"She called her husband hun, cause he was one."

haha, jag dör. rubriken är ifrån dagens 2½men avsnitt. inte för att ni förstår men ändå.

Kom till linnea vid åtta, så åkte vi till sätra och våldgästa nicke och per. vi gick runt runt runt i sätra och snackade minnen. det var trevligt :) runt ett kom linneas mamma och hämtade oss. tittade på simpsons, sen somnade vi. imorse vaknade jag runt halv tio, och halvsov tills linnea vaknade. vid halv elva åt vi frukost, så åkte vi till stan. det blev några nya plagg. träffade lilsis som fyller 16 år snart! så gick jag och linnea och köpte present till henne, hemligt hemligt ;)  åkte hem med halv tre bussen, så hämtade familjen mig i tierp. nu på kvällen har bror och elin vart här och ätit grillat med oss, så har vi bara tagit det lugnt.

nu ska se en film och sova, imorgon ska jag upp och jobba i skutskär. sen blir det Fjärran med ludvig &co. se om man får upp ludden i tid!

 haha så fin bild.  tagen av linnea. http://linneaaag.blogg.se

I just want to be the one.

lite dålig uppdatering, men det gör inget.

i lördagsmorse spelade jag min första match på 4 år med damlaget, vi förlorade med 2-1 mot stensätra. flera av spelarna blev skadade och fick smällar, men domaren gjorde ingenting, dåligt. men så kan det vara. tog tåget hem till mehede, duschade och sånt. så kom två av pappas syskon med deras familjer. åt mat och spelade kubb. inte speciellt roligt, men jag stod ut.

igår vaknade jag tidigt, bubblade och sånt. sen skjutsade pappa mig till finnböle, så tog jag bussen ut till hedesunda. där hämtade isabell, henri och mia mig. handlade och sånt på ica och åkte hem. och jag hade inte fått reda på att det var isabells 18årsdag och det skulle bli ett litet kalas. dumt av mig att glömma också, pinsamt! men grattis gumman :) massa av släktningar kom och åt och drack champagne. maten var suverän men tyvärr inte champagnen haha. så spelade "barnen" krocket och så fick vi tårta. resten av kvällen låg jag och Martin och slappa framför tvn med popcorn. v

idag
ringde mobilen på 06:15. jag skulle upp och jobba, wiho. jag och älskling gick upp och åt frukost, så skjutsade stefan mig till bussen. alltid tråkigt att åka därifrån.. kom till city gross och gjorde det jag skulle, så slutade jag runt elva. åkte hem till w, smarta jag trodde att jag hade glömt nycklarna i mehede. var där ett tag, så chansade jag och åkte hem. självklart var dörren låst, så jag tittade efter nycklarna. självklart låg dom i väskan! gick upp och stekte ett tag, när mami kom hem kom hon upp med jordgubbar! nu snart ska jag till linnea, får se vad vi ska hitta på. ska sova där inatt också :)





 lilla jordgubben

nervös_som_satan

yvonne, en av ledarna i laget ringde ikväll och frågade om jag ville va med på match. shit, tänkte jag men jag sa ja. sen sa hon att det var med damlaget. jag tror jag dör. jag kommer ju troligen sitta på bänken största delen av matchen men ändå :o min första match på 4 år blir med damlaget. känns ju.. oj, herrejävlar herregud.

nu tittar jag på rasmus på luffen, sen ska jag sova!
puss på er

Fjärran idag också!

fick skjuts med pappa in till stan idag, handlade frukt och jordgubbar mums. så skjutsade han mig till sörby, så mötte ludvig mig. gick hem till honom så han fick packa, sen cyklade vi till fjärran och mötte johan, anna, hedda och sofia :)
träffade mysigt folk, åt gott, stekte och badade där hela dagen. väldigt väldigt trevligt!
tog halv sex tåget hem till mehede och åt tacos med familjen. det suger att bo här, jag vill hem.

Fjärran Höjder

fy fan vilken natt. inte en timmes sömn. hitta en killes mobil och fick 100 spänn, lät värt. haha
var helt väck idag och mådde inte så bra, så jag ringde och sjukanmälde mig från jobbet. låg och solade ett litet tag, sen bestämde jag och ludvig att vi skulle åka till fjärran. åkte ner till stan, köpte min bikini och så köpte han tillfälliga badbyxor, dessutom köpte vi likadana solbrillor. stek! köpte med oss bananer, chips och digestivekex och gick. kom till fjärran runt två och mötte anna och othilia så vi slog oss ner med dom :)  så dagen har spenderats där, massa sol och lite bad. väldigt trevligt :)  nu ska jag gå till bussen, för ikväll har jag träning. så ska jag till mehede redan ikväll, för jag ska till harnäs tidigt imorn med ungefär samma gäng. ÄLSKA VÄDRET!




Tomatoface

det var lite frestande att jobba imorse, jag fick fylla på med lösgodis i hyllorna. jag blev klar efter 2 timmar ungefär, så jag fick sluta då! skönt. imorn ska jag jobba på city gross igen, dubbelsuck. åkte hem och la mig och stekte från tolv till fyra ungefär. haha snacka om att jag är röd nu, på ryggen, bröstet och ansiktet. tomat tomat tomat. vid halv sex åkte jag och spelade tennis med mamma, mormor och jimpan. jobbigt att spela i värmen, men men. lär träna upp mig inför km uppe i norrfjärden. ska spela mycket i år, flick och damsingel, damdubbel med anna och mixed med jimpan. 

nu ska jag träffa ludvig, hejdo hejdo hejdo




Two And A Half Men

fyfan vad varmt det var på träningen. hela jag badade i svett efter löpningen bara!
nu sitter jag här och tittar på 2½men, ska snart lägga mig. lär bara veta när 501an går imorgon, ska till skutskär och jobba. snark. men då har jag hela dagen ledig sen, fy fan vad skönt att inte göra någonting alls.

GODNATT

Jordgubbar med riktig mjölk

vaknade ungefär vid tio idag hemma hos linnea, gick upp och fick tacopaj till frukost haha :')
packade ihop grejerna och åkte iväg till valbo, mormor kom och hämtade mig vid tempo så åkte vi hem till dom. rensade ur deras förråd och åkte med skiten till tippen. och vilken jävla värmebölja det har vart idag :o hade lite ångest för att jag inte låg hemma och solade istället haha. men jag tjänade ju pengar och fick träffa mormor och morfar! åt mat och jordgubbar med mjölk till efterrätt.

 sommarkänsla

vid halv skjutsade mormor hem mig, så var det dags att tvätta. usch, men man lär ju hålla det man lovar. nu ska jag strax byta om, för ikväll är det träning :) undra om jag kommer överleva eller dö av hetta. ja, det lär ju visa sig.


 nu jävlar ska jag jobba på brännan!

Bilder från dagen

 stekpannan i högsta hugg!

 my masterpiece aka den första pannkakan

hos Linnis Gåsisbergis över natten!

Tack gävle. nu är det äntligen lite sol, och mer blir det resten av veckan har jag läst! hur härligt blir inte det? :)


jag vaknade runt tio denna måndagsmorgon, städade, duschade och sånt. åkte ner på stan med linnea, shoppade en del saker. en jättemysig tröja från bikbok, en Replayparfym samt trosor och en bh från H&M. lätt välbehövda köp må jag säga men det sved till i plånkan. ka-tching
åkte hem till mig runt tre, så gick vi en prommis till ica och tillbaka, köpte med oss mjölk, yoghurt och fil som mamma behövde. så lagade vi pannkakor, vi provade dessutom på att göra dom med fullkornsmjöl och det blev faktiskt jättegott. fast jag kan ju inte påstå att den första blev jättebra, en liten gegga med andra ord. tur att vi fick lite hjälp sen av jimpan ;) mumsade i oss PANGkakorna och satte oss i fönstret i solen. klockan gick och jag åkte på träning, väldigt skönt att träna men värmen. FY, kvaft som sören. cyklade hem och tog en dusch och packade ner lite kläder och paj, så nu sitter jag här hos linnea. vi har mumsat i oss blåbärspajen mamma gjorde, mums mums. vi ska väl bara ta det lugnt ikväll, kika en film eller något :)
imorgon ska jag till valbo och jobba hos mormor, då rullar pengarna in. wei

  hjärtat! asgammal bild hihi

Sleepover

Kvällen började bra hemma hos liza, satt ute på hennes altan och hade trevligt. det var mia, paulina, angelika, ida och jag som var där. sen drog angelika och ida hem. jag orkar inte skriva så mycket om kvällen just nu, men den var väl helt okej. vi kom hem till liza runt tre och somnade kanske fem, så vaknade jag halv tio imorse haha. jag har blivit en morgonpigg tjej! gick upp och åt frukost, så gick jag hemåt och la mig och stekte i en timme. duschade och åkte till stan och mötte ludvig, åt och trallade runt as usual :) åkte hem vid fem, och vid sex var det tennis som gällde. jag och jimpan åkte och spelade ett bra, riktigt roligt faktiskt och det gick bra!
 det blev ändrade planer ikväll, men det blir nog bra ändå.


 stekers haha

Slipping through my fingers

jag och Martin hade en mysig midsommar helt för oss själva :)  tog ett skönt varmt bad, drack cider och åt melon. sen lagade vi kebab med pommes och tittade på herkules till det. jättemysigt! resten av kvällen mös vi och tittade på film, och somnade redan vid elva haha, sällan vi! vaknade redan vid nio idag men lämnade inte sängen på ett bra tag. och stackars älskling blev magsjuk så det blev inga lugna timmar för han :( sista timmen lugnade det sig så då låg han och sov i mitt knä, ahw tyckte så synd om honom.. vid tvåtiden kom hans och pappa och hämtade honom, hoppas du blir bättre v
jag försökte få i mig frukost, men usch vad magen var orolig. jag är väldigt känslig för spyor och sånt, framförallt att se och höra folk spy. jag kan inte ens se och höra mig själv göra det! så jag var ganska.. illamående ett tag. men det blev bättre som tur var. jag la mig i fönstret och solade i en timme och sen försvann solen, jävla moln. så jag tog en svalkande dusch, och nu ska jag börja göra mig iordning litegrann. ska till liza med tjejerna och fira mia som fyllde 16 år igår! grattis på henne :) äta god mat och umgås, sen får vi se vad som hittas på.

ha en trevlig lördagkväll!

 nya piercingen, vad tycker ni?

Artonde juni

tidig morgon för mig idag. kvart i sju, fy och blä. tog bussen till city gross, fick plocka frysvaror i fyra timmar. jag vet inte vad ni tycker men det var hemskt tråkigt. åkte hem och duschade och sånt, sen åkte jag ner på stan och mötte ludvig. åkte till ikea och åt och så home again. nu ska jag ta bussen till stan och kika på ett navelsmycke innan jag tar bussen hem till mehedebajsby. min midsommar kommer spenderas med Martin, kan inte bli så mycket bättre! :) ensamma hemma hos mig, laga mat och mys.

vad ska ni göra på midsommar?




Jag älskar dig.


I really like it but I'm losing control

tisdag: liza kom till mig runt ett, så målade vi mina lister. asdrygt, och det gick inge vidare ;) haha. åkte till lidl och köpte lite gott. sen kollade vi bara på massa disneyfilmer med cassandra. när vi skulle sova blev liza dålig, och till sist kom hennes mamma och hämtade henne runt tre. stackars :(
idag fick jag ta hennes moppe och köra in den till gävle, åkte till henne och lämnade den. så åkte vi ner på stan och vidare till city gross, jag skulle få lite instruktioner och såntdär, eftersom att jag ska jobba där imorn! skönt att tjäna pengar :) +jobb på ica i skutskär i tre veckor ungefär. jag är lagom happpppppyyyyy! fick skjuts in av min "chef" till stan, så gick vi till en resebyrå och kollade på resor. så det kanske blir av närmare augusti! fy fan vad härligt det skulle vara, menmen det kostar mycket och jag är den sämsta personen i världen på att spara pengar. därefter åkte vi till brynäs hem till lizas mormor och fick torsk och potatis ;) satt som en smäck det. sen åkte jag in till stan igen och mötte upp amanda och linnea :) gick runt ett tag på stan, och så kom beckis! jag fick med mig lite saker hem iallafall, men kortet töms ju på pengar, men sånt är livet yep!  nu har jag vart på träning, och ska snart gå och sova. måste ju orka lyfta tusentals frysvaror imorgonbitti. JIPPI

Hedesunda och äventyr med Mr Persson

Det var lite småmysigt med den lilla släkt träffen iallafall, träffa kusinerna och så.
efteråt åkte jag och Martin till stan. köpte naturchips och massvis med godis. sen tog vi bussen ut till mysiga lilla Hedesunda. gick över till göran och katarina och lånade Boog&Elliot, så jävla klockren film! måste ses ;) mös med vårat gotta så gick vi och la oss. vaknade och åt frukost, +resten av godiset och chipsen och kollade på filmer. tog trebussen och hoppade av i finnböle där pappa väntade. och då kära ni, fick jag övningsköra för första gången! det var automatlåda, men ändå. det var asroligt, men lite läskigt måste jag erkänna. på kvällen tittade hela familjen på film och åt tacochips, lite lagom småmys. samtidigt fick jag och ludvig en impulsidé, kan man säga så? vi bestämde oss för att åka till lager 157 i sågmyra.

så imorse klev jag upp 8 för att hinna duscha och allt sånt, men vi fick ändå stressa som vanligt på grund av dålig planering från familjens sida haha. men jag hann med tåget till gävle iallafall. när jag kom fram gick jag ner till stan och mötte ludde. satte oss på donken och åt en mindre god glass. sen tog vi tåget till falun, och när vi väl kom fram såg vi att det tog hela 50 minuter för att komma ut till sågmyra och tiderna tillbaka matchade inte riktigt våra tågtider hem. haha bra av oss ;) så vi tog oss ner på stan och gick där. smällde i oss en kebab på närmsta pizzeria, mummmaaa :) det blev lite inhandlat iallafall: ett par skor, ett linne, en t-shirt, björn borg trosor och ett par leggings. billigt och bra blev det!  efter en lång dag tog vi halv fyratåget hem. båda var så slitna att vi somnade ett tag. kom till stan runt fem och åkte direkt hem till mamma, ska på träning ikväll. alla jävla planer på kastvallen är avstängda av allt regn förmodligen, så det blir intervall. glädjerop, not. känner ingen ork i kroppen just nu, men nu har jag inte tränat på en vecka så det är dags att komma igen nu. kör på det josefine!  bajs att sitta på en buss 1½timme sen. hatar mehedebajsby

 
njutaren


tråkigt.

5 frågor om förhållanden
är du singel? nej :)
tror du på kärlek vid första ögonkastet? ja
kärlek eller sex? båda
har du varit kär i någon?  ja, och jag är!
finns det någon för dig just nu?  ja

10 frågor om dig själv
fullständiga namn? Josefine Cecilia Sterley Ullström
när fyller du år? 3 mars
några utsmyckningar på din kropp, isf var: naveln, 5 hål i öronen
vad har du på dig just nu? underkläder, leggings, blus, skärp
vilken årstid är bäst? sommar!
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? solen skiner och älskling bredvid mig
vad tycker du mest om hos dig själv? uhm, dont know
vad är du bra på? vara med mig själv kanske.
vem/vilka älskar du mest på denna jorden?  familjen, vännerna och Martin
sover du hellre själv än tillsammans med någon?  med Martin!

10 frågor om dina vänner
vem är din allra bästa vän? oj, jag har flera. men Paula är en av dom
vem vet allt om dig? dom närmaste
vem är den roligaste av dina vänner? haha, de flesta
vem är snyggast av dina vänner? allihopa är snygga på sitt sätt!
vem är mest partyprisse? angelika hihi
vem är den du helst har filmkväll med? hm, många
vem av dina vänner är mest "evil"? Paula är ond
du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? haha, no one


10 frågor om idag
vad har du gjort?  vaknat, badat, ätit och datan
har du varit glad idag? ja :D
har du varit ledsen idag?  nejp
har du gjort något bra idag? bada är alltid bra
vad ska du göra nu? vänta vänta vänta
har du gjort något dåligt idag? hm, tror jag inte
vad har du ätit idag? yoghurt och två mackor
har du duschat idag? yep, eller badat då
är du trött nu? faktiskt inte
vad händer imorgon? vakna upp till att börja med, mysa med M antagligen

Skolan
Går du i skolan? ja, fast nu är det summer holiday
Har du varit i skolan idag?  nepppp :D

Annat
Hur mår du just nu? toppen faktiskt.
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? yes
Har du piercat dig? ja

TELEFON/MOBIL
Vem ringde du senast? liza
Vem ringde dig senast? mamma
Vem sms:a till dig senast? älskling
Vem sms:a du till senast? älskling

ÖVRIGT
Är du hungrig just nu? nejdu
Vad är klockan nu? 15:02
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? blogg och bdb
Hur länge sen var det du träffa din morsa? några minuter sen
Hur länge sen var det du träffa din farsa? några timmar sen

SPORT
Går du på någon sport? yesbox
I så fall, vilken/vilka? fotboll
Trivs du med den sporten? ja! 
Tycker du att den sporten är rolig? nehe? annars skulle jag väl inte spela
Gör den sporten dig glad när du håller på med den? ja

kärlek & sex:
är du kär just nu? jaaa!
Har du kysst någon idag? nej, inte än :)
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? ja
Har du ett förhållande? ja
När går gränsen vid otrohet? kyss
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? nej
Är du romantisk? haha, fråga inte mig
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? nej
Är du svårflörtad? nja.. vet inte. jag går ju inte på vadsomhelst
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? ja..
har du nångång slagit någon du tyckt om? på skoj isåfall
har du lekt med någons känslor? nej
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? nej
Har du haft ett KK-förhållande med någon? nej
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? 22 
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? hahaha nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? nae, man vet ju aldrig liksom.. ja
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? alla har ju på något sätt sin egen stil, så det beror ju på.


Head over heals for you

min fredagskväll var inge vidare rolig, satt hemma i mehede och tittade på herkules och åt glass. wiho
men idag händer det roligare saker, just nu sitter jag hemma hos mamma.
vid fyratiden ska vi till håkan och ingelas koloniträdgård och fira dom på deras 50 respektive 40årsdag. Älskling ska också med :) roligt att få träffa kusinerna också! senare åker jag och Martin till hedesunda och sover där, mys.

ha en bra lördagkväll !

 glad_tjej

Tack tjejer!

det var en jättetrevlig kväll igår. mötte lisa, malin, paula, johanna, linda och sofia vid ica. efter mycket om och men bestämde vi oss för att äta tacos, väldigt väldigt gott :)
dunkade musik och hade allmänt trevligt, så gick vi ut till lokalen. spelade spel och åt chokladbollar, popcorn och rabarberpaj som sofia hade med sig. haha, typiskt att jag inte tycker om rabarberpaj, halv tolv hämtades ockelbotjejerna, så då åkte alla andra hem också förutom paula. hon sov hos mig, och vi somnade gott till scrubs i soffan. vaknade runt elva idag så åkte hon hem med tolvbussen. jag diskade det sista och packade grejerna. nu har jag duschat och såntdär och om ungefär en halvtimme åker vi till tierp på min kusin robins student. jippi.. sen är det mehedebyvecka tills på fredag, jag får stå ut, det är ju iallafall sommarlov!
nu ska jag slänga upp lite bilder från gårdagen, titta och njut.









SOMMMMMMARLOV!

yes, nu är det sommarlov :D det var liten ceremoni i aulan, några sjöng och rektorn höll ett litet tal. jag hade ju inte den bästa klädseln precis, de andra i min klass tänkte smart och hade på sig jeans och nån fin tröja bara och vissa i leggings. men jag då, i klänning och alldeles barbent med klackskor. lika smart as always, oh yes. efter allt det där gick vi till hemklassrummet och fick betygen och så fick vi gå hem.
såhär blev mina betyg:
matte: VG
svenska: VG
engelska: VG
estetiskt val (bild): VG
naturkunskap: G
samhällskunskap: G
datakunskap: G
spanska steg 3: G

jag är väl inte missnöjd men ändå inte jättenöjd. framförallt för engelskan där läraren alltid säger: lite till, liiiiite till sen blir det MVG. åt skogen med dig robert, din mas.
när jag kom hem från skolan föreslog ludvig att vi skulle äta på antingen max eller mcd, det var ju en toppenidé. åkte till hemsta och mötte honom, och det blev donken för oss. mums mums. vidare in till nya willys och kolla in stället, jag skulle vilja kalla det nya willys - frysdisken.
 satan var kallt det var därinne. åkte hem och städade, diskade och dukade. nu är det inte långt kvar tills jag cykla till ica och möta några tjejer från klassen. det blir middag hos mig, sen ska vi ut i min lilla lokal och roa oss med massa olika spel, singstar och massa gott.

ha en trevlig kväll :)



 Älsklingen min


SKOLAVSLUTNINGSMIDDAG SPM1

det var en väldigt trevlig kväll må jag säga! :D alla i klassen var där hemma hos othilia förutom knapp och dannberg. åt jättegod mat och världens godaste glass till efterrätt. othilia och co hade planerat femkamp, men vädret förstörde allt så det blev en trekamp istället, men det gjorde ingenting alls haha. eller fyra förresten, men skit samma. blev indelade i lag och körde på med boll i hink, pilkastning, kexleken (proppa i sig 4 stycken kex i käften och den som sväljer först och visslar vinner haha) och gissa vilket glas det var lidl cola i och vilken som var den äkta så att säga. det gick inte så bra förr oss, vi kom näst sist men det var bra gjort av oss ändå ;) sista timmen bestod av massa sång i sofforna, och vissa har ju mer inlevelse än andra. och nej lisa, sandra och maria jag syftar inte alls på er ;)
klockan tio tog de flesta bussen hem, och jag åkte ensam hem till bomhus. nu har jag iallafall laddat upp bilder på bilddagboken, så ni kan ju kika där med. jsterley, trodde ni något annat? fantasilös yesbox. men nu ska jag lägga upp lite bilder här med, sen ska jag sova. det är ju trots allt skolavslutning imorgon, HALV 9! jippi. men sen är det slut för den här terminen, och vi blir SPM2 i höst. konstigt och fult låter det :')











mer bilder finns som sagt på min bilddagbok: jsterley

GODNATT!


Fram med sommarvädret nu då!

jag tog fel på dagen när vi skulle ha tårtkalas, det  var visst idag. anteckna ni som behöver! idag innan jag gick till skolan från stan gick till heliga trefaldighet med ludvig och försökte hitta på Älskling, och det gjorde jag :) han fick examenpresent av mig, sen gick jag vidare till skolan. helt onödigt, lämnade in samhällsböckerna, sen blev det lite oseriösa nutidsfrågor, alla sög så det var ingen idé. städade ur skåpen så stack jag ner till stan och mötte lizziegirl, så köpte hon sin avslutningsklänning. köpte med oss mat och tog bussen hem till henne, lite senare kom paulina. vid halv ett tog vi +hiller och thove bussen till bomhus kyrka. vi tittade på källmurniornas avslutning, så himla mycket folk :o vi fick stå i gången, wiho. efter mycket sång och betygsutdelande var allt slut, och vi åkte hem.

nu sitter jag här och håller på att göra mig iordning, för om cirka en timme ska jag ta bussen till stan och sedan till strömsbro med min klass, det är nämligen avslutningsmiddag hemma hos othilia :) trevligt.
bilder kommer antagligen senare, om jag inte tar med mig kameran.

menmen, grattis till examen eller vad man säger alla niondeklassare.


I'm just a teenage dirtbag

feta sovmorgonen idag! så himla skönt att få vakna upp helt själv. kom till skolan till kvart över elva iallafall, även fast vi började halv ett. käkade med brudarna, så gick vi bort till media. hela klassen samlades och alla redovisade sina projekt. alla hade gjort skitsnygga projekt, från tidningar, kollage och film. våran dokusåpa var omtyckt också, haha ;) fick sluta runt två, då stack jag och några till ner till stan. tittade runt litegrann, och jag försökte desperat hitta ett par benskydd, men no no. åkte hem och var allmänt sur. satte mig framför tvn med den sista biten av blåbärspaj, det piggade upp mig kan man säga ;)  men när jimpan kom hem hade han köpt benskydd åt mig, lättad_tjej.

nu är jag faktiskt inte ett dugg taggad för träning, alldeles för seg och trött. men nu jävlar!
nu är det bara två dagar kvar i skolan, känns så grymt skönt. imorgon börjar vi tio och ska titta på våra "stortorget-filmer" från rörlig bild och få dom utbrända på dvd + projekten såklart. sen är det tårtkalas med alla på spm, wei
på onsdag har jag ingen aning om vad vi ska göra, sovmorgon får vi iallafall. totalt glömt bort, typiskt mig jappjapp!

men nu ska jag upp och ta mig en macka innan jag cyklar away to kastvallen.


 bjuder på en mer osmickrande bild

helt obegripligt men jätte-kult

från låten Jätte-Kult - Magnus Uggla.

Martin kom runt 8 igår, och då stod maten som jag lagat klar, nästan.. ;) herr mästerkock fick hjälpa till lite. efter maten kollade vi på göta kanal och mumsade på popcorn.
vaknade upp runt tio idag, gick upp och åt frukost och så. sen lärde han åka med tolvbussen.. kom hem och motionscyklade lite och tog en skön dusch. senare på eftermiddagen kom bror, mattias, mormor och morfar. åt mat och världens godaste blåbärspaj :) gick en promenad med liza också, och nu ska jag ta bussen ner på stan och träffa ludvig!

hoppas att ni har haft en bra helg ;>



ÄLSKA LÅTARNA


you spin me round like record baby

det blev en rätt trevlig kväll igår iallafall. gick hem till liza, så åkte vi direkt hem till paulina där mia också var :) dom fixade sig och började dricka lite smått, så gick vi och mötte alexandra för att dom skulle ha något av henne. efter en hel del krångel om vart de skulle, tog vi bussen mot stan. mia hade inget busskort, så pauwi fick spela aspackad och bara hängde över mig haha. jag försökte spela allvarlig, men det var ganska svårt när liza stod bredvid och nästan asgarva! bara hon inte spyr, sa chaffisen och det försäkrade vi henne att pauwi inte skulle göra. bluffmakarna själva. dom klev av på brynäs och gick hem till jesper medan jag fortsatte mot stan och vidare till hemsta hem till W. där var rille också. vi tittade på 2 american pie filmer, haha så jävla fult. åkte till stan med sista bussen och hem till liza igen. kom hem till henne och lagade mat - vår klassiska maträtt såklart.
men nu ska jag dra mig till bussen, ska upp till söder och sola :) ikväll kommer Martin!

 mia, liza och paulina

dålig uppdatering.

väldigt dålig uppdatering från min sida kan man säga!

men nu har vi gjort klart vår dokusåpa, haha. 15 minuter är den ungefär, och vi är väldigt nöjda ;) spanska redovisningen gjorde vi också, och det var tydligen "den bästa hittills", kände ironin där janne.
imorse var det en dålig morgon för mig, fy fan. skulle ta 9tåget in till gävle, tog kvart i bussen härifrån. först åkte busschauffören förbi busshållplatsen så jag fick springa tillbaka för att försöka hinna med tåget. när jag kommer fram till tågstation står det att tåget kommer 09:35 istället för 09:03. dåligt surt? kollade när bussarna gick, och självklart gick ingen till gävle på ungefär 2 timmar. pricken över i:et var att det var typ 5 grader ute och blåste på som satan. så jag ringde pappa och bad han att hämta mig. tog väldigt lång tid för honom, så jag började gå hemåt. smsar och frågar vart han är, så ringde han upp och sa: ta det lugnt, det är ju mycket trafik till tierp! tierp?! jag var ju förfan i mehedeby.. blev så grymt irriterad, så var jag trött och kall. han erbjöd skjuts till skolan, men det var ingen idé tyckte jag. klockan var kvart i 10 och teatern vi skulle kolla på började 10. sen skulle vi bara spela minigolf och sedan sluta, så jag missar ingenting. till råga på allt så funkade inte elementen, så det var svinkallt här hemma. det var min härliga morgon det. jag satsar en femhundring på att ni har haft en bättre morgon än mig!

en till dålig grej är att jag har inte fått något sommarjobb än, men nu innan jag tar tåget till gävle ska jag och pappa in till lidl för att söka jobb där. hahaha, herregud. men det är ju bättre än ingenting. får hoppas att jag får det också, blä

Losing you - Dead by April

nu sitter jag i skolan på media i ett redigeringsrum med maria, lisa och malin! :)
vi redigerar våran dokusåpa och det går prima skinka, den kommer väl troligen upp på youtube inom en snar framtid. 
sen ska vi ha idrott och åka rullskridskor, det ser jag inte fram emot. om jag inte kan stå på ett par skridskor kan jag troligen inte åka inlines heller! fy. sen blir det ju att redigera hela dagen, så jävla roligt när allt blir klart! 
idag ska jag förhoppningsvis träffa linnea, sen ska jag åka och ta lagfoto och kolla på lagets match mot årsunda. 
men nu ska vi continue och leta musik till "klassrådet"  ;)
so long

dokusåpa för fulla muggs!

blev en väldigt dålig uppdatering den här helgen. men jag ska försöka sammanfatta lite kort iallafall,
efter skolan i fredags åkte jag hem och packade, sen blev det att jobba på köpis i några timmar. därefter kom min bror och elin och hämtade mig, så åkte vi ut till nya hemmet i mehedeby. grillade med familjen och tog det lugnt. jag hade verkligen jättetråkigt kan man säga, så jag dejtade kudden redan klockan tio..
började lördagen med att kliva upp och duscha, sen skjutsade adde in mig till stan. gick där några timmar med ludvig, flottade i oss max gjorde vi också ;) vidare till city gross och köpte choklad, så tog jag bussen ut till hedesunda med matilda. på vanliga busshållplatsen vid ica kom Martin och mötte oss med cyklar. kom hem och åt mat. resten av kvällen spenderades framför tv:n, väldigt mysigt!
söndagen tillbringade vi ute tillsammans med isabell och henri, kubb och stek såklart ;) glass var ju givet! så lärde jag åka hem med trebussen, och i väntan på angelica i stan föreslog ludvig att vi skulle köpa glass. haha, det passade ju perfekt i värmen. svettades ju som en jävla gris på bussen! satt där i skuggan och njöt av glassen, så kom angelica och hämtade mig. handlade och så hem till mehedeby igen.. grillade och tittade på karlsson på taket innan jag gick och la mig. snacka om att jag var nervös imorse när jag skulle ta bussen från tierp! gick upp kvart över sex -.- ja, ni hör ju redan hur hemskt det låter. som tur var skjutsade pappa mig till stationen för att köpa buss/tågkort. tog 45 jävla minuter in till stan med buss! tråkiga E4an hela vägen.. skoldagen har varit en aning seg idag, men väldigt rolig faktiskt. vi tittade igenom hela vår dokusåpa, 1 timme och 40 minuter mina damer och herrar. nu är det bara redigering som fattas, sen är det klart. satt kvar i skolan till fem, nu sitter jag hemma hos mamma och ska snart på träning :)  skönt och jobbigt kommer det att bli for sure. det kommer ju bli skapligt kul att sitta på en buss 45 minuter hem också, jag lääääängtar..


 luddddven njuter av maten
 min bondbrännis hihi
 dryga älskade unge


RSS 2.0