kompenserade den svindåliga första körlektionen.. Morfar ville ha hjälp med deras tv som dampade, efter mycket om och men fixade jag den (!) plus deras telefon. Jag som är den minst tekniska människa man kan tänka sig. Så fikade vi lite och tog det lugnt, så åkte vi hem. Hjälpte mormor att skrapa rutorna på hennes nedfrysta bil så hon kunde köra hem den. Nu ligger jag här i min säng och ska inleda den fjärde säsongen av älskade Sex and the city. Imorgon kommer bli en bra dag. Efter skolan ska jag sitta kvar och plugga, älskling slutar fem, så åker vi tillsammans hem till honom och sover där! Puss på morgondagen.


 v


En riktig skitdag

Morgonen började inte bra. Fick IG på geografiuppsatsen av älskade Mats. KJFEJGKWGEFLKAEKLHÖLKEFRKLKLRGKLCLKWEGKLKREWKLGLKEWLKGKG.. så. skulle ha stått svärord men skippade det. Jag kan ju inte klandra honom, det är ju tydligen jag som gjort fel. Eller inte tillräckligt som han skrev. Synd att Skåne inte tillhörde Danmark längre, hade varit så jävla skönt nu. Då hade jag sluppit dig.
Äcklig lunch. Prinskorv och potatismosen man alltid får en sån äcklig känsla i magen av. Körlektion, nervös som en gris. Gick piss. Otippat? Som att börja om på noll. Kommer hem, tänker: nu ska jag ta ut min ilska på motionscykeln. Men? Vart är den? Frågar låtsaspappa Jimmy: Vart är motionscykeln?...... Han svarar: Hos Bosse och Åsa. Såklart. Tack. Lyste upp min dag. Puss. Tack. Jag är otrevlig mot allt och alla. Förlåt. Liza ska hämta sin jacka, jag vill inte gå ut med den. Hon får fan komma in. Nej, sluta nu Josefine. Var snäll. Can't help it. JÄVLA SKITONSDAG............................................ Positiva med idag: Grillad kyckling serveras här hemma, säsong 4 av SATC hade laddat klart. Så. Inget mer. Absolut ingenting mer.




Dagens facelook. Hejdå.

Personer jag beundrar

En av personerna jag beundrar är mitt favoritskådespelare Charlie Sheen, eller Carlos Irwin Estevez som han egentligen heter. Jag började titta på serien Two and a half men, för min bror tittade på det, det var någon gång vid 2007. Jag har alltid tyckt att Charlie var snygg, jag menar, för att vara lika gammal som mamma och pappa liksom! Hihi. Började leta fakta, läsa i tidningar om honom och andra filmer och serier han medverkat i. Som ung var han en riktig badboy, köpte prostituerade, tog droger, alkoholmissbruk etc... För mig var det så svårt att se, för annars är verkar han ju vara en sån lugn person och väldigt lättsam. När jag tittade på bloopers från serien TAAHM var han så glad, men ingen "flummig" person. Man blev nästan förvånad när man såg honom garva riktigt ordentligt. Han är verkligen en duktig skådespelare. Jag såg ett program för ett tag sedan om hela hans liv, och varje flickvän/fru han haft, misshandlade han på ett eller annat sätt. Det är så sjukt svårt att tänka sig.. Nu senast var det exhustrun Brooke Mueller, som han har tvillingsöner med, julen 2009. Jag sökte upp en massa klipp på youtube, när han är med i olika program, intervjuer, anhöriga som pratar om honom.. Han är väldigt ärlig. Även om det är svårt, så står han ut med det och talar om det i media. Det beundrar jag honom för. Även efter fått sin dom för mordhotet och misshandeln mot Brooke, började han spela in den 8e säsongen av Two and a half men. Jag skulle inte vilja säga att han inte bryr sig och går vidare, men att han kan skilja på jobb och privatliv. Men Charlie, jag hatar det du gjort mot dina fruar och flickvänner. Det går över styr. Det är synd. Alkoholen, drogerna, hororna, ge upp det.



 tummen upp!  tummen ner..


Den andra personen som jag tänkte ta upp är samma som i föregående inlägg: Jacqueline Saburido. Hennes namn finns i mitt huvud hela dagarna. Jag har drömt mardrömmar, men också drömmar när jag träffat henne och gråtit. Jag fastnade verkligen för henne när jag såg henne på riskettan. Efter jag läst artikeln om henne hur mycket och hur länge hon kämpat är det helt amazing hur hon kan ha hållt humöret uppe. Hennes frågor var många: Hur ser jag ut? Är jag ful? Hur är det med mina fingrar? Varför jag? Kommer jag dö? Hur är det med de andra flickorna? Det var påfrestande att läsa. All behandling hon genomgått, hur ett bad tog över 3 timmar och som endast bestod av skrik och smärta. Tack och lov för läkare. Jag beundrar henne så otroligt mycket för hennes lycka och motivation för att fortsätta. Jag läste om en dag hon låg och grät i tre timmar i hennes morbrors famn, men till slut slängde hon med armen och sa: Nej, nu får det vara slut på det här. Hon inspirerar andra genom sitt mod. I de värsta stunder skämtade hon och pratade på. Tack Jacqueline, du har inspirerat mig. I mina värsta stunder ska jag tänka på dig. Du ger mig alltid en positiv tanke. Du är en av Guds änglar, ett helgon för mig. Fortsätt inspirera.

 med sin pappa Amadeo

 Från Oprah Winfrey show, men satan att jag inte hittar det klippet!!



Bilderna är tagna från Google.

Jacqueline

Jag spenderade inte min kväll med Liza. Så. Istället har jag sökt ihjäl mig på youtube efter klipp med Jacqueline Saburido, om ni läste inlägget för några dagar sen när jag var på riskettan. Hon var med om en bilolycka där en rattfull krockade med bilen hon satt i. Hon förlorade två av sina vänner, och hon fick tredje gradens brännskador på 60 % av kroppen. Ingen trodde att hon skulle överleva, men sakta men säkert återhämtar hon sig. Detta hände den 19 september. Jag har tillbringat min kväll med att läsa en 39 sidor lång artikel, där en journalist följde hennes utveckling och där själva Jacqueline återberättar, hennes mamma och pappa, läkare, sjukvårdare, vänner, övriga släkt och vänner. Jag har aldrig gråtit till en bok/text förut, men det här fick mig att gråta.

http://helpjacqui.com/pdf/jacqui.pdf


Thinking of you Jacqueline.


Take me away

Puh, jag tog mig igenom en halvtimme på cykeln och svetten bara rann. Så duschade jag och åt mammas goda pastasallad, åh mums. Ikväll skulle jag egentligen träffa Liza, men det har uppstått lite problem vad vi ska göra. Jag vill inte sitta inne. Jag vill gå på promenad. Hon vill inte! Haha, aouch.. Vilket dilemma ;) inte så kul att gå ut och gå själv.. Om inte annat blir det körkortsteori, sånt behövs ju också. Imorgon har jag min första körlektion, jag är dundernervös. Så.

Keep you much longer

Måndagen i skolan rullade faktiskt på bra! Filmade hela medialektionen, hade introduktion på filosofin och till sist fitness där cirkelträning stod på schemat. Svettigt. Skyndade mig hem till en söt kille som väntade med ett fyllt badkar! Badade i över en och en halv timme, dundermysigt. Eftersom mamma inte var hemma stod vi för maten, så det blev hamburgare och pommes, satt riktigt fint! Tittade på Jumanji och sen somnade vi sött. En riktigt mysig kväll v Idag var det ovant att gå upp tidigt, på förra schemat hade vi sovmorgon ända fram till 10.10 och nu börjar vi 08.30 varje tisdag.. Jippi. Tog mig igenom dagen iallafall och slutade halv 2. Nu ska jag släpa in motionscykeln till mitt rum och cykla lite, jag försöker iallafall!


Home sweet home

Efter en lugn helg hos pappa är jag hemma. Igår körde vi Wii-turnering, tjejerna mot killarna. Alltså jag och Angelica mot pappa och Adde. Vi vann! Haha. Sen tittade vi på My Best Friend's Girl, den var rätt bra. Idag har vi inte gjort någonting typ, bara låg inne och kollade på tv och lekte med Cassandra. Kom hem ikväll runt nio, missade både Solsidan och Timeout...... Crap. Men, det finns ju repriser! Imorgon är det skola och jag vill sova. Men det finns ju en positiv med den kommande måndagen, när jag kommer hem från fitnessen så kommer älskling vara här!! Lycka. Men nu ska jag krypa i säng så det blir måndag fortare :)

Lördag lördag

Det var en mysig kväll igår. Somnade runt halv tre och vaknade typ tolv, låg kvar i sängen till ett och gick ner och gjorde en liten lunch. Idag har jag gjort (oväntat..) ingenting! Tittat på filmer med Cassandra och myst med katterna. Ikväll kommer bror hit och då ska vi ha Wii-turnering och käka god mat :) det blir fint det. Imorgon ska jag åka hem och *håller tummarna* att Martin hör av sig att jag kan komma till honom!

Ute i Odenslätt

Nu är jag här hos pappa. Fick världens längsta kram av lillasyster. Mysunge! Vi tittade på Snövit, och nu sitter hon och leker med sitt trätåg som hon fick i julklapp och tittar lite då och då på Wall-E. Ärligt talat, så är det en av de dåligaste filmerna jag sett, med några smågulliga scener som undantag. Jag är jättejättejättehungrig och det luktar tacos i hela huset, Angelica lagar den bästa tacosen! Mums. Min lilla bebiskatt Selma ligger just nu och tittar upp på mig medan hon spinner, mysfia.

 

Som om det bara var vi två

Igår kom min älskade Martin hit efter han slutat skolan, vi bara låg och mös tills det var mat. Kollade på några filmer, dampade och åt lite gott! Väldigt mysigt var det :) Idag fick jag gå upp halv åtta med honom och tittade på när han åt frukost, haha rolig tjej. Efter hejdåpussen gick jag ner och la mig igen.. Dessvärre ringde inte alarmet, på något sätt bockar min telefon av att det ska ringa samma alarm alla dagar typ så det "ringer en gång", och den gången var inte idag. Så jag vaknade av solljuset halv tolv ungefär. Jippie. Tur att det bara var en lektion, men ändå! Suck för mig. Men tack och lov är det helg. Idag tar jag mitt pick och pack och tar tåget hem till pappa för att spendera helgen i Tierp. Det blir nog mysigt det! Saknar dem. Nej, nu ska jag göra mig iordning och äta något, ta bussen ner på stan och byta mina skor sen går tåget halv fyra. Ha en bra helg!


Pappa, Andreas, jag, Cassandra (bebisen) och Angelica. Födelsekortet från 2007. Hur man såg ut..

Jacqueline Saburido

Riskettan gick bra. Lite långtråkigt men annars lugnt. Vi fick se en hemsk film om fyllekörning. Jag blev helt chockad och förskräckt att såna saker verkligen händer och vad som händer. Den handlade om en tjej som heter Jacqueline Saburido, som flyttade till Texas för att studera engelska. Samma år var hon med om en olycka, hon och hennes vän som körde helt nyktra krockade med en rattfull person. Bilen började brinna och hon satt där i 45 sekunder. Hon fick tredje gradens brännskador på 60 % av hennes kropp. Hennes liv förändrades totalt. Hennes två vänner i baksätet dog och hennes förare överlevde men några få skador. Hon har genomgått över 40 operation och hon har många till att genomgå. Hon är en inspiration för oss alla. Don't drink and drive.


http://www.youtube.com/watch?v=ej_2uT7D8yI Titta på den! och tänk efter...

 Såhär såg Jackie ut innan olyckan

 
Såhär ser hon ut nu, efter 40 operationer.. Tänk er något sånt här hända någon ni står nära. Eller att ni kan vara orsaken till sådana händelser.


Hemkommen hel och ren

Det gick väl bra att köra. Men jag är typ hur rädd som helst att något ska gå fel. Jag har en tendens att lägga i ettan istället för trean, som ska va typ omöjligt. Hur dum är jag? Men det hände lyckligt nog inte idag. Tack Gud. Bra Josefine. Det var trevligt hos mormor och morfar iallafall, åt fiskgratäng med potatismos. Säger som lilla att mormödrar lagar den bästa maten, det är fan sant! Iallafall min mormor, tihi. Så blev det lite efterätt och bara ta det lugnt. Mormor sydde in mina nya jeans, så nu sitter de åt lite bättre, tack så mycket! Framåt nio åkte vi hem, och nu ligger jag här nyduschad och en aning fräschare.
Imorgon är det dags för riskettan på Driver, så ska jag även boka in mitt livs första körlektion. Herre-herre-gud. Så mellan 08.30 och 12.15 kommer jag sitta och dö och lyssna på nån person som snackar om droger och rattfylleri, snälla rara.. Önskar att jag fyllt 18 år 2009 innan det blev obligatoriskt att göra riskettan. Men ja, tyvärr!

Grandparents

Jimmy blev sur för att jag hade ätit upp hans ölkorv... oopsi. Men nu ska jag och mamma åka ut till mormor och morfar, ska försöka hinna lämna tillbaka mina trasiga skor. Så ska jag köra dit och hem, håller tummarna att det går bra!

Underbart att sova ut

Det var kanske hur skönt som helst att sova ut idag. Vaknade runt halv elva, plockade i och ur diskmaskinen, gick ut med återvinningen+ mina 5 enorma påsar och åt en nyttig frukost för en gångs skull! Nu har jag precis bäddat min säng, så ska jag röja ännu mer grejer, bara saker som ska med i flytten men som jag inte behöver i nuet. Som prydnadsaker till exempel! Alla väggar i huset är i princip tomma nu, alla tavlor håller på att packas ner. Shit, att det verkligen händer! Men vi har fått upplevt 5 fina år här iallafall :) Jag kommer första inflyttningsdagen, när jag och min dåvarande bästa kompis Olivia sov här. Vardagsrummet var fortfarande tomt, så där stod vi och sjöng julsånger mitt i natten, så det ekade i alla väggar. Haha, härligt minne det!
Men nog om det, nu ska jag försöka fixa klart det, sen ta en liten tur på motionscykeln! So long

Still going strong

Nu har jag köpt lite körkortsteori på internet, 190 kr för 3 månader som jag tycker var ett bra och rättvist pris! Gjorde ett test om fordonskännedom, 40 av 65.. Illa! Men bra för att inte ha pluggat. Men jag ska försöka läsa ut boken först. Nej, nu ska jag krypa ner i sängen. Eller vad säger jag, jag ligger redan i sängen och ska slå på några avsnitt av Sex and the city. Vill ha grabben här. Gosi. Det känns som en evighet till torsdag. 


When you say nothing at all

Jag hatar huvudvärk. Inte ens ipren hjälper, vad fan händer?! Men jag har vart duktig ikväll. Gjort ett körkortstest på internet och fick godkänt utan att ens ha pluggat! Men det dumma är att de testerna är så mycket lättare än det riktiga provet. Tråkigt men sant. Men ska ta tag det på riktigt nu. Har även sökt sommarjobb på Furuvik och skrivit nytt CV, så nu ska jag leta vidare! Men det får bli en annan dag, för mitt huvud sprängs snart..... Nej, nu ska jag ta en apelsin och titta på Top Model och Two and a half men och sova. Svaret angående om att jag ska stanna hemma imorgon var rätt enkel, ni kan ju lista ut själva.


Through your halo

Jag hade verkligen en mysig dag igår. Jag kom ut till Martin runt ett, vi tog en dusch, satte på oss mjukisar och la oss i soffan. Tittade på Titanic och åt korv till lunch. Sen kom resten av familjen Lundgren hem, så åt vi middag. Kvällen avslutades med Wallander (blä) och glass. Somnade gott med M's arm runt mig, så det kunde inte bli bättre v
Idag började skolan..... Känns som att allas facebookuppdateringar handlade endast om den kommande dagen. Tjat tjat tjat. Men jag tog mig igenom nästan hela.. Efter lunchen kom illamåendet, så efter samhällskunskapen begav mig hem och skippade fitnessen. Det lär jag få ångra, men hellre hem och vila än att pina mig igenom 3 timmars träning. Känner mig så hängig så det inte är klokt. Funderar på att stanna hemma imorgon, vi har EN ynka lektion som är geografi... Jag ogillar ämnet och läraren. Hmrf, riktig funderare.


saknar sommaren...


Godmorgon på er!

Söndag söndag söndag.. Fast det är en bra söndag! Jag har nyss väckts av alarmet, tur det då. Jag ska ju som sagt åka ut till Martin idag runt tolv. Så nu ska jag göra mig iordning, få lite flis på mitt krulliga hår och packa vanliga kläder och gympakläder, har Fitness imorgoneftermiddag. Nej, nu ska jag börja fixa innan jag åker och avslutar mitt lov på bästa sätt!


Bild från Alanya 2010

Oj, vilken nostalgi!

Jag har faktiskt haft en rolig kväll här hemma. Tog mig igenom alla lådor och efter fem fulla påsar är det klart. Spelade spel med mamma, Jimmy, Helene och Göran. Nästan alla grät av skratt! Det var riktigt kul det. Nu sitter jag nere hos mig och lyssnar på musik som jag lyssnade på för ett par år sedan, åh det väcker såna härliga minnen! Jag sitter och ler för mig själv. Sitter och fyller mina gamla fula mp4a med massa gammal musik som gör mig glad. Imorgon ska jag till älskling och sova där, åka skoter förhoppningsvis och annat mys. På måndag är det dags för skola.............. Låt mig slippa, tack. Men tack för att jag har ett halvår kvar.


Jag och Maria på nationaldagen 2007. Vilka tider!

Fuckin' perfect

Jag har inte duschat än. Bestämde mig för att rensa ur mina lådor på massa skit som jag samlat på mig under åren. Känns skönt att ha det gjort, men istället ligger allting utspritt på mitt golv. Som det brukar sluta, när jag rensar. Smällde nyss i mig lite kycklingfilé och ris, men konstigt nog var jag inte hungrig. Just nu sitter jag och tittar på min och Martins sparburk.. Åh, pengar.. Längtar tills i sommar då vi får öppna den och räkna.
Nej, nu ska jag och ta och rensa lite till och ta tag i lite körkortsteori och ta ett bad för att lugna mig lite. Hyper!


Gud vad många gamla bilder det blir på mig och Martin nu, men så får det vara just nu.
Denna är från sommaren 2008 i Norrfjärden

You and I, will be young forever

Inge bloggande igår som är helt förståeligt. Älskling kom hit vid elvatiden, då jag fortfarande låg och sov.. Haha, trött tjej. Jag tog en dusch och gjorde mig iordning, så gick vi upp och åt lite lunch och tittade på Two and a half men. När klockan började närma sig halv fem tog vi bussen ner på stan och åt på Church Street. Maten stod verkligen upp till förväntningarna! Helt underbart gott var det. Vi tog en varsin Breast of chicken, mums! Tog bussen hem och mös hela kvällen med film och gott.
Nu har han nyss åkt hem, så jag sitter här och ugglar. Planerna är inte ett dugg planerade idag. Känns ganska skönt faktiskt. Martin frågade om jag ville komma ut till honom imorgon igen och åka skoter, klart man inte tackar nej till det! Nej nu ska jag nog ta en dusch och fräscha upp mig lite, kolla lite på internet efter grejer till nya lägenheten. EN MÅNAD KVAR!

 
gammal bild från 08

Hold my hand

Tacosen satte sig fint i magen. Helene och Göran från Oskarshamn är här, som jag inte sett på 10 år, så det var kul att träffa dem. Tittade på lite bilder och pratade en massa. Nu ligger jag helt utslagen här i sängen, ska kolla på mitt efterlängtade avsnitt av Two and a half men, S08E13.. Eller ska jag vänta på älskling? Jag brukar vara bra på att hålla mig.. Får helt enkelt fråga honom och nu kände jag direkt när jag skrev det där att jag var Sveriges största toffel. Menmen.. Nu skiter jag i det här, nu ska jag kolla på Sex and the City S03!
Om tolv timmar är han är, love of my life. Brukar jag va såhär pirrig varje gång? - Ja.

You brought me a life

Nu är jag alldeles fräsch och ny igen! haha. Nu väntar jag in tacosen och laddar ner en film tills imorgon, och så det senaste från Two and a half men, underbart. Det enda jag ska göra ikväll är att titta på min 3e säsong av Sex and the City och bara ta det lugnt. Längta till morgondagen också såklart. Nej, gud vilket ointressant inlägg! Nu ska jag gå upp och se vad alla har för sig, hejhopp.

 

Life is a mystery, everyone must stand alone

Det blev något utav kvällen igår! Mia ville hitta på något busigt, så det gjorde vi. Jag fixade mig och tog kavajen och skinnjackan och vandrade bort mot Mia. Det var cirkus 2 minus ute och jag svettades nästan, sjukt? Hemma hos Mia möttes jag upp av henne och Paulina, så gick vi tre vidare mot Angelika. Var där ett tag och med mycket om och men så skjutsade Paulinas Daniel oss ner till stan. Ännu en gång med lite om och men, blev det Goya för mig och Paulina sista halvtimmen, haha. Men det var trevligt. Tog bussen hem till Paulina och lagade mat och skrattade kanske lite för mycket.. ni är för bra! Gick in till stackars Daniel som låg och sov, men han orkade inte med oss så han åkte och jobba extra tidigt istället. Satte på en skräckis, Mirrors. Hatar de filmerna.. Vi hade sett tvåan hos Liza och alla satt och gömde sig typ. Det var lika med den här, Paulina och jag gömde oss under täcket medan Mia klagade på att hon var törstig hela tiden. Störd. Bättre blev det ju inte när vi satt och skrämde upp varandra och var skiträdda.. Haha, men framåt halv sju sov vi sött alla tre.
Idag hämtade mamma mig runt två, så åkte vi hem, så har jag hjälpt till med städningen här hemma. Vi får främmande från Oskarshamn snart som stannar över helgen, jippi. Nu ska jag ta tag i mitt rum som inte egentligen är så stökigt (!) och tvätta bort gårdagen och fräscha till mig lite. Imorgon kommer baby hit!!!


Once upon a time, I didn't give a damn

Vid tre tog jag och Elin oss ur sängen. Jag duschade och sånt. Elin åkte hem och jag åkte till stan. Mötte upp Ludvig, så gick vi och åt en varsin pasta på Nian. Orgasm. Hungriga som vargar. Efter maten släpa vi oss runt, jag köpte en mascara och frans och ögonbrynsfärg. Behövligt må du tro!
Så slog vi oss ner för en fika på Coffee Lounge, varm choklad.. mums. Det var ytterst trevligt! Vi har våra små ord som bara ploppar ur munnen ibland. Till exempel när vi kom in på caféet, då föreslog jag till Ludvig att vi skulle ha ett "köksfönster", istället för fönsterbord.. och Ludvig hade ont i magen och sa: Jag tror att jag har sarmonella.. Jag: sarmonella? HAHAHA. Stackarn...

Nu sitter jag här hemma i min ensamhet och dunkar Boyce Avenue, har nog aldrig hört några som gör så bra covers..

 
                                           full vs. fullare?


Kommer in, rullar hårt

Nu är jag en trött tjej. Jag och Elin ligger med våra datorer och nördar lite och lyssnar på musik och ätit upp det sista av popcornen och chipsen. Mums mums. Idag ska jag ner på stan med Ludvig, blir väl nån fika också. Längesen man träffade honom, så det ska bli trevligt!
Nu är jag svettig och hungrig, så nu tycker jag att vi ska äta. Nödvändigt inlägg känner jag.
Det är två dagar kvar tills jag får träffa min bebis. åhåhåhåhåhåhåhåh

 bild från 2008


Myspys med E.Karlsson

Dagen har bjudit på mysiga saker! Jag klev upp i hyfsad tid imorse och åt frukost och sånt. Vid elva kom mamma hem, så körde jag ner till Röda Korset och lämnade lite saker. Så körde vi mot stan. Jag hittade ett par jeans (äntligen) som mamma var så snäll och köpa till mig. Svarta med dragkedjor på fickorna, Vero Moda, 299! Hittade även en kavaj som mamma betalade också, hon är allt fin hon. Så köpte jag ett par örhängen, ett armband, två par trosor och ett par solbrillor. Allting på rea! Flyt. Sen drog vi en mysig lunch på nian med en varsin pasta. 74 spänn är det värt för den jätteportionen. Tröttnade vid två och åkte och handlade mat. Det går som det går med körningen.. men det kan ju bara gå framåt!

När jag kom hem fick jag ryck och började städa mitt rum, dammtorka och fylla på garderoben med nya grejer. Älskar känslan när man tar hem något och hänger på en galge.
Vid sju kom Elin hit, vi åt kebab med bröd. Tog en prommis till ICA och köpte gott. Sen kollade vi på film, Despicable Me. Det var en av de gulligaste filmer jag sett, och rolig var den också! Lätt 4 stjärnor.
Jag tycker om dig väldigt mycket jag.

 

I'm here without you baby

Vilken dag! Är så gott som frisk nu, jag hade lite feber nu på dagen bara, men annars kanoners! Idag har jag i princip inte gjort någonting, jag har städat mitt rum litegrann. Grattis Josefine. Vid åtta kom Liza hit, vi tog en prommis till ica och köpte godis. Jag fattar inte varför jag köper lösgodis när jag nästan aldrig är sugen på det. Har hela påsen kvar.. Sen åkte hon hem, så jag satte mig i soffan med mamma och Jimmy och tittade på JVM-semin. Jävla äckliga ryssar. Dessvärre förlorade Sverige i straffar.. Kändes rätt väntat. Så jävla nära!
Nu ligger jag i sängen och saknar bebben. Imorgon ska jag ner på stan med mamma och kolla efter nya jeans, jag har ju fått tjockare lår så alla jeans spricker för mig! Illa.
Jag längtar tills på fredag. Då ska jag och baby ut och äta, på Church Street och sen bara mysa hemma hos mig.
Längta längta längta. Nu ska jag sätta på SATC!

Lite årsresumé kanske?

Januari
Jag bodde i min brors lägenhet i en vecka. Martin var också där. Blev blond igen. Hade kort hår. Nicke som fyllde 18 hade storfest på Nynäsgården, den var inge kul. Jag bestämde mig för att sluta äta godis och sånt. Jag höll det inte.

Februari
Jag blev väldigt arg på en av killarna i min klass och skrev hur arg jag var på Facebook. Jag drack min första burk Coca cola på två år. Jag åkte till Hofors på jobbintervju på säljföretaget Vendator, hatade bussresan. Åkte skridskor på gympan som jag hatar mest av allt.. okej, där krydda jag, men jag hatar skridskor. Jag gjorde ett jättealbum på facebook som bara bestod av gamla bilder. Vänner-maraton hos Malin i Ockelbo, åt pizza och tusen andra onyttiga saker. Den 22a februari fick jag besked av Vendator att jag hade fått jobb som säljare.

Mars
Jag jobbade min första gång på Vendator som telefonförsäljare och sålde 8 stycken, alla blev helt paffa och fråga hur länge jag hade jobbat där.. Den 3 fyllde jag 18, vaknade bredvid Martin och fick fina presenter.
Jag och Paula åt chokladbollar istället för att simma på idrotten. Åkte till Sälen med ett par fina tjejer med skolan över dagen.

April
Jag och Martin hade varit tillsammans i 2 år v
Impulsresa till Oslo med Paula för att gå på två Metallicakonserter. Underbart kul upplevelse!
Såg på en sida på internet att Charlie Sheen skulle sluta med Two and a half men och blev deprimerad (vilket som tur var inte var sant!) Fick även min första lön på 3500, men 2300 gick till mamma för Osloresan....

Maj
Började inspelningen av vår spanskafilm, Hansel y Gretel (Hans och Greta) där jag spelade Hans. Köpte de två första säsongerna av TAAHM på dvd. Hoppade baklänges från 3 meters höjd ner på massa kuddar och fick en blåtira, för att jag knockade mig själv.

Juni
Slutade tvåan. Hade en sån mysig avslutning med min underbara klass med grillning, kubb och bara allmänt mys! Åkte ner till Sthlm för att se min kusin konfirmeras. Gjorde i princip ingenting på midsommar, men jag hade ett grymt bra sällskap. Började sommarjobba för kommun på ett ålderdomshem i Valbo med Simon.
Jobbade även min sista gång på Vendator.

Juli
Avslutade mina två veckor på ålderdomshemmet. Umgicks med underbara Amanda och Linnea. Jag var ensam hemma i en vecka. Åkte upp till stugan och mös och vann tennisturneringen i mina klasser, damdubbel och damsingel. Tvåa i mixed.

Augusti
Pappa skaffade sig en urgullig kattunge som hette Selma. Åkte till Gröna Lund med ett härligt gäng. Jimmy hade 50-årsfest och jag blev full bland släktingar. Började trean och ville dö när jag sett hur schemat såg ut..

September
Firade min vän Paulina genom att kidnappa henne och sen ha ett litet party. Mamma och jag köpte Friskis&Svettis-kort. Impuls-PA-resa till Turkiet med Alexandra och Linda, helt amazing var det!!!! Alanya in my heart.

Oktober
Jag och Martin 2 ½ år!
Stukade knät på ett Friskispass, fick ha kryckor i en vecka. Började lära känna Elin! Firade Lizas födelsedag på Lams Terrass och Old Saints.

November
Martin fyllde 17 år! Storkillen. Kollade på massa lägenheter.. Fick till slut en lägenhet så nu flyttar vi februari!!!

December
Färgade håret brunt. Började älska Så mycket bättre-låtarna! Hade en mysig jul.

2011

Det blev ingen fettokväll med Paula. Morgonen då jag vaknade hade jag jätteont i halsen och hade lite svårt att svälja.. Jag åkte till mormor och morfar iallafall och städade lite och fick 250 kronor! Jag började må riktigt dåligt så jag och mamma åkte hem.. Tog tempen och då stod temperaturen på 38.5. Jag mådde uruselt. Så jag gick ner och la mig i sängen med tre ton kläder och täcke, men frös och skakade som en gris.. Låg i sängen från 3 till 8 då jag gick upp och åt. Eller ja, 3 tuggor på hamburgaren och några pommes sen var det klart. Sängen hela kvällen och allting höll mig vaken fram till 6 och sov till 10.
Min Martin hade ju blivit sjuk så antagligen hade jag blivit smittad av honom. Båda skulle få fira nyårsafton ensamma så då frågade han om jag ville komma ut dit. Mamma var så snäll och skjutsade ut mig, eller ja, jag körde. In, byta till mjukisar och lägga i soffan. Där spenderade vi vår nyårsafton. En halv korv och massa piggelin blev våra måltider. Kollade lite på raketer vid tolvslaget, och jag fick min nyårskyss! Mycket mycket bättre än att ligga hemma helt själv. Tack älskling.

På natten blev det värre, min hals kollapsade och jag bara grät och drack äckliga echinaforce utan att det hjälpte. Ringde mamma i desperation för hjälp.. Hon lugnade mig. Gick till slut ner och kokade te och tog en piggelin och slog mig ner i soffan och lyssnade på Martins snarkningar i rummet bredvid. Kom i säng efter sju och vaknade 11 igen en snabbis och somnade om till ett. Fick som förväntat inte i mig någon frukost alls. Det blev en liknande dag som gårdagen. Det blev samma visa natten därpå..  Jag är glad att jag fick vara där, med min älskling.
Idag hämtade mamma mig och jag känner fortfarande av halsen. Idag är det ingen bra dag. Att inte sova på 3 nätter tär på en.


RSS 2.0