VAR SKA HENNING GÖMMA SIG?

Sitter just nu och kollar på Gynekologen från Askim med mamma och Jimmy. Hur pinsam serie är inte detta? Stackars lilla Henning med sina bekymmer, som tydligen gjort en ung lesbisk tjej på smällen som egentligen skulle adoptera. Hans fru som har barn med sin dotters ex Paul vad jag fattar det som. Herregud vilken röra. Alla kommentarer och repliker är så otroligt pinsamma. Vet inte varför jag tittar, kanske för att det är just så himla pinsamt. 

 

WAKIN' UP AND IT'S SPORT BREAK

Haha, fiffigt istället för spring break. Brist på fantasi. Jag vaknade halv 9 imorse. Jag måste lära mig att komma ihåg att dra ner persiennerna. Det är för fan lov, då ska man sova. Tog mig till Friskis för ett medelpass, känner att den 10e av 1000 vinterförkylningen är på väg. Bajs vad trött jag var. Sen ringde Jimmy och sa att de skulle komma och tapetsera och tydligen lägga nytt golv (!!!!!) imorgonbitti HALV JÄVLA ÅTTA. Kul att hjärnan kommer vara vaken när man ska välja tapeter åtta på morgonen. Så nu har jag tagit ut grejer som jag själv orkade bära. Känns som att man ska flytta igen. Ekoooo. Har så sjukt ont i huvudet och magen känns konstig. Hoppar i sjön om jag är svinsjuk imorgon. Men nej. Tänker inte vara sjuk. Inte ännu ett lov. För imorgon åker jag och Amanda, Estocolmo here we come!

By the way..


Min favoritlåt har ÄNTLIGEN kommit ut på Spotify!
The Moniker – Oh My God!

IT'S THE END OF THE WEEK

Hemma efter en helg hos pappa. God mat, wii, melodifestivalen och övningskörning. Bror kom och hämtade runt sex idag. Tittat på älskade Solsidan med mamma och Jimmy plus en skål popcorn. Mums. Imorgon ska jag gå på ett morgonpass på Friskis. Ätit alltför mycket äckligt i helgen känns det som. På tisdag åker jag och fina Amanda till Stockholm för att bo hos hennes mamma, äta gott och förhoppningsvis shoppa! Åh så jag längtar.

WHEN DID YOU CHANGE YOUR NAME TO CHESTER

Naturkunskapsprovet gick väl sådär igår.. Amanda kunde inte träna. Martin frågade om jag ville följa med honom hem och det ville jag! Det var väldigt mysigt. Snabb skoldag, "samhällsplugg" och skolmat. Weeeei. Apropå igår så hörde Furuviksparken av sig (jag sökte sommarjobb) så jag ringde upp dem för en liten telefonaudition som det hette. Det gick bra, så nu ska jag på en gruppaudition med 10 andra den 22 mars. Crap, lär sitta och prata inför okända människor.. Huuuu. Men får hoppas på det bästa!
Nej nu ska jag ta en lååååååång nap med two and a half men i bakgrunden. Vid fem kommer papi och co och hämtar mig för en helg ute i skogen!




bilder från google

WHO'S A MORON, YOU'RE A MORON

Michelle tränade inte med oss, svek oss för yoga! Men det var ett jobbigt pass och vi bokade ett pass tills imorgon, vi ska prova på Ki box! Spännande. Men det var trevligt med lilla Amanda.
Ikväll har jag försökt att plugga till naturkunskapen. Bajs säger jag bara.

 Chester baby!!!

TALKING TO THE MOON

Rätt onödig dag igår. Hade EN lektion. Mats kom inte. Vi blev sura. Alla var hemma idag. HAHA.
Mamma kom och hämtade mig, städade i Bomhus fram till fem. Nu är vi äntligen klara med flyttstädningen! Glad tjej. Älskling satt och väntade i trappuppgången stackaren. Vi mös och åt god mat resten av kvällen! Tittade trots mina tvivel på Big Brother, för hans skull.. Idag var det jag som fick ligga kvar i sängen medan han gick till skolan. Kom till skolan typ elva och gjorde klart mdkredovisningen, bra tjejer! Fick reda på att vi inte hade samhäll, woooo!! Nu är jag hemma, har varit duktig. Diskat, gått med återvinningen, sökt jobb, skrivit mail till Furuvik och en tatuerare. Nu ska jag kolla igenom naturkunskapen, sen ska jag möta upp Amanda och Michelle för träning på Friskis :):):):):)


ÄCKLIGA MÅNDAG

Måndag... igen... Hatar det ordet. Men rätt lugn dag idag. Slapp redovisa på filosofin för att jag hade skrivit G-uppsats. Lättad. Fitness på Korpen. Crossfit. Jag ska aldrig köra det igen. NEVER. Gick hem och diskade och vandrade ner till stan och mötte upp Amanda och Michelle. Tog en liten runda, sen blev det en liten visit på mcd. Klockan sex var det dags för medelpass, vi alla var nog ganska jätteslut efter passet. Ikväll har jag försökt att plugga till naturkunskapsprovet. Jag är för trött och Two and a half men stör lite. Bajs. Imorgon ska vi städa det sista i Bomhus och sen kommer Martin hit!

 jag

HELGENS SLUT

Jag har haft en mysig helg. Martin har sovit här från fredag till söndag. Vi har ätit massa äckligt (gott), myst, tittat på TAAHM. Han åkte hem imorse när vi åkte till Bomhus för att städa. Städade i 5 jävla timmar och är fortfarande inte klara. Jag tänker aldrig nånsin putsa fönster nå mer. Köpte kinamat och åkte hem. Nu är jag väldigt trött och mätt. Nu ska jag ta reda på lite saker i mitt rum och sedan gå och träna och få bort lite äckligt från kroppen. Sen ska jag kolla om jag får mysa lite ikväll, det skulle vara bra. Det är värt att missa Solsidan och Timeout för.


A PLACE TO STAY

Igår kom Ludvig hit ett litet tag. Åt apelsin, pluggade och lyssnade på Daniel Adams-Ray! I samma veva som han gick hem kom Liza, mamma och Jimpan hem. Åt mat och åkte och handlade. Köpte lite gott så kollade vi på film hela kvällen och tog igen massa prat! Hon sov över. Tog mig till skolan för att ha mediakommunikation. Gick hem och la i tvätten och fixade lite här hemma. När tvätten är klar ska jag möta Amanda på stan, jag ska kolla efter träningsbyxor. Halv 5 ska vi träna på Friskis! Wooo.


WHAT ARE YOU WAITING FOR

Igår åkte jag och Marlene och flyttstädade. Efter lite mer än två timmar var vi rätt slut. Är nästan klar med övervåningen. Usch. Övningskörning fick vi med också.
Kort dag, geografi och naturkunskap. Fick ledigt sista lektionen, så slutade alltså 11 istället för 13.30. SKÖNT. Nu ska jag börja med de tusen grejer som ska in den här veckan och nästa vecka. BAJS.

Prio 1: Mediakommunikationsanalys plus redovisning
därefter...
- Svenska låtanalys
- Loggbok PA
- Filosofiuppsats
- Låtanalysredovisning
- Samhällsredovisning (?)
- Naturkunskapsprov


DUBBELBAJS PÅ SKOLAN

TILLBAKA TILL VERKLIGHETEN

Underbar helg i Göteborg! Ville fan stanna där. Kom hem vid tolv på söndagsnatten, sovmorgon. Pallade inte ytterligare en föreläsning. Hade fitness iallafall, så åkte jag hem till Martin. Utbytte våra små alla hjärtans dag presenter och tog en dusch tillsammans! Sen kollade vi på tv och åt popcorn.
Dagen gick hyfsat snabbt idag, och tacka fan för det. Nu är jag hemma och ska snart åka till mitt gamla hem och städa med syster. Får ju pengar som går till körkortet. Ska ringa till mamsen nu och fråga efter städgrejer medan jag kollar runt efter Daniel Karlssons låt, eller The Moniker som han har som artistnamn. Lätt bästa låten på Melodifestivalen! Och så Babsan förstås ;)


http://www.youtube.com/watch?v=uQcJ3miS6bg

FRIDAY NIGHT

Ikväll var mormor, morfar och bror Andreas här på middag. Det serverades lövbiff med vitlökssmör i och teriyakisås med potatisklyftor. Satt sååååååå fint. Jag älskar mat. Sen spelade de kort och jag tittade lite på Bondfilmen. Sen bestämdes det för att jag skulle följa med min bror och hans Elin till Göteborg inatt, Melodifestivalen!! Woo. Vi åker om ca 4 timmar, oops. Sova kanske? Men ja. Ett minus är ju att jag missar 100dagarsfesten. MEN, asså.. Det är en fest. Det blir ju en 50dagarsfest också? Synd att man har betalat.. Men det blir nog nice ändå. Kommer sakna min bebi.


VAD VORE JAG, UTAN DINA ANDETAG

WOHOOOO FREDAG!! Just looooove it. HELG. Bästa som finns. Inte för att jag har sånt hårt schema, så är det ju alltid skönt att sova. Nu babblar jag bara på, det som jag är bra på.

Igår kom Jakob och Martin hit, så åkte vi till jb för att de skulle klippas. Träffade min fina Elin! Martin blev råsnygg i nya frisyren, fast det var han ju innan också ofcourse. Hihi. Tog bussen hem till mig och åt spaghetti och köttfärssås och en varsin muffins. Blev popcornpoppning as usal på kvällen och filmtittande. Myspys.
Idag hade jag sovmorgon, så vi kunde ligga i sängen ett litet tag till. Råkade ligga kvar lite för länge, så han fick stressa iväg till sin lektion. Jag sov ett tag till för jag började inte förrän 11. Men min mage sa ifrån så jag stannade hemma. Det var så skönt att sova bra för en gångs skull. Sen vi flyttade hit har jag haft hemska drömmar, och inatt när M sov här var det lugnt. Trygghet.
Jag har iallafall hunnit äta frukost och kollat på SATC2 (igen..) men nu jävlar ska jag resa mig från sängen och kanske ta en promenad. 8 jävla äckliga minus ute. Men det ser lite lockande ut nu när inte molnen täcker himlen.



 trött? tröttare? tröttast!

BANG BANG BANG

I want you to swing your hips around me.. Eddy Wata - I like the way! GRYMMERS.

 Jag älskar mat. Tummen upp för det.

Nu ska ristjejen städa och duscha. WOOH

LOVETIME

Handlade finfina grejer på IKEA igår! Woho. Nog om det.
Slutade halv 12 idag, hur skönt? Nu har jag nyss skrivit klart min filosofiuppsats om ett moraliskt dilemma. Duktig Josefine. Nu ska jag laga lite lunch, sen tänkte jag städa som jag inte gjorde igår. He-he. Sen ska jag, Jakob och Martin till John Bauer för att de ska klippa sig. Spännande!! Sen blir det mys med min nyklippta älskling hela kvällen.

DROP IT ON THE FLOOR

(Äntligen) hemma efter skoldagen. Idag ska jag och mamma till köpis, köpa lite nya grejer till mitt rum. Kuddar, överkast osv.. Sen ska vi till mormor och morfar och få oss en matbit. Trevligt! Innan dess ska jag försöka städa mitt rum lite, har ju trots allt inte gjort det sen vi flyttade hit.

 Känner mig som Emil i Lönneberga som tar studenten.

TRÖTTASTE TJEJEN I VÄRLDEN

SÅ trött. SÅ less. Har varit en riktig grinig en idag. Sen jag kom hem. Jag vill ha något gott att tugga på. Typ, popcorn.. Dricka något som jag inte druckit på länge, som redbull.. ÅH. Mums. Men ska va duktig tjej. Sen middagen har jag bara legat i sängen och tittat på tv, vilken värd tisdag. Nu tittar jag på resor. Jag och min älskade ska ju åka utomlands i sommar! Äntligen! Har hittat en bra till Cypern i augusti. Men pengarna måste rulla in först.. Hoppas hoppas hoppas man får nå jobb i sommar.






Skulle sitta fint att vara där nu.. Anastasia Beach.. bilder från google

TISDAG OCH SOVMORGON

Trött tjej efter igår. Körde afropass på fitnessen med duktiga Alexandra. Kände sig som en valross som försökte dansa balett.. Men jävligt kul var det! Kvällen spenderade jag med Paula med kladdkaka och lite mer onyttigt +Two and a half men. Sovmorgon idag till 12:20. En enda lektion som var geografi. Fick studentmössan! KUNG. Nu är jag hemma. Elin säger att inte är bra att träna dagar i rad så jag ska väl följa hennes råd! Ingen träning med henne idag alltså.


SUNDAY EVENING

Bäddat rent i sängen, tagit fram en tandborste åt Martin, städat vår toalett, gjort iordning min "hall", satt upp gardiner, diskat, rensat smycken, lagat mitt och Martins fina armband (!) och bara haft det allmänt bra. Åt lite av resterna från kinamaten och tittade på Solsidan+Timeout med mamma och Jimmy. Det har varit en bra dag. Imorgon är det måndag och jag ska GÅ till skolan. Sist jag gjorde det var i femman. Shit. Media, filosofi och fitness står på schemat. WOHO!


NYINFLYTTAD

Känns kanoners! Vakna 8 igårmorse och 10 satte vi igång. Vid 12 kom bebis. Jag har ju någorlunda ordning i mitt rum. Men det ska ju tapetseras om några veckor, YES. På kvällen blev det kinamat, och jävlar vad mycket mat det var. Sen tog vi en promenad till godistajm och köpte lite gott. Kollade på Freaky Friday och somnade gott. Idag lärde han åka hem 12 för träning.. Bajs. Men jag ska väl börja fixa lite här hemma. Göra iordning min lilla hall som jag kommer att ha själv. Wiho. Fixa badrummet, städa lite. Det blir nog fint det! Nej nu ska jag slänga de sista fågelfrönen och börja!

 hej stök


Nu har pappa laddat bössan

Dåligt med uppdatering. Var ju som sagt med Martin igår. Det var väldigt mys. Kollade på filmer och bara tog det lugnt. Idag var det sista jag åkte från Bomhus till skolan. Rätt overkligt. Men skönt! Slutade tidigt i skolan, så gick jag till nya lägenheten där mamma och mormor var. Var där ett tag, så åkte vi hem och åt rotmos och fläskkorv.. Mums. Sen har det bara vart packning som gällt här hemma. Plus lite Amigomat. Det satt inte fel. Nu är jag snart klar känns det som, men ändå inte. Alltså med packningen. Känns bra att gå upp 8 imorgonbitti.. Lastbilarna kommer tio. Woho. Så kommer Martin runt 12 och hjälper till, gullhjärtat. Så det blir full rulle imorgon. Ingen aning när internet kommer heller, men det är installerat iallafall. Skönt. Nu ska jag sluta. hej

ONSDAG

Kändes nödvändigt att gå till skolan idag. Diskuterade med samhällsgruppen typ i 10 minuter kändes det som, sen lyssnade alla på Lisa som berättade om Ghana! Satt kvar i skolan till halv fem med Linda och Alexandra för att redigera våra klipp från älskade Alanya. Åh, vill bara tillbaka dit. Mamma kom och hämtade mig, så åkte vi ut till IKEA och köpte badrumsmattor och ett badrumskåp. Sen åkte vi hem till mormor och morfar ett tag. Nu ligger jag här i sängen och väntar på att en film ska bli klar! Imorgon ska jag äntligen vara med min kärlek. Det är ju sista gången han får sova här på Lillmyravägen, känns nästan overkligt...


Åh, härliga härliga dag!

Var lite sur imorse för att ha fått fel information om att vi skulle högskolan idag. Men det var nästa vecka. Så då tänkte jag ju ta en sovmorgon och börja kl 12. Jag menar, vad är det för mening att åka dit och lyssna på massa när man redan har bestämt sig för att studera? När det inte ens är i Gävle liksom! Dagen rullade på bra iallafall. Gjorde klart min naturkunskapsuppsats om cystisk fibros och köpte biljett till 100-dagarsfesten med Håkis. Jag, Sandra och Maria fick även vår geografiuppsats inlämnad. Så då är vi lediga från lektionen imorgon på morgonen + naturkunskapen! MUMS på sovmorgon. Tog en sväng på stan med Maria, fick med mig en mysig stickad tröja, en bh, två nagellack, en mascara, nagellacksremover och en t-shirt hem! Det sviiiiiider i plånboken nu.

När jag kom hem packade och rensade jag lite, sen åkte jag, mamma och Jimpan till lägenheten och inspektera lite. Jävla puckon som inte kan städa riktigt efter sig. Sen blev det hämtmat från Max som satt väldigt fint i magen. Nu ska jag ta ur innehållet från mina påsar och lägga in det i garderoben. Älskar det!
Klockan 20.00 är det dags för Sommar i Sverige! får man ju inte missa.

 shopping.. haha vilken bra bild på påsar

RSS 2.0