Nov. 27, 2012

Idag har jag spenderat mycket av min dag hos mormor och morfar. Åt god mat och umgicks. Tog en sväng till lite affärer sen var det dags att gå.
Josse och Emelie hämtade upp mig så åkte vi ut till Sandviken för en fika med Amanda och Linnea. Väldigt mysigt, mycket catch up och annat prat. Imorgon väntar tvättstuga, Ludvig och till sist Matilda. Bra dag! Ska också ta ett viktigt beslut imorgon. Hualigen.


Nov. 26, 2012

Lite småkort om mina dagar -
Torsdag: Hedesunda. Brynäsmatch och mys.
Fredag: Stockholm. Inflyttningsfest hos Clara. Så jävla bra kväll. Taxi hem halv fyra.
Lördag: Bakishäng hos brodern hela hela dagen. Mcdonaldsmat och Bertavsnitt.
Söndag: Åkte hem från Stockholm med Martins föräldrar. Myste i Hedesunda med hamburgare och annat gott.
Måndag: Mys och klippt mig hos Martins moster. Det blev kort.. Hemgång.
Sitter just nu och funderar om man ska orka ta sig ut och springa. Mensvärk. Trött. Skit. Hej då.


Nov. 22, 2012

Denna måndag och tisdag måste varit den deppigaste nånsin. Gick i morgonrock hela dagen. Men igår fick jag nog och gav mig ut för en löprunda, dessvärre gör halsen fortfarande så inåt helvete ont efteråt. Idag stod tvättstuga på schemat. På schemat? Märks att jag är arbetslös och snart går i taket.
Därefter blev det en långlunch på Dagnys med Ludvig. Nu på kvällen kom Sandra hit, åt chips med dipp och tittade på film. Riktigt roligt att träffa henne, den där goa människan!
Imorgon blir det Hedesunda, can't wait ❤️


Nov. 19, 2012

Har haft en väldigt bra helg. Blev en fin kväll i Hedesunda med vin, massa gott och härliga nya människor.
På lördagen åt alla i familjen ute. Bror och Jenny var på besök från Stockholm. Blev lite födelsedagsfirande på Terrassen för både Martin och Adde. Riktigt god mat som verkligen rekommenderas. Efteråt gick vi alla till mormor och morfar för tårta, ost och kex och annat mumsigt. Myste i Hedesunda på söndagen med min Martin och han fina familj.
Idag är det ännu en måndag. Omotiverad, less på att vänta, beslutsångest och allmänt seg.
Kommer nog tvingas välja mellan två jobb och jag vill gärna att det ska fungera med båda. Men man kan inte alltid få som man vill, och jag ska vara glad att jag har ETT jobb iallafall.


Nov. 15, 2012

Vilka härliga dagar jag har haft.
Firat Martins och Matildas födelsedag ute i Hedesunda och bara myst.
Idag åkte jag hem därifrån tidigt, Martin har fått ett tillfälligt jobb i Gävle så idag vaknade jag upp själv. Är så glad för hans skull!
Tog på mig springskorna och stack ut i det fina vädret. Det märktes tyvärr att förkylningen sitter i, var tvungen att sakta ner för slemmet gjorde det svårt att andas. Fan också. Men 4 km blev det till slut och avslutade med plankan hemma.
Imorgon väntas tvättstuga och städning och sedan vin på kvällen. Lovely!


Nov. 11, 2012

Det blev en mysig kväll hos Liza med god mat och trevligt sällskap. För mig blev det en tidig kväll för hälsan var inte på topp. Feber och en liten förkylning spökar hos mig.
Ikväll blir det att åka och hämta Martin och Albin på tågstation i Tierp, sen blir det att sova i Hedesunda.
Grattis min älskade pappa på fars dag  för mig är du världens bästa pappa. Jag älskar dig.


Nov. 10, 2012

Blev en trevlig tripp till IKEA med Liza. Köttbulletallrik och lite shopping. På kvällen blev det en powerwalk med Matilda.
På torsdagen kom min fina Martin till mig, tog en runda på stan och sedan blev det middag hos mormor och morfar med resten av familjen. Riktigt härligt att umgås allihopa.
Idag har det varit en väldigt bra dag. Blev en mysig kväll hos mormor och morfar med god mat och massa annat gott.
Imorgon väntas en kväll med mina tjejer!


Nov. 07, 2012

Introduktionen gick bra igår, förutom en sak. Jag ska få utbildas ensam plus sist av alla. Till 13-15 december får jag vänta. Vissa börjar liksom nästa vecka, så jag tycker att det blev orättvist fördelat.. Blir dessutom schemalagd 8 timmar i månaden. Det är jag grymt besviken över.
Det blir nog att ringa till Kungsberget och fråga hur mycket timmar de kan erbjuda. Får hoppas på något bättre.
Idag har jag städat och tvättat hela morgonen. Nu väntar jag på Liza som jag ska äta en lunch med på IKEA, deras köttbulletallrik är värd att dö för!


Nov. 05, 2012


THE BEST WEEKEND

Intervjun gick bra i Kungsberget, hon tyckte att jag passade bra för jobbet men hon ville veta hur mycket jag kunde jobba. Så när jag har fått mitt schema från McDonalds ska jag höra av mig oavsett hur jag ska göra. Väldigt roligt att få ett sånt besked!
På kvällen blev det Slick och Alina Devecerski, riktigt rolig kväll med min bästa kompis.
Fredagen blev det en lunch hos mormor och morfar och utgång på kvällen igen. Fick träffa efterlängtade Gamleby-Amanda och det gjorde mig väldigt glad, och Linnea förstås!
Lördagen spenderades med Matilda och Isabell. Vi gick på Brynäsmatch och åt god mat hemma hos mig. Sedan blev det några timmar på Old Saints med Martin och hans kompisar. Åkte hem till Hedesunda och sov där.
Blev två mysiga nätter med min fina Martin. Åkte hemåt idag för att ta en avskedsfika för Amanda som åker till Italien på torsdag. Riktigt mysigt!
Imorgon är det dags för introduktion på McDonalds, får hoppas att det är över mina förväntningar 😊


RSS 2.0