12 MIL HEMIFRÅN

Det blev en tidig morgon för att ta tåget till Uppsala. Det blev en dag fylld med shopping, fika och god mat på ett italienskt ställe. Jag inhandlade äntligen en ny vinterjacka. Efter att ha sparat ihop en hel del i sommar och haft samma jacka i 4 år var jag värd en riktigt fin ny jacka. Några till grejer blev det från Lager 157. En kofta, massa strumpor och ett par vantar. Tack för en underbar dag fina mamma och mormor  ikväll har jag ätit middag från Waynes och gått en rask promenad med Matilda. Imorgon är det dags för intervju i Kungsberget!


BÄSTA DU

Det blev en mysig kväll i Hedesunda. Läste igenom papperna från McDonalds och tiden gick rätt fort, så väntan på Martin blev inte särskilt lång. Myste i soffan resten av kvällen. Idag krattade vi lite hos deras mormor och därefter åkte jag hem. Mötte upp efterlängtade Linnea på stan och åt en varsin sallad på Waynes, väldigt trevligt! Strosade runt på stan innan vi skildes åt. Träffade Ludvig ett tag innan jag gick hem.
Tog mig i kragen och gav mitt kassa humör en fet smäll. Satte på mig springkläderna och tog mig ut. 4,5 km blev det och jag är riktigt glad att jag tog initiativet. Nu ligger jag i sängen och längtar till morgondagen. Jag, mormor och mamma ska till Uppsala över dagen för lite shopping. Lite kvalitetstid är alltid fint :)


GOING DOWN

Blev en riktigt mysig kväll med min Martin. Åt onyttigt och tittade på en massa bra program. Vi rörde inte oss inte en fläck och det var såååå skönt.
Idag tog jag en promenad och passade på att hämta papprena som jag ska plugga på tills jag ska börja på McDonalds. Så nu är det hårdplugg som gäller till den 6 november. Nu sitter jag på bussen till Hedesunda för att sova hos Martin. Eller ja, han ska på träning och jag ska plugga och förhoppningsvis klippa mig.


SÖNDAG

Det blev en mysig dag i Uppsala. Blev lite shopping och korv på IKEA, sen gick vi i lite andra affärer. Jag hittade bl.a. ett par nya inomhusgymskor. Nedsatta från 799 till 199, helt okej måste jag säga. Åkte hem och mös med god mat och massa annat gott. På lördagen blev det lite jobb i trädgården i solskenet. Tog tåget hem på eftermiddagen. Matilda fick tyvärr förhinder så vi kunde inte ses. Madde frågade om jag ville hänga med ut med några gamla kollegor från Furuvik, och det blev faktiskt en riktigt rolig kväll. Förfest hos Rebecka och sedan Slick. Blev uppraggad av Luleåspelare, tog ut 3000 kr av misstag, plånboken gick sönder, träffade många kära ansikten och kvällen avslutades springandes därifrån. En kväll att minnas. Idag blir det inte många knop. Jag och Martin ska ha en riktig myskväll med massa gott, det ser jag fram emot 


PAPPA

Idag tog jag halv ett tåget till far min. Vi har bara varit hemma och tagit det lugnt, tittat på hockey och spelat spel. Imorgon ska vi åka till Uppsala till IKEA och förmodligen lite till affärer. Sen är det bara familjemys som gäller. Bra mysigt måste jag säga.


WEDNESDAY

Tvättstuga och städning av lägenheten idag, tråkigt men måste ju göras. Sen gick vi över till morfar och blev bjudna på mat och fika. Riktigt trevligt! Imorgon blir det en sväng till nya Stadium Outlet och sen blir det att ta tåget till pappa för att spendera lite av helgen där. Lite tråkigt att alla är förkylda, men ska bli mysigt att få träffa dem.
Just nu ligger jag i min renbäddade säng med tända ljus och njuter. På tvn rullar bra program så man har inte så mycket att klaga på :)


GRANDPA

Blev en timmes tennis imorse med Jimmy. Sen har jag spenderat dagen hos min käre morfar som är ensam hela veckan för att mormor är i Stockholm. Åt god mat och njöt av varandras sällskap. Han är en riktigt fin människa, min morfar.
Gick därifrån runt sju och mötte upp Ludvig för en rask promenad och lite prat. Därefter blev det dusch, varm macka och Svenska Hollywoodfruar.
Fick ett roligt samtal idag också, Kungsberget ville att jag skulle komma på intervju. Får se om det är något för mig nu när jag ska jobba på McDonalds. Blir bättre ekonomiskt att jobba i Gävle, men man kan alltid ha något extra om de skulle vara intresserade av det! Klurigt...


NY VECKA

Det blev en riktigt trevlig kväll i fröken Bertilssons hus. 6 olika pajer och en god sallad stod på menyn och man åt sig väldigt mätt. Vid åtta tog jag bilen till Martin och spenderade natten där, riktigt mysigt. Var tvungen att ta bilen hem tidigt på söndagen. Mötte senare upp Ludvig och lilla hundvalpen Svante. Vi åt mat och var lite hundvakt tills Martin kom och hämtade mig efter träningen. Det blev en mysig söndag!
Idag har vi krattat löv och ätit nudelfrukost. På eftermiddagen åkte jag hem och tog en springtur. Blev väldigt glad när jag orkade mer än vad jag trodde. 5 km fick jag in, väldigt väldigt nöjd. Nu ska jag njuta av massa bra program i soffan 😊


VÄLKOMMEN FREDAG

En härlig fredag har detta varit. Eller ja, mest lugn måste jag säga. Låg och drog mig i sängen väldigt länge och hade på mig onepiecen fram till sju på kvällen. Mötte upp Ludvig och gick hem till mig. Det blev X-factor på tvn och Ben&Jerry's. Tittade på massor av gamla bilder som vi skrattade gott åt. Avslutade kvällen med en härlig promenad. Imorgon ska jag iväg och fira Liza som fyller 20 och sedan till Hedesunda. Bra lördag ☺


ONLY THE EKOS OF MY MIND

Någon löpning blev det inte på den tidiga eftermiddagen, humöret och kroppen var inte på humör för det.
Åt frukost och mötte upp Ludvig på stan. Han shoppade loss sen tog vi en kaffe på Waynes. Hemma fick jag nog av att inte ha sprungit sen förra fredagen och bestämde med Matilda att ta en promenad. Det blev en riktig powerwalk på 9 kilometer blandat med lite löpning. Riktigt skönt och nu är benen riktigt möra. Har nu lagt mig i sängen med tända ljus och onepiecen på. Underbart!


STOCKHOLM OPEN

Igår var det dags att åka ner till Stockholm Open. På bussen på väg ner var det en liten frågetävling där man kunde vinna priser. Glädjen kom farande när jag ropades upp som tredjeplats och mormor som första. Jag vann 5 strötimmar på GTK och lite godis. Riktigt praktiskt må jag säga! När vi kom fram njöt vi av massa bra tennis och minglade runt tills det var dags att åka hem. Klockan tio var både rumpa och huvud trötta när vi satte oss på bussen. Det kändes verkligen att man hade tittat på tennis i tio timmar. Men det var verkligen skitroligt, så det var det värt. Tusen tack Håkan och mormor!
Idag ville jag verkligen sova ut för en gångs skull. Ligger i sängen och drar mig medan jag tittar på Desperate Housewives. Idag står förhoppningsvis löpning på schemat och att träffa Ludvig.


SANDRA OCH MALIN

Tennistimmen blev lite ändrad idag. Spelpartnern i detta fall. Jimmy hade ont i axeln så jag ringde Ludvig. Riktigt roligt att spela med honom. Det kändes verkligen i kroppen att man hade varit förkyld och inte tränat på 10 dagar. Men det blev en riktigt kul timme och lite kvalitetstid med Ludvig sitter ju aldrig fel.
På eftermiddagen mötte jag upp Sandra och Malin. Vi hyrde film, köpte mat och lite gott och åkte hem till Sandra. Det är helt stört vilka grejer man kan prata om, men det blir alltid så att tårarna nästan rinner av allt skratt! Nu ligger jag i sängen och ska strax försöka sova. Uppstigning halv åtta för att åka till Stockholm Open med mormor och morbror. Härlig onsdag man har framför sig ☺

På bild är Sandras otroligt söta hund Minna


NY VECKA

Småkillarna från Åmot/Ockelbo krossade rent ut sagt Andersberg. 18-8 blev slutresultatet och tjejerna var så duktiga att coacha dem fram till seger. Riktigt stolt över dem!
Sedan blev det en mysig kväll i Hedesunda i Martins famn, precis som jag vill ha det.
Imorse var det möte på Arbetsförmedlingen, vilket jag helt och hållet kunde ha avstått ifrån. Fy, så glad jag är för att jag har fått ett deltidsjobb. Dessutom är jag glad för en sak till. Min morbror Håkan ringde och sa att det fanns plats kvar för mig på Stockholm Open, som han vill betala för. Så nu på onsdag åker jag, Håkan och mormor ner och tittar på professionell tennis.
Idag blir det inte många knop har jag bestämt mig för. Bara ta det lugnt och ladda upp inför tennistimmen imorgonbitti.


14 OKTOBER

På torsdag blev det ingen kurering hemma. Martin frågade om jag ville komma dit, så jag åkte till Hedesunda på kvällen och sov över. Båda vi var förkylda så det passade ju bra. Låg i soffan med en varsin tekopp som gjorde gott.
På fredagen gick vi ut och målade i garaget. Resten av dagen blev det att ligga i soffan och sedan tacomiddag på kvällen. Riktigt mysigt att få vara med min älskling.
Tog bussen hem på lördagsmorgonen för att ta en fika på Dagnys med Liza och Paulina, riktigt kul att träffa dem.
Vid fyra mötte jag upp Matilda för att handla lite till kvällen. Till middag blev en breast of chicken på Church Street, sååååå gott! Resten av kvällen tittade vi på Desperate Housewives och åt massa massa gott!
Nu sitter vi här i soffan, mätta och belåtna. Ska strax dra mig hemåt för att sedan åka på innebandymatch med Ludvig som Linnea och Amanda ska coacha. Kvällen ska spenderas i Hedesunda, bästa avslutet på en helg 


STACKARS LILLA MIG

Det blev en mysig kväll med tjejerna. Fick träffa en bebis, äta panpizza och bara ha det bra.
Tog morgontåget hem, la mig och vilade sen var det dags för tvätt och disk.
Som tur är ska Jimmy ta resten av tvätten vilket jag är väldigt tacksam för. Min förkylning tar kål på mig, så nu ska jag kurera mig resten av dagen. Låter bra tycker jag!


LEVDE HÖG PÅ LIVET, MEN GJORDE SJÄLVMÅL

Imorse vaknade både jag och Liza av halsont och snorade näsor. Inget vidare det! Tog bussen hem vid elva och gjorde mig i ordning. Mötte upp Paula på stan klockan 12 för att äta lunch. Det var riktigt kul att träffa henne, allt känns precis som förr. Det känns som att vi fortfarande går i samma klass och träffas varje dag. Efter en timmes prat och god mat gick hon iväg för att jobba och jag gick hem och bäddade ner mig en stund. Tog en kopp honungsvatten så nu känns det lite bättre. Sitter i skrivande stund på tåget på väg till Ockelbo för att hälsa på Amanda och Linnea. Det var allt för längesen man träffade dem så det ska bli mysigt!


IN SICKNESS AND IN HEALTH

Helgen gick alldeles för fort. På söndagen hade vi en storlunch med 14 personer som åt. Många från släkten och lite respektive. Vid fyra rullade bilen hem till Gävle. Sedan kom Isabell och Martin och hämtade mig. Söndagen spenderades ute i Hedesunda med gott framför tvn.
På måndagen målade vi lite ute i garaget och tog ett välförtjänt bubbelbad efteråt. Fick ett väldigt glädjande telefonsamtal också mitt i allt bubbel. Jag har nu ett jobb från och med den 6 november på McDonalds vilket känns väldigt bra. Jag kommer iallafall ha en inkomst vilket är det viktigaste. För att fira bokade vi biobiljetter till filmen Ted. Tog bilen in till stan för en kväll i biosalongen. Filmen gick över förväntningarna och var verkligen underhållande!
Därefter kröp vi ner i sängen med massa tända ljus.
Perfekt avslutning på en underbar dag.
Den här dagen började med en timmes tennis med Jimmy på GTK. Gick inge vidare för halsen kändes tjock och äcklig.. Vid halv ett kom Liza och hämtade mig. Tog en köttbullstallrik på Ikea och catchade up.
Nu är vi hemma hos henne och väntar på Svenska Hollywoodfruar med en varsin skagentoast i magen. Trivs väldigt bra just nu, trots mitt halsont!


SATURDAY IN STHLM

Åh vad skönt det är att vakna upp till solsken! Det gjorde jag denna lördag här i Sollentuna, åt en god frukost och gjorde mig i ordning. Sedan åkte jag, min kusin Anna och hennes pojkvän Isak in till stan. Tittade runt lite i affärer och jag fick helt otroligt nog med mig ett par jeans från Monki. 400 kr gick dem på, det var de värda. Mötte upp Adde och Jenny för en fika, det var kul att träffa dem!
Ikväll har vi ungdomar stått för maten, tacos stod på menyn som satte sig fint i magen. Tittade sedan på Kvarteret Skatan - reser till Laholm som var en riktigt skön film! Precis min dåliga humor.
Nu ligger jag härnere i gästrummet för att somna till Eva och Adam-avsnitten som rullar på datorn.


WELCOME WEEKEND

Planerna blev ganska ändrade igår.
Tvättstugan var dessvärre det enda som blev av. Men inte blev det sämre för det! Gick över till mormor och morfar, bakade kanelbullar och fikade. Riktigt mysigt var det. Bestämde också mig för att följa med dem till Stockholm över helgen för att vara med kusinerna. På kvällen gick jag över till Matilda där Isabell också var. Hon är ju nyinflyttad där och det var riktigt fint! Vi åt massa gott och tittade på Lucky One.
Imorse blev tennisen inställd pga att Jimmy kallades på jobb, så det var lite tråkigt.. Åt en mysig frukost med tjejerna och gick sedan hem. Bestämde mig att ta en springtur och så blev det. 4 km på rekordtid vilket var väldigt skönt! Jag som ALDRIG tyckt om att springa, plötsligt tycker på något konstigt sätt att det är skönt och avkopplande. Mest för hjärnan att bara fokusera på att hålla takten. Oj, nu babblar jag bara.
Vid tvåtiden rullade bilen till Stockholm. Här ikväll har vi ätit jättegod mat och efterrätt, tittat på Xfactor samt haft det väldigt trevligt för att sammanfatta allt. Nu ska jag somna till Desperate Housewives, perfekt avslutning.


A CELEBRATION

Gårdagens tennistimme var bra härlig. Riktigt härligt att vara där igen, slå hårda slag och springa fort fram och tillbaka på banan. Därefter blev en dunderfrukost och en runda på stan innan jag gick upp till mormor och morfar. Där blev det lunch och sen kom Martin. Vi vandrade ner på stan och gick sedan hem till mig. På kvällen åt vi på favoritstället Church Street, alltid lika gott! Spenderade resten av kvällen med gott framför tvn.
Idag åkte han hem vid fyratiden och då bestämde jag mig för en powerwalk. 6,2 km skrapade jag ihop i en rask takt vilket var väldigt skönt!
Imorgon väntas en morgon med tvättstuga, en lunch med Ludvig och sedan kommer Amanda hit. Allt gillas förutom det första..

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/856562/images/2012/pic_506ca0cdddf2b326d6000b4b.jpg" class="image">


EN UNDERBAR HELG

Min helg har varit väldigt bra.
I fredags blev det myskväll med några tjejer från gamla klassen. Vi åt tacos och tittade på filmer från skoltiden. Jätteroligt att få träffa dom!
På lördagsmorgonen vaknade jag upp med Linda bredvid mig. Vi spenderade nästa hela dagen framför tvn med Xfactor-repriser. Vid femtiden tog vi bussen till henne. Åt tacos med hennes familj och började fixa oss inför kvällen. Gangnam style och citronvin gjorde vår lördag! Kvällen spenderades på Allstar, väldigt trevligt faktiskt.
Tog oss hem till mig och somnade inpå småtimmarna.
Upp tidigt på söndagen för att åka ut till Martin, där det blev massa mys hela dagen med massa gott. Denna dag har jag också hängt i Hedesunda, men åkte hem och tog en springtur i det fina oktobervädret. Resten av kvällen blev det att ligga i soffan framför massa bra program, älskar måndagar på det viset!
Nu ligger jag i sängen och ler över denna dag. Imorgon väntar en ytterligare bra dag där först tennis står på schemat och det bästa: jag och Martin har varit tillsammans 4 och ett halvt år 


RSS 2.0