GIVE HER A BAD HAIRCUT AND SHE'D BE YOU - BERTA

Idag gick jag i skolan i typ två timmar. Värt. Vandrade vidare till stan och mötte upp Liza för att kolla runt lite. Sen åt vi lunchbuffé på Lilla Saigon, satte sig som en smäck i magen kan jag lova. Därefter tog vi en tripp till solariumet. Satte oss på mitt tak i solen efteråt medan vi väntade på att hennes mamma skulle hämta henne. Efter hon hade åkt satte jag mig och läste ut körkortsboken för andra gången.. Känns som att det räcker nu! Gjorde några körkortstest och städade lite. Duschade, åt. Blablabla. Slutade pluggandet för en stund sedan och övergick till männen som går på sexan. Säger grattis till Malin som klarade teorin idag!! Way to go, mer chokladbollar till mig.



Under.. wait for it... bart!


Du och jag... du och jag...


WENDY DOESN'T LIKE SPORTS

Det har varit en bra helg. I fredags kom min pojke hit. Vi blev bjudna på Church Street av min fina låtsaspappa och åt popcorn framför tvn. Alltid lika mysigt! På lördagen jobbade jag min första dag på Furuvik, nervös som attan var jag men det gick jättebra! Härliga kollegor och faktiskt roligt jobb. Tog tåget till pappa efteråt och sov där, trevligt trevligt. Samma visa denna morgon, jobb. Marlene hämtade mig och skjutsade mig till Valbo för lite morsdagsfirande hos mormor och morfar med lite släkt. God mat, tårta och Mästarnas Mästare-final. Grattis Stenmark! Sen blev det övningskörning.
Fick även reda på en bra sak, jag kanske flyttar hemifrån över sommaren. Min bror ska flytta till en kompis i Uppsala, och då står hans lägenhet tom i tre månader. Om inte hans exflickvän ska hyra den (...) hehe, får jag ha den! Hur bra skulle inte det vara? Aja, nu ska jag somna till mina 2½ män :)


Breast of chicken på Church Street


WOW.. AND YOU CARE?

Äntligen fredag! Igår var det en trevlig dag. Ledig och spenderade dagen hos mormor och morfar. Åt tacos och massa annat gott medan jag läste teori. Vid sex kom mamma, så fick jag övningsköra hem. Därefter var det dags för tjejkväll på stan med mamma och mormor. Fick med mig ett par jeansleggings, en ring, ett halsband, solbrillor och ett par studentskor (finally!) hem. Till sist tog vi en mysig fika tillsammans. På kvällen när vi kom hem hade Jimmy bra grejer att berätta för oss, vi kommer att få en liten "inneboende" tre veckor i augusti. En underbar springer spaniel vid namn Ture. Hur glad blev jag?!?! Dessutom bjuder Jimmy med mig och Martin på Church Street ikväll, hur gott? Världens bästa mat finns på Church Street.
Gick till skolan idag för att få betygsinfo i svenska. VG i slutbetyg. Nja.. Kunde ha varit bättre, hehe. Hade fått MVG på svenskatalet (!) vilket jag ALDRIG ALDRIG ALDRIG fått förut! Rädslan för att tala, euuuuw!! MVG på kåseriet också och till sist VG på projektarbetet. Wey.

Nu sitter jag hemma iallafall, ska börja städa lite smått och sedan gå och sola. Ikväll kommer min Martin hit!


I'M HARRIED, BUT LOVABLE

Sista dagarna i skolan nu. Gymnasiet liksom, shit! 3 år med en underbar klass. Nog om det! Igår hade min klass PA-kväll där vi visade filmer från trean för föräldrar och vänner, det blev lyckat och lite pengar samlades in. Igår bokade jag dessutom teoriprov och uppkörning. Shit. Nu gäller det. Sista spurten. Jag SKA klara det!!!!! Annars kommer jag inte förlåta mig själv.
Idag har jag varit i skolan och gjort utvärdering, gick hem och pluggade körkortsteori. Sen spelade jag tennis med morbror en timme, efteråt övningskörde jag. Nu ligger jag i min säng och kollar på mina två och en halv älsklingsmän. Eller ja, det finns ju tre och en halv egentligen hihi. Nu ska jag göra ett sista körkortstest innan jag återgår helt till männen.



En längtan.

I PAYED NINE BUCKS FOR THIS HAIRCUT

Kollade på SATC till tre inatt, sliten? Lite. Spenderat min dag hos mormor och morfar, hjälpt dem lite där hemma. Jämt när man är där känns det som att man äter tusen gånger. Men, hur gott är det inte? På kvällen kom morbor Håkan och bror Andreas och spelade kort. Nu är jag i princip nyduschad och ligger nerbäddad i min säng, kollar på sista skivan av sjunde säsongen på Two and a half men. Sorgligt, jag hatar den säsongen lite. Charlie är ju sad man. Vill bara ha den åttonde säsongen nu.

Jag känner mig glad idag. Hela tiden, när jag inte tänker på annat.. Ska försöka behålla det! Imorgon kommer bli en väldigt bra dag. Förhoppningsvis inte gå i skolan särskilt länge, ha förhoppningsvis min sista körlektion och min älskling som definitivt kommer hem till mig och myser, äter kinamat och annat gott!


YOU'RE NOT GONNA BELIEVE WHAT I JUST DID...

Fartfyllda dagar nu för det mesta. Svenskatal, samhällsprov.. Bajs bajs bajs. Men nu är det gjort och jag har bara en liten uppgift på fitnessen kvar. Sen är det slut. Över. Done. Tar skolan nu först och främst. Igår var det inte en sån bra dag. Idag var den bättre. Sovmorgon till 12, samhällsprov som gick åt pipan, provade balklänningen (som passade jättebra!!!) och åkte till mormor och morfar. De var hundvakt åt världens finaste Dixie. Åt jättegod mat och efterrätt. Sen kom mamma, vi spelade kort och sen fick jag övningsköra hem. Nu ligger jag i sängen, glad och tittar på taahm. Imorgon är jag ledig och ska vara hos mormor och morfar hela dagen, plugga körkortsteori och ta det lugnt.


Mina älsklingar, dock första säsongen som var utlånad

I HAVE MY DOUBTS DAD

Veckorna går så otroligt snabbt nu för tiden. Peppa peppa. Har haft en fin vecka. Börjat med gi-metoden och konstigt nog har jag varit hungrig 24/7. Eller ja, nästan.. Det är jobbigt, men det är väl värt det om det lönar sig. Jag hoppas verkligen det. Jag tillbringade denna helg med Liza med bio, o'learys och massa mys. Avslutade den hos min älskade i Hedesunda. Nu är jag jättetrött efter denna dag med redigering och jobbig träning samt plugg. Slutspurten nu!

REALLY, I'M GLOWING?

Dålig update.
Fredags var det halkkörning som gällde. Det gick bra och var huuuuuur roligt som helst! Tur att jag hade Malin med. Sedan kom Linda hit, klippte och färgade slingor på mig. Tvmys med godis och chips resten av kvällen!
I lördags gjorde jag andra omgången med slingning. Det är typ rött/orange/gult i hårbotten..... Snyggt. Vid sex fick jag skjuts hem till Linnea, där vi var ett gäng och åt god mat, efterrätt och chips. Drog tyvärr vidare, det sög. Somnade runt fem till American Pie.
I söndags vaknade vi tidigt och åt chips till frukost och klistrade oss framför tvn. Tog bussen hem, fick förfrågan av älskling att komma och sova där. Tog fyrabussen dit och åt min sista "vanliga" måltid och chips och hade det supermysigt! Mycket och där.
Idag var det en tröttdag. Måndag.. Media, filosofi och fitness. Trött. Åt GI-mat. Duschade. Ja, jag har börjat med GI-metoden och ska göra det en månad framåt. I hopp att försöka förlora nått kilo och må bättre. Något jag inte riktigt vågar säga om någon frågar? Don't know why.

Nu är jag jättejättetrött, så nu ska jag förflytta mig till sängen och glo på tv tills jag somnar.





 MÅLET!

 Slut med detta....
I'M GONNA MAKE IT!

RSS 2.0