Impossible to sleep

Jag kan lika gärna berätta om lite dagar som hänt efter julafton!

På juldagen begav jag mig ut till mormor och morfar, för där var kusinerna och Håkan och Ingela. Julmat, julmat, julmat. Fick även träffa deras urgulliga hund Totte! Sen åkte jag och Anna hem till mig och sov över, åt popcorn och tittade på Natt på museet.

Annandag jul var det julfrukost hos Håkan och Ingela. Fick se deras nya mysiga lägenhet i villastan. Det åts det julskinkmackor och risgrynsgröt i stora lass. Sen gick jag och Anna en stund på stan, fyndade fina grejer. En skjorta, vit och lite genomskinlig 149 och ett linne för 74 kr. Båda från Cubus. Ring från Gina, 50 och leggings från MQ, 125.  Mamma hämtade upp oss för att åka till Valbo för att bjudas på lunch. 
Kvällen spenderades på Goya med härligt sällskap och mycket skaka rumpa! Kom hem på morgonkvisten, frusen och lycklig med en röding vid namn Linda! 

27 december bestämde jag med Mia och Paulina för att ha en liten myskväll. Vid sex hämtade jag och mamma upp dom, så åkte vi och köpte Max till oss tre! Kvällen spenderade vi hos mig, dom med sitt mobilspelande och jag med mitt tvtittande. Underhöll mig med att knäppa kort och spela in videos med dom.. Sen somna vi sött!

28 december då gick jag upp tidigt, tog tiobussen hem till Martin medan flickorna sov hemma hos mig. Mööös hela hela dagen! Robert Gustafsson m.m. Gick och la oss rätt tidigt.

29 december Så började min baby må dåligt på morgonen, så vi låg kvar i sängen till tolv. Så gick jag ner och åt frukost, så låg jag tätt intill honom och bara höll om honom. Min lilla bebis. Vid ett sa jag hejdå till min lilla sjukling. Fick skjuts in till stan av Åsa och Isabell. Egentligen skulle han ha följt med mig hem idag, men nu blev det inte så.. Stackars.. Saknar honom innerligt mycket redan. Hans stora bruna ögon som tittade upp mot mig när jag bara låg och tittade på honom för han var så söt. Svimmar. Varje gång pirrar det. Vill aldrig att den känslan ska försvinna, för den är verkligen underbar.

Nu måste jag försöka sova, för jag ska upp tidigt imorgon. Mamma slutar tidigt så jag ska övningsköra till mormor och morfar, hjälpa dom lite där hemma och sånt. Sen blir det fettokväll med Paula! Det var ju bara 3 år sen sist typ..

Nästan i slutet på 2010

Jag hade en fin jul. Supermysig. Den 23e kom min älskling hit och va med mig. Vi gav varandra julklappar på julaftonsmorgonen och bara mös! Jag har fått ett par skor, en tröja och en parfym. Mer än tusen tack älskling.

Nu har jag bestämt mig för vissa saker, lite nyårslöften så att säga.
- Träna mera (mamma gick med på att köpa friskis&svettiskort en termin till, puh!)
- INGET fett eller socker
- Ingen alkohol (undantag finns, studentkryssningen m.m) mindre alkohol kan man nog säga.
- Ta körkort så fort som möjligt.
- Spara pengar!!!


Jag och Martin har pratat om att åka utomlands tillsammans, och vi bestämde oss för att lägga undan 300 kr vardera varje månad och lägga i en burk. Så ska båda sommarjobba, så tar vi en "sista minuten" och drar oss till ett mysigt och lyxigt ställe! Hoppas innerligt att det blir av :)

Nu jävlar ska jag ta tag i körkortet. Har bokat in riskettan iallafall, och i  samma stund ska jag boka in min första körlektion som jag fick av Håkan i julklapp. Nu ni!!

Slutligen, så är jag så ledsen av att se mig själv i spegeln. Jag som tyckte att jag var mullig för 1 ½ år sedan, men jag var fan smal om man jämför med nu. Tränade tre gånger i veckan, drack aldrig aldrig aldrig läsk och åt en nyttig frukost. Jag blev för trygg med mig själv helt enkelt. Det har bara gått neråt.. eller ja, upp (haha) Men nu jävlar ska det bli ändring! Samma visa igen. Inget slarv nu, Josefine! Tänk på 2009.. tänk på 2009.. Pepp pepp pepp!

Några få dagar kvar till jul

Helgen var grymt mysig. Jag blev brunett i torsdag, jag ville bara få bort det blonda. Helt ok blev det. I fredags efter skolan mötte jag upp älskling på stan, men dessvärre gick han förbi mig först eftersom han inte kände igen mig, haha ;) vi köpte julklappar och jag fick ytterligare en julklapp. Tusen tack <3 käkade en liten lunch på mcd, så köpte vi med oss lite gotta hem. Mös med film och pizza resten av kvällen. Upp 8 på lördag morgon, bror kom och hämtade oss och åkte till pappa i ödemarken. La oss i min kalla säng och kollade på film, sen upp och äta frukost. Var hemma typ hela dagen bara, så åkte vi in till Tierp en snabbis och bytte min trasiga kofta. Julmiddag och julklappsöppning på kvällen. Trolltyg i tomteskogen blev det också. Tog morgontåget hem och mös hela dagen hemma hos mig. Mitt dåliga humör kom fram och den jävla ångesten. Pepparkaksbakning, popcorn och film fick avsluta kvällen.

Jag älskar dig mer än allt annat Martin.

Kärlekens tunga

Helgen har varit underbar. I fredags var det wild-party hos Johanna. Fix hos mig sen vidare mot Sätra. Pizza, trevliga tjejer och roliga spel. Fick skjuts hem av Malins syrras kille och det var jag glad för.
Upp tidigt på lördag morgon, passa väskan full och fick skjuts till stan. Bussen till Hedesunda! Jag spenderade resten av helgen där hos min älskling, det var väldigt mys. Vi smaska i oss vår godispåse och kollade på massa film. Jag kanske är den enda 18åringen som gråter till Beethoven. Ni vet, hundfilmen inte kompositören.
Idag var det dags för skola, trots feber och strålningar i vänsterarm. Är man viking så är man, och 37.7 dör man inte av precis haha. Mpren gick åt till mestadels plugg till psykologin, men det gjorde ingen nytta iallafall. Åt på Sibylla med Louise istället för att äta frukost till lunch, värt. Men det tyckte inte magen om. Prov. Crap. Fitness, cirkelträning och styrketräning. Jag har aldrig haft det så jobbigt på styrketräning. Ville dö fem gånger om.
Kom hem, duscha och gå direkt till naturkunskapsboken och plugga i två timmar. Fy.
Veckan kommer bestå av plugg, hjälpa mormor och morfar och träna på friskis imorgon iallafall, så får vi väl se vad som hinns med! Nåt pass mer i veckan är ju bra att klämma in.

You spin me right round

Kände att den där 30dagars grejen inte funka nå vidare bra, haha.

Lite uppdatering. Min stackars älskling bröt nyckelbenet för snart två veckor sedan, och idag opererades han för det hade läkt fel. Stackaren! Har rätt mycket i skolan nu.. har suttit och skrivit på min sketna geografiuppsats om jordbävningar. Sorry Mats, fick inte ihop 2-4 sidor men så blir det när man får 3 ynkliga frågor att jobba med. På torsdag ska jag, Fanny, Alner och Lisa ha en halv religionlektion om Muhammed, crap. Nästa vecka är det psykologi och naturkunskapsprov. Döda mig. Nu ligger jag iallafall i sängen och ska kolla på Föräldrafällan, gammal go rulle :) Min pojkvän är bäst han. Jag kollade på ett par skor idag som jag blev lite förälskad i, så berättade jag vad jag önskade mig i julklapp (skorna) och sa att han kunde betala en del som julklapp om han ville. Men gullig som han är ville han betala hela kostnaden! Jag blev glad glad glad :D tredje vinterskorna den här vintern, men ändå hihi.

RSS 2.0