Ännu en söndag

Helgen har vart rätt bra. I fredags kom jag hem till mamma som sagt, packade om och gick ner till Liza. Lagade god mat och snackade som vanligt. Sen blev det partaj för Eddy som fyllde 17 år! grattis vännen :)
Trevligt men lite folk. Så sov jag, Mia och Paulina över hos Lizziegirl. 
Efter frukosten gick jag hem, började må dåligt som fan.. Huvudet och magen värkte som jag vet inte vad! Mamma frågade direkt om det var baksmälla men icke sa nicke, jag hade inte druckit.

Duschade och sånt så skjutsade mamma ner mig till Linnea. Låg i sängen ett tag, så blev vi båda lite piggare. Åkte till Beckis för att dom skulle byta lite saker. Efter det bestämde jag mig för att åka hem, kände mig helt rutten.. Så vi åkte tillbaka till Linnea och hämtade min väska, så hämtade mamma mig igen. sällan det krånglar för oss!
Menmen, så blir det ibland. Låg i soffan för resten av kvällen med värmekudde och ipren. Så fort jag reste mig upp svartna det för ögonen, fett läskigt :o till sist somnade jag framför en film iallafall. skönt

Vaknade runt halv tio denna söndagsmorgon och kände mig mycket bättre! Åkte ner på stan vid tolv och mötte Ludvig, åt på American Takeway! mums. Sen blev det en rundtur på stan och lite shopping.
Nu sitter jag här hemma och möglar och har ingen aning om vad jag ska göra.. Söndagar liksom? Vad finns det att göra? Allt jag har i skallen just nu är att det är skola imorgon.


Första riktiga dagen i skolan

Efter ha spenderat två dagar hemma och varit sjuk som ett svin tog jag mig till skolan idag. Tog bussen tio över sju från mig, och kom ändå försent. Dom har bytt nummer och sånt på bussarna, åkte jävligt konstiga vägar! Smockfullt på bussen -.- Tjugo över åtta var vi i stan, så får vi reda på att den inte ens går till Borgis. Jag och några andra fick alltså gå från Vasa för att bussjäveln inte kunde åka till sjukhuset genom att ta vägen förbi skolan!  JÄVLA UL!
Klockan var 08:26 när vi klev av så det var bara att börja powerwalka. Som tur var var det spanska och vi gjorde inte ett skit den lektionen. Så var det dags för media, fick träffa nya lärare och lite info. Tre timmars lektionen blev till en timme, så vi hade tre timmars rast fram till nästa. Gick och åt, sen promenad ner på stan med tjejerna. De andra gjorde andra ärenden medan jag och Linda tittade runt.
Nya jeans, en jättemysig tröja och en ny parfym. Allt behövdes och det blev 400 kr för allting, lätt värt! (y)
Tillbaka till skolan och hade lite trafikantutbildning, eller ja träffade läraren och hade upprop.
Gick ner till stan och mötte Anna :) tittade runt lite och köpte mellis på konsum haha. Sen blev det brådis till tåget så jag fick springa, det gjorde inte gott i halsen kan jag säga!
Nu är jag hemma här i Mehede, ska snart lägga mig och se film har jag bestämt. Måste börja få in skolrutinerna.




C´est la vie

Roligt att få träffa klassen i måndags. Fick en ny tjej i klassen, Malin hette hon. Så nu har vi 2 Malin, 3 Johanna, 2 Linda, 3 Josefine, 2 Lisa och 3 Maria.. Tror att det inte är nå mer ;) efter vi hade fått lite info stack jag och tjejerna ner på stan och åt.
Åkte hem till mor, så kom Linnea några timmar innan jag åkte och tränade. Förkylningen blev ju inte direkt bättre.
Tog elvatåget hem till pappa, så självklart var det försenat tjugo min. Inte kul!
Mådde pissdåligt när jag kom hem.. Vaknade klockan fem av att jag badade i svett, skakade som en jävla gris! Så pappa ringde och sjukanmälde mig idag. Längesen jag mådde såhär dåligt. Tårarna rann i stort sätt hela tiden och huvudet värkte. Känner mig helt tom just nu.



Och ja, jag har klippt lugg igen. missnöjd med stort m.

The last days of freedom

Onsdags var det träning, sen hem och bakade min egna blåbärspaj! Helt enkelt, men den blev inte så lyckad, men den gick att äta med självklart vaniljsås! Det enkla receptet kommer upp nån dag haha.
Torsdagen spenderade jag mestadels ute i Valbo hos mormor och morfar. Hjälpte dom med deras kräftskiva, fick göra iordning efterrätt och hjälpa till med kräftorna, servera och diska det som behövdes. Fick 600 för allt så det var lätt värt det! Åkte hem runt åtta, så blev det tv resten av kvällen.
På fredagen var det dags att åka till pappa, tog tåget hit på eftermiddagen. Var hemma resten av kvällen och tittade på film med familjen.
Igår åkte jag till stan rätt tidigt, åkte hem till Liza en snabbis och sen till stan igen. Mötte upp Philip och Ludvig så gick vi runt ett tag. Köpte en tröja på gina, så innan min buss gick "fikade" vi på mcd :)
Vid fyratiden tog jag bussen ut till Hedesunda med Isabell och Matilda. Köpte massa gott på ica när vi kom fram, så gick vi hem. Åt tacos och mös hela kvällen framför tvn.
Idag vaknade vi runt elva, gick ner och åt frukost och sånt. Som vanligt blev det en dag framför tvn med gott och lite kortspel i solen. Riktigt mysig dag! Vid halv åtta kom pappa och hämtade mig.

Nu sitter jag här i Mehedenhös och ska strax sova, det är ju trots allt skola imorn. Herregud att jag säger det ens, det känns som att det inte alls var så längesen vi satt där i aulan och rektorn höll sitt tråkiga tal.
Jag längtar efter att få träffa SPM2 iallafall.






Träning på G!

Nu cyklar jag och Annahjävel iväg till träningen, wihu

:)


HAHA KVÄLLSHUMOR


En vecka kvar tills helvetets grindar öppnas

Vid elva kom jag och Martin ut till Häs, så hämtade Mia oss. Gick upp och tittade på filmen College med Isabell.
Filmen var väl helt okej, men alla ville att den skulle ta slut så vi fick lägga oss haha. Den kändes oerhört lång. Mitt under filmen hörde man Isabell: Fan vad lång den är! Martin ba: Den har hållt på i en timme Isabell..
Haha. Imorse vaknade vi typ tio, gick ner och åt frukost och sånt. Låg framför tvn från cirka tolv till sex, snacka om sega.
Tog sexbussen hem iallafall, bytte om och åkte till träningen. Skönt att få träna faktiskt!

Nu sitter jag och kollar på 2½men, sen blir det Scrubs och Paradise Hotel. good good


Fyfan, snart är det inte ens sex dagar kvar. Tillbaka till skolarbete, prov, långa dagar, läxor. Good bye freedom.

 
En bra sak med det är att jag får träffa er, era roliga jävlar.
Asså gud, vi är inte SPM1 längre. SPM2 SPM2 SPM2. Låter ju som man kommer till en helt ny klass.


Söndag 16 augusti

Det blev lite ändrade planer igår. Jag hade absolut ingen ork att gå någonstans, så folket kom till mig istället.
Kollade på gamla bilder från 2007 och 2008 och tittade på min skolfilm haha. När dom hade gått så tittade jag på Mamma Mia, jag älskar den! Jag är inget fan av Abba, men ja..
Somnade runt två och vaknade igen halv fyra av att Berra ringde haha, jäkla fyllo!
Vaknade runt elva idag och låg och halvsov till halv två, snacka om trött.
Nu har jag tagit ett långt bad, och nu ska jag laga mat.
Ikväll åker jag och Martin hem till honom och sover där, :)


Fotboll med en gammal god vän

Blev att åka till Marinfestivalen en snabbis med Daniel idag, hälsade på Martin där han jobbade i glasskiosken ;)
Sen vandrade vi iväg till Strömvallen för att titta Sätra - Gif. Jag fattade inte riktigt hur resultatet blev, men jag säger 1-0 till Gif iallafall. Grattis till vinsten Ludvig! haha
Nu har jag käkat och sånt, så nu ska jag antagligen gå till Eddy där han, Hiller, Liza, Mia och Paulina är :) trevligt

14 Augusti

Det var verkligen en mysig kväll ute i Paulas stuga!
Personerna som var där var jag, Paula såklart, Bella, Alicia, Saga och Sanna :) åt massa gott och badade.
Rodde gjorde vi också, haha.  Vid elva cyklade Sanna och Saga hem. Vi andra fortsatte vårt mys och dunkande av Metallica. Sen la vi oss framför tvn ett tag innan vi somnade.
Gick upp vid halv elva idag och åt frukost. La oss och stekte ett tag innan Staffan kom och hämtade oss.
När jag kom hem var jag hurtig nog att cykla ner till Rudan och springa ett varv, inte så mycket men bättre än ingenting!
Nu har jag segat och hållt på med designen, har väl gått sådär. Fattar inte alla konstiga ord, så då är det lite svårt. Linda the blogexpert får hjälpa mig senare hihi.
Nu ska jag packa upp kläderna, sen blir det grillat här hemma. Ikväll kommer Anna hit också!










Tjejkväll på G

Nu är jag äntligen hemma i gävlestad.
Ikväll ska jag ut till Paulas stuga i Hemlingby med några kära vänner, äta god mat och umgås.
haha, lät ju som en mammaträff det där. Nattbad är ju givet det med, hihi. 
nu ska jag försöka få tag på pullan, ha en bra kväll :)



Här kommer lite bilder från veckorna


 
Cassandras födelsedag, hon fick en pool haha


Fisketur med Mia och Liza

En dag med fröken Johansson

Igår åkte jag in till gävle och mötte upp Linnea, gick runt på stan ett tag sen hem till henne en stund.
Sen hem till Liza, och ner på stan igen med henne och Mia och köpte godis med sällskap av Eddy och Hiller. Så åkte vi tre hem till Liza igen, så bestämde vi oss för att åka och fiska! hahaha, och så blev det. Fick skjuts av hennes föräldrar till ica, köpte butterkaka, chips och god dricka och åkte till Sikvik.
Innan hade jag och Mia frågat: är det inte skitmycket mygg därute? Liza: men nej, bara en liten stund sen försvinner dom.
Ja ni, shit pomfritt! (palla rätta stavningen) det var minst fem miljarder myggor och knott därute. Men roligt hade vi, åt vårat gotta och metade/kastade haha. Tyvärr inget napp!
Efter en timme var vi typ ihjälbitna så vi ringde efter skjuts. Resten av kvällen satt vi ute på Lizas altan och myste, sjöng, rökte pipa och åt det sista av allt. Åt nattmat och gick och la oss. somnade runt fem kanske, haha så jävla slut! Mådde så jävla illa, det var längesen jag åt sådär mycket kan jag tala om.

Idag åkte jag och Anna till fjärran ett tag, inte en kotte var där! köpte med oss lantchips och wienerbröd. Jag kommer nog börja leva på fett och socker. ner på stan ett tag, sen hem till Hedda på tårtkalas ett litet tag. Grattis på 16årsdagen :)
nu sitter jag hos mamma iallafall, fick lite bråttom nu. Nu ska jag på träning iallafall, skönt att få bränna lite hihi.

Puss på dom här dagarna


Love lockdown

Grym kväll!  men det var saker som inte var så bra heller.. Vilka jävla omogna människor det finns! Vi hade inte gjort ett skit. En aggressiv jävel med alkohol i kroppen! SKAFFA DIG LITE VETT mvh J!

Började förfesta hos mig med ölspel och pipa med Ludvig, Anna, Philip och Samuel. fortsätte till Yran, SÖG!
sen hem till mig och sov. Mcd till frukost mums mums.
nu kommer Liza och hämtar mig, så åker jag ut till Martinboy :) love

I feel the magic between you and I

Gävlestad goes värmebölja.
Spelade som sagt min första match idag, och det gick väl sisådär. Nå grymt jobbigt med stekande värme!
Men vi vann med 2-1 mot Haga, skönt. Efter matchen var Liza så snäll att skjutsa hem mig till madre. Nu har jag duschat och ätit, så nu ska jag fixa till mig!
Vid åtta kommer Ludvig, Philip och Anna hit, så blir det lite småpartajande först :) sen kollar vi väl in Sommaryran eller något. menmen, nu ska jag väl städa upp lite här hemma.

Ha en bra kväll!

 fick bli en bild på luddekudde


HEJDÅ GÄVLE

Dagens humör: lite mellan glad
Dagens borde: köpa present till Cassandra som fyller 2år på måndag
Dagens frisyr: slarvigt uppsatt
Dagens klädsel: jeans shorts, t-shirt
Dagens planer: kräftskiva -.-
Dagens vill ha: mys
Dagens längtan: att dagen är över.
Dagens beroende: mobilen, always
Dagens tråkigaste: mehede
Dagens kommentar: pass
Dagens händelse: solat och packat än så länge
Dagens låt:  Metallica - Master of puppets
Dagens vän: don't know
Dagens onyttiga: ingenting än
Dagens dryck: vatten
Dagens bästa: tyvärr lär jag säga, vet inte.
Dagens lunch: korv


When love takes over

Igår var en riktig mysig dag. solade sen ner på stan och träffa Linnea, gosigos.
Sen åkte vi hem till henne ett tag, så gick jag hem och bytte om och cyklade ner till rudan. Träningen var inställd men bestämde mig för ett ta ett varv runt sjön iallafall. Varmt varmt varmt och återigen varmt. Hem och duscha och sånt, sen hem till Linnea igen. gick upp till ica och köpte oss några redbull, så gick vi till Amigo där Filip och Richard var. satt där och pratade ett tag, sen blev vi hungriga och åt. yum
Gick hem till Filip och tillbaka och hamnade till sist hos mig med kortspel. Riktigt trevligt faktiskt, fast ett minus för mina dragna föräldrar.. pinsamt. Vid ett stack vi därifrån, och jag och Linnea gick hem till henne. Vi stötte på tre grävlingar, fy fan vad rädda vi blev! Jag skrek och stampade i marken i hopp om att försvinna, men nej nej. till slut sprang dom in i skogen och vi satte på hög musik och stampade i marken när vi gick förbi haha, det såg nog rätt roligt ut.
Vi kom hem hela och rena till henne iallafall, åt kvällsfika och gick upp och la oss.

Idag lärde jag gå upp tidigt. jag, mamma och jimpan skulle åka till Brämmen. Hann vara där i två timmar typ, sen kom molnen och lite dugg. icke kul, nej nej. så vi åkte hem, och där var det bättre väder iallafall.
Nu ska jag snart åka till träningen, sen ikväll blir det nog samma sällskap människor igen som igår :)


Sommaren med Göran

Filmen var KUNG! haha, fem av fem toasts helt klart.
Efter bion blev det pizza, mums mums. Så strosade jag runt med some friends och snackade memories, lovely.
nu ska jag titta på paradise hotel danmark höhö, sen sleep! 


Jag är glad för min egen skull just nu, åh keep going with this Josefine


 hjärtebarn

Carwash carwash

Shit fyfan vad sent jag vaknade idag. inte så konstigt när jag är uppe till fyra varje natt haha.
Gick ut och solade nån timme, sen städa/tvätta jag familjens bil. ka-tching!
nu ska jag på bio med mamma och Marlene. Vi ska se Sommaren med Göran, blir säkert trevligt :)
sen ikväll ska jag äntligen få träffa Liza och Paulina! wei


 Welcome to the club now, everybody's up now

Sol sol sol och bad

Dåligt med bloggning, men så blir det.
Har haft jättemysiga dagar. I fredags kom Ludvig och Anna hit och jag bjöd dom på mat, så förfesta vi lite här. Drog vidare till en fest i Bomhus och träffade roligt folk. GRYM kväll! :)

Kvart i åtta på lördagsmorgonen kom bror och hämtade mig, tror ni att jag var skapligt trött eller? (Kom hem runt två på natten och somnade fyra..)  tuuummmmeeen uuupp!
åkte ut till Mehede, la mig i sängen direkt och somnade om till tolv, sköööönt. Passade Cassandra, duschade och sånt sen hann jag inte med så mycket firande av Angelicas 34-årsdag. fick skjuts till finnböle och åkte därifrån till hedesunda. Dom hämtade mig som vanligt, så åkte vi på middag hos Martins farbror och faster. Mysigt! minus för alla jävla mygg som förstörde. Kom hem runt elva och kollade på Kenny Begins med Isabell och Henri, rätt besviken på filmen faktiskt. Nix, ingen höjdare enligt mig.
På söndagen slappade vi bara, så åkte jag och Martin in till stan med trebussen och skildes åt.
Kvällen spenderades med Ludvig och Felix, trevligt.

Idag var solen framme, WIHOOOOO
Så jag hängde med mamma och jimpan till harnäs, sol och bad hela dagen.
Nej nu ska jag ta något att äta, sen cyklar jag och Annah till träningen tjuhej

 PUSS


RSS 2.0