EN HÄRLIG TORSDAG

Igår gjorde jag och Ludvig något otroligt. Inte så otroligt för honom, men för mig. Vi bestämde oss för en springtur. Jag var nästan säker på att efter halva vägen skulle jag sakta ner. MEN - det gjorde jag inte. Vi tog oss igenom en del av Hälsans stig där vi fick ihop 4 km på 25 minuter. Inga stopp för att flåsa skiten ur mig, saktade inte ens ner för att börja gå. Jag är så otroligt stolt! Nu vet jag att jag kan. Det sitter i huvudet som Ludvig säger. Nu är det bara att fortsätta och bli bättre.
Idag har jag städat hela lägenheten sedan gått på stan med saknade Mia. Hittade en hel del grejer som jag behöver vilket var riktigt lyckat.
Just nu sitter jag på bussen till Hedesunda för att sova hos Martin, det är så mysigt med sovsällskap 


JAG ÄR HEMMA

Då var man hemma i Gävle, inte bara på besök. Det var en väldigt konstig känsla att packa upp alla väskor och vara tillbaka i sitt lilla flickrum. Blev bjuden på lunch på Dagnys av Ludvig, som en välkommen hem lunch. Det var riktigt gulligt gjort av honom! Lite senare kom min efterlängtade Martin, efter tre veckors saknad. Vi smällde i oss en varsin kebabtallrik och myste framför massa bra program.
Idag har jag hälsat på mormor och morfar, ätit lunch och uppdaterat varandra lite. Därefter var det intervju på McDonalds, så nu är det bara att vänta.. Nu är jag på väg till Hedesunda för att sova över hos Martin.


HEJDÅ STOCKHOLM

Jobbade alltså mitt sista pass i fredags, tog verkligen vara på det och sa hejdå till chefer och kollegor.
På lördagsmorgonen fick vi besök av pappa och Cassandra, vi gjorde oss i ordning och åkte till Gröna Lund. Åkte karuseller, käkade hamburgare och hade det riktigt kul trots det kalla vädret. Dagens stora plus var att jag och pappa vann 2 kg schweizernöt att dela på. Då var lyckan riktigt stor! När det var dags att åka hem satt gråten i halsen när jag sa ett sista hejdå och kramade om mina fina kollegor. Jag trodde att det skulle vara så skönt och enkelt att gå därifrån, men det var det dessvärre inte. Lämnade in mina kläder, kort och skåpnyckel och gick ut ur Stora Entrén. Sista gången. Just nu känns det jättekonstigt, men så blir det väl när man har jobbat så pass länge.

När vi kom tillbaka till lägenheten lagades det tacos som vi mös framför tvn med. Till efterrätt blev det glass och sedan slocknade vi allihopa.
Imorse åt vi en mysig frukost innan det var dags att packa in i bilen. 2 resväskor, 2 axelväskor och två påsar blev min packning totalt. Sedan var det dags att säga hejdå till min fina bror och hans underbara Jenny.
Kom hem till pappa runt femtiden och har bara tagit det lugnt. Tittat på filmer och ätit av chokladen. Imorgonbitti åker jag till Gävle, HEM till Gävle. Overkligt.


3500 METER

Dumma bloggapp som inte vill lägga upp många bilder.. Får väl ta det lite i i taget! Min dag har bestått av tvättstuga och städat runt lite här hemma samt... Wait for it.. Tagit en springtur! Det är något jag alltid har fruktat, för jag vet hur kass min kondition jag har och förr när jag har sprungit har det knappt gått en km innan jag måste stanna för att hämta andan. Denna gång kunde jag jogga på i 2 km innan jag saktade ner. Fick in 3.5 km på 21 minuter vilket är ett stort steg för mig!
Packade dessutom ner rätt mycket, flyttar ju trots allt på söndag. Det är så nära nu!


TRE DAGAR KVAR

I måndags var det dags för den efterlängtade Stjärngalan. Jag och 9 andra kiosktjejer samlades hos Emma för att fixa oss silvriga och dricka massa gott. Det var en riktigt lyckad förfest och avslutning på säsongen! På själva festen fick man gå in på en röd matta där alla chefer stod och applåderade, sen var det dags för trerätters och vin. Sedan var det dags för massa prisutdelningar och kvällens överraskning: MASKINEN! En väldigt bra överraskning måste jag säga. Tack alla fina Gröna-lundare för en oförglömlig kväll!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/856562/images/2012/pic_505a22a19606ee776afb7194.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/856562/images/2012/pic_505a22a19606ee776afb7194.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/856562/images/2012/pic_505a22a19606ee776afb7194.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/856562/images/2012/pic_505a22a19606ee776afb7194.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/856562/images/2012/pic_505a23bde087c33ed23f1be5.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/856562/images/2012/pic_505a23bde087c33ed23f1be5.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/856562/images/2012/pic_505a2418ddf2b35654000495.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/856562/images/2012/pic_505a2418ddf2b35654000495.jpg" class="image">


EN NÄST SISTA HELG

När man bara jobbar och inte har något annat för sig så är det inge roligt att skriva blogginlägg.
Har jobbat de tre senaste dagarna och nu är det bara en dag kvar den här veckan. På måndag är det äntligen dags för Stjärngalan, då jag och mina fina kiosktjejer ska vara silvriga aliens. Så grymt taggad!
Just nu ligger jag iallafall i sängen och kikar på SATC med ett leende på läpparna. Jag fick ett bra besked ikväll, jag ska på en andra intervju på McDonalds. Skulle sitta sååå fint att ha ett jobb när jag flyttar hem!
Är lika lycklig nu som jag var på bilden :)


TOLV DAGAR AV LÄNGTAN

Ledig dag har väl inte precis detta varit. Har tvättat, städat hela lägenheten och gjort lite styrka. Tog en låååång dusch och landade i soffan med pannkakor med glass och hallon, nomnom! Illamåendet är nu ett faktum, men det var det värt.


LITE LEDIGHET PÅ DET HÄR DÅ

Jag säger bara detta, äntligen lite ledighet. Även fast jag bara har jobbat i 4 dagar men ändå är jag helt slut i kroppen. Nu ser jag fram emot 3 dagars ledighet då jag ska njuta till fullo.



ÄR DET NU MAN SKA SÄGA ÄNTLIGEN HELG?

Äntligen helg.. Jo tjena. Jobbar hela helgen sen är jag ledig i tre dagar. Så himla värt. 9 jobbpass kvar nu, kämpa kämpa Josefine!!
Fick ett nej tack från jobbet jag så gärna ville ha. Men men, snart kommer väl solskenet för mig också.


TILLBAKA TILL ARBETET

Över sex timmar spenderade vi på stan igår. Tog en lunch på Coffeehouse by George sedan strosade vi runt. Jag köpte en fin tshirt från Monki och en doughnut. Efter shoppingen drog vi oss hem till Amandas mamma och blev bjudna på grekisk mat, det var himmelskt gott kan jag tala om!
Sedan drog vi hem till mig, köpte med oss massa gott och mös. Fin dag med fina tjejer :) nu har de nyss åkt hem så nu är man ensam igen.. Ska få i mig lite frukost och sen är det dags för jobb 16.45-23.20.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/856562/images/2012/pic_5048712cddf2b30b5300162e.jpg" class="image">


MOT HUVUDSTADEN IGEN

Gruppintervjun gick bra, så nu får man bara hoppas på det bästa. Väntar fortfarande på svar från ett företag som jag hemskt gärna skulle vilja för, håller tummarna att jag får ett positivt mail snart..
Har haft några mysiga dagar i Gävle men nu är det dags att åka mot Stockholm. Jag, Amanda och Emelie sitter i bilen på väg dit nu. Vi ska gå lite på stan, äta hos Amandas mamma sen mysa hos mig. Trevligt med lite sällskap!


I'M COMING HOME

Just nu sitter jag hemma hos mormor och morfar och bara tar det lugnt. De blev glatt överraskade när jag kom, så det var ju bra! Innan jag gick hem till dom lunchade jag på Coffee Lounge med Ludvig, som har världens godaste varma mackor. Det blev klassikern kyckling med sweetchili. Det var trevligt att träffa min bästis igen :)
19.30 är det dags för gruppintervju, börjar bli lite nervös nu.. Sen kommer Martin och hämtar mig, så sover jag hos honom. Äntligen 


Vet att Ludvig är så jävla snygg..


VÄLKOMNAR LEDIGHETEN

Sjätte och sista jobbdagen, nu är det tre dagars ledighet som gäller och det känns så himla skönt.
Efter jobbet cyklade mina tunga ben hem och smällde i mig tvårättersmiddag med Adde och Jenny. Det satt sig fint i magen det. Nu ligger jag i sängen och slötittar på Vänner innan jag ska sova. Imorgonförmiddag tar jag tåget till Gävle för en gruppintervju på McDonalds. Ska bli intressant faktiskt!

Grattis underbara mormor på 82årsdagen, imorgon ses vi 



BARA MASSA JOBB JOBB JOBB

Ännu en tråkig arbetsdag, tyvärr. Men pluset är att träffa mina fina kollegor. Jag hade turen att få sluta två timmar tidigare, skapligt skönt må jag säga. Men det var inte precis frid och fröjd här hemma då Jenny och co förfest. När de drog åt jag deras goda rester från middagen, mumsi mumsi. Fick även ett mail igår som gjorde mig lite gladare. Att få komma på intervju är en stor grej för mig. Men det är väl inget drömjobb precis..


RSS 2.0