FÖR RASTLÖS

Världens tråkigaste arbetsdag. Det var guld värt att sluta en timme tidigare. Ett minus var kanske att cykla hem i spöregn... Nu sitter jag mätt och belåten och tittar på En gång i Phuket med bror och Jenny. Två jobbpass kvar nu till lite ledighet, kääääämpa!


31 AUGUSTI

God eftermiddag!
Just nu sitter jag äter en sån himla god brunch innan det är dags att cykla till jobbet. Får hoppas att vädret håller i sig så man slipper komma till jobbet som en blöt hund. Jobbar 14-23.20 idag och jag är inte ett dugg taggad. Igår kom det knappt 1500 personer och 30 av dem kom och handlade av mig. Så skoja inte om det var tråkigt!
Nog om det. Det är fredag och tre dagar kvar till ledighet. På tisdag kommer fina Amanda hit, längtar :)


2012

Long time no seen. Över ett år sedan var det jag skrev något här. Sist var det när jag kom hem från Rhodos.. 2011 bara svischade iväg. Men detta har hänt:

- Varit arbetslös alldeles för länge..
- Arbetat på hemtjänsten en månad, tyvärr ingenting för mig..
- Förblivit blond för första gången! (har alltid färgat det mörkt varje höst..) jag tyckte att det var en bra punkt.
- Köpt en IPhone, bästa köpet jag gjort!
- I januari fick jag svar från Gröna Lund att jag hade fått jobb där. Så jag tog tag i min tråkiga närvaro och flyttade ner till Stockholm den 25 april.
- Den 2 april firade jag och Martin 4 år tillsammans, underbart!

Tillbaka till nuet.
Jag bor i Stockholm och jobbar på Grönan. Säsongen börjar gå mot sitt slut och jag längtar faktiskt efter det. Den 24 september flyttar jag hem till Gävle och förhoppningsvis har ett nytt jobb. Men har en månad kvar av jobb så det är bara att kämpa på!
Lärt känna oerhört goa människor som jag kommer sakna mycket. Men det har varit en bra säsong, men ingenting slår Furuviksparken!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/856562/images/2012/pic_503feb919606ee2af1000f29.jpg" class="image">


RSS 2.0