Text för några dagars uppdateringsmissar

Helgen var bra. I korta drag:
Fredag: istället för skola, åkte jag till mormor och hjälpte henne med en massa grejer och spenderades i princip hela dagen där. Åkte hem, hämta grejer och for till Elin. Skjuts till stan, mötte Nicke och Robin. Till f12fest. Skämdes. Mamma hämta mig. Vi hämta Jimpan som var ganska rund om fötterna, "fyllekäk" på max. Hem. Sova.
Lördag: Pappa och co hämtade mig vid fyra. Valbo köpcentrum. Hitta nya skor, tröja, armband och örhängen. Korv på IKEA. Åkte hem. Käka världens bästa tacos. Mys med film och partymix bestående av skruvar, popcorn och massa saltiga godsaker.
Söndag: Första advent. Pannkaka till lunch, mums. Julskyltning i Tierp. Fick en kofta och prydnadsbokstäver av pappa, tack! Femtåget hem. Liten släktmiddag. Sova.
Måndag: Skola till fem. Fitness sista tre timmarna, dåligt skönt. Hem och baraaaaaa ta det lugnt.

Idag var det ju skola som vanligt. Efter skolan mötte jag upp Elin på stan. Jag köpte julklappar och en t-shirt och två mössor till myself, för det behövde jag! Nu är jag hemma, ska lägga mig i sängen och kolla på en rulle. Längtar efter min älskling, kunde inte träffa honom i söndags då han brutit nyckelbenet stackaren! Hoppas han blir bra snart. På torsdag har vi varit tillsammans i 2 år och 8 månader, herregud! Tiden går allt bra fort, men jag njuter jag. Älskar dig så finafinafinafina du.

Dag04 - Det här åt jag idag

Haha, snacka om tajming på dag alltså. Jag, Maria och Alexandra var ute och filmade idag i kylan och snön och belönade oss med.. barampapapapaa!! donken. Woho, det blev en QP cheese meny för min del, mumma!
Nu sitter jag hemma hos bebi och väntar på att han ska komma hem, passa på att facea och skriva lite om djurens beteende till naturkunskapen imöra, skönt. Fredag imorgon och det betyder ju helg! Fredagen tillbringas med fina Elin :)

Se hela bilden


Dag03 - Mina föräldrar

Jag har världens bästa föräldrar. Mina föräldrar heter Cecilia och Patrick, 45 år gamla. För fem år sedan skilde de sig efter 2 års äktenskap och efter att ha varit tillsammans i 18 år. Jag blev så otroligt chockad när jag fick höra det. Jag satt och chattade med en kompis på msn som frågade: ska dina föräldrar skilja sig? och jag ba: nemen gud det har jjag inte hört något om. hon ba: oj... så jag frågade mamma och väntade mig det självklara nejet, men hon sa bara: vi pratar om det sen. Min bror hade vetat om det i två veckor, och de flesta av mina kompisar också. Det kändes ju.. bra? Men jag blev inte helt förkrossad vad jag minns, det var mest chock. Idag tycker jag att det var bäst att de gjorde som de gjorde. Idag har de nya sambos och pappa har fått en till dotter, min älskade halvsyster Cassandra som är lite mer än 3 år. Jag tycker synd om min pappa. Vi har och haft svåra tider ibland. Tyvärr bor jag inte hos honom längre sen i våras, han flyttade till Tierp våren 2009. Jag stod ut ett år sen ville jag inte mera. Det var bara en tidsfråga. Men jag försöker hälsa på honom när jag kan. Men jag älskar min mamma och pappa villkorslöst.

Dag 02 - Min första kärlek

Min första kärlek.. min allra första kärlek var nog när jag gick i ettan haha, han hette Robin och vi var med varandra jämt. Vi var även bästa kompisar, jag kommer ihåg hur vi sa det till varandra hela tiden, att vi var ihop och bästa kompisar. Sådär var det ungefär i två års tid, så blev han ihop med någon annan helt plötsligt! Stört egentligen, haha ;) men jag sa att det var lugnt och fortsatte vara kompisar, fast tyvärr inte lika tajta. Under tiden vi var ihop lekte vi ryska posten själva och hittade på nya grejer som vi kallade spaghetti och köttfärssås, tacos. Hahaha, men jag kommer inte ihåg vad det var! Vi gjorde allt tillsammans. Vi kunde ringa till varandra och bara gå och plinga på, vi bodde på samma område. Han var hur snäll som helst. Dessvärre flyttade han till Hille, jag tror att det var i fyran. Jag var jätteledsen. På den tiden smsade man inte och var inne på facebook precis, så vi tappade kontakten. Helt plötsligt 2004/2005 kom han och plingade på hos mig igen. Jag har aldrig blivit så förvånad! Men det var riktigt kul. Nu för tiden ser vi varandra ibland på stan och hejar oftast! Han är en barndomsvän som jag aldrig kommer glömma :)

Dag 01 - Om mig

Jag heter Josefine Cecilia Sterley Ullström om man skriver som fullständigt namn. Cecilia och Sissel är dagens namn btw, så woho grattis på mig. Men oftast skriver jag Josefine Sterley. 18 år gammal sen den 3 mars. Alltså född 1992. Jag är född och uppvuxen i Gävle, bodde först i stan sedan flyttade familjen till Bomhus. Där bodde vi på kära gamla safirvägen. I skolan var jag den duktiga, den lite tysta tjejen. Hade lätt att få kompisar och hade mycket killkompisar. Lärarens lilla gullegris som sa "tyst i klassen!". Det ändrades när jag bytte skola i sexan då jag kom med helt okända människor, bara Isabelle från gamla klassen följde med.

 Men det var nog bästa skoltiden i mitt liv. Jag har alltid varit den som undvikit bråk, inte vågat säga nej bara för att "göra alla glada" och det har ledit till hemska konsekvenser som äldre. Jag var otrogen mot min pojkvän för jag inte hade mod nog att säga nej. Jag fick veta hur det kändes att bli utnyttjad. Det var något nytt. Men jag försökte lära mig något och jag har lärt mig mycket genom åren. Jag har blivit sårad av kärleken, det som var när jag var i 14-15 års åldern.

Annars tycker jag att jag är en glad tjej för övrigt, jag älskar att våga vara barnslig älskar att skapa nya bekantskaper. Jag är en dålig förlorare. Haha, jag blir grymt sur när jag förlorar i till exempel tennis (som är just min sport så att säga) men ibland kniper jag ihop. Jämt när jag blir arg så gråter jag av ilska. Jag är rädd för att bli lämnad.

Jag har en underbar pojkvän sen 2 år och nästan 8 månader tillbaka som jag älskar över allt annat. Martin heter han. Han är verkligen en helt fantastisk person, rolig och får mig alltid att skratta. Jag kan prata med honom om precis allt och han lyssnar och förstår. Min kärlek och bästa vän helt enkelt!

Under skolåret ska jag försöka gå ner i vikt. Förr tränade jag fotboll tre gånger i veckan och jag åt nyttigt. Jag hade en läskstrejk på 2 år, från 2008 till 2010. Det är jag väldigt stolt över och jag försöker komma in i den perioden igen. För jag mådde så himla mycket bättre och var friskare. Så jag försöker nå det målet igen. Se och må bättre helt enkelt.

Det var nog allting! :)

Dag 01 - Om mig

Jag har tagit en slags utmaning. Att göra en lista under 30 dagar. 

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


Fredagsmys

Skönaste dagen i veckan. Svenska - genomgång på Strindberg. Mediakommunikation+nk - filma. nice. Åkte hem, åt och så kom mamma hem. Vi åkte och handlade mat så fick jag köra. Övning ger färdighet som man säger, och det börjar ta sig! Fast vissa dagar så.. bajs. Då vill jag bara skita i körkortet totalt! Men jag får förlänga stubinen lite. Efter handlingen hämtade vi upp Jimpan från jobbet och åkte hem. Det blev tacomys här ikväll och även storebror joinade oss. Så var det dags för Idol. Skamligt att se Olle hänga löst. Ärligt talat, Linnea? Nej. Bort. Weise åkte ut, det var på tiden. Så jävla arrogant och obehaglig människa. Men sjunga kan han, det lär jag medge. Med Idol serverades det ugnsbakade chips och dipp. Mummmaaaa. Så det dåliga samvetet är det inte så mycket av. Drack vatten istället för cola. Big step. Jag vill bli den jag var förut. Smalare. Nog om det.
Imorgon kommer äntligen min älskling hit. På kvällen ska vi lira massa tvspel med hans syster Isabell och hennes kille Henri. Det ska bli kul att spöa grabbarna i nhl! Så blir det massa mys. Lääääääängtar. Har inte sett människan sen i måndags. To long!


är lite småsugen på att bli brunett igen.. hmrf

Onsdag och nationella

Det gick bättre på nationella än förväntat. En och en halv timme tog det, jag gick ut först. Haha, duktigt josefine.. Fick alltså sluta runt tio, så väntade jag på Matilda och fick min mobilladdare jag hade glömt hos dem sist. Åkte hem och åt lunch, så kom Mattias över. Slapp framför tvn tills jag skulle iväg på sminkkurs med Liza och hennes kompisar! Hann dessvärre bara vara kvar där en timme typ tills mamma kom och hämtade mig. Hämtade upp Jimmy och åkte och tittade på två lägenheter, en på söder och en vid heliga trefaldighet. Vi hade riktigt svårt att bestämma oss. Jag föreslog att vi skulle äta max till middag och så blev det! Mums.
Nu ligger jag i sängen, trött som ett svin. Saknar min bebis.

Dagarna går så fort

Peppa peppa ta i trä! Dagarna får gärna fortsätta gå fort, iallafall skoldagarna.. Jag har en supermysig helg må jag säga. I fredags var jag hemma med mamma och Jimmy och myste framför idol. I lördags var det att gå upp tidigt och åka till Martin med 10.10 bussen, men självklart missar jag den... Irriterad tjej. Gick runt på stan till tolv då nästa gick. Kom hem dit och mös, så kom släkt och fira med tårta och god mat! Resten av kvällen bestod av mys. Söndagen blev en riktig slappdag. Bada bubbel och kolla film. Klagar verkligen inte! Myshelg med min älskling. Igår var det dags för skola igen, och jag fick reda på att min ansökan om att få byta till fitness från engelska hade gått igenom!! GLAD TJEJ. Så jag gick dit och träffade läraren och fick papper. Klart, och jag fick sluta halv tre istället för fem.
Idag fyller min käre bror 21 år gammal, stort grattis till honom! Blir lite att fira här hemma.
Imorgon är det nationella i svenska, uppsatsskrivning. Jag taggar inte efter att få skriva i 5 timmar. Så.


Lill-lördag

Talet gick väl igår. Det gick väl. Haha, jag klarade mig igenom det iallafall, och den 1000 kgs tunga stenen från axlarna kastades bort. Halvstudiedag, ganska skönt att sluta elva. Den senaste dagen den här veckan blev idag, och det var kvart i två. Annars är det fem. Haha, måndags: 11.30, tisdags: 11.00, idag: 14.15, torsdag: 11.00, fredag: 12.00. Jag gillar den här veckan trots allt!
Min dag har spenderats med min underbara linnea, vi strosa lite på stan tills vi bestämde oss att köpa lite gott och åka hem till henne. Tog igen massa prat och kollade på sandor/slash/ida. Så härlig film. Gick hem vid halv tio, duschade och nu sitter jag här. Imorgon ska vi diskutera våra uppsatser på naturkunskapen, ha religion sen gå hem. Skapligt skön..t. Imorgon ska jag träffa Elin :)
Nu ska jag ta och kolla på det senaste avsnitten av two and a half men och sen sussa gott!
Grattis älskling på namnsdagen!

Back to school

Lovet avslutades iallafall på ett mysigt sätt. Jag var hos pappa fredag till söndag. Vi tog det bara lugnt och kollade på idol, åt gott och spelade wii. På lördagen fick jag köra ner till Uppsala, så gick vi på nå ljuskväll. Det var rätt häftigt faktiskt, men riktigt kallt var det! Så kollade vi på Ensam hemma 1 & 2 och åt midnattsoppa och baguette :) åkte hem med ett tåget, solade och åkte hem och väntade på älskling. Han kom hit, så lagade vi tacopizza! Det satte sig fint i magen. Resten av kvällen spenderades i sängen med massa mys, gotta och film!
Idag var det ju dags för skola igen.. och som vanligt när det är skola precis efter lov har jag jämt svårt att sova. Det var inga undantag den här natten. Hade media och samhäll, skrev synopsis och tittade på film, så hade vi ingen engelska som jag tackar gud för. Jag gick till syon och bytte inviduellt val, nu gäller det bara att rektorn godkänner. Ska nog be till gud. Pallar inte engelska c. Stack hem, försökte äta men det gick bara inte. Kom bara ut lika snabbt som in. Orkar inte med det längre.. Nu ligger jag i sängen och kollar på 2½men som gör livet lite bättre och väntar på ett sms från kärleken.
Ska hålla tal imorgon på svenskan, sååååå nervös. Ingen idé att öva och öva, jag kommer ändå va pissnervös. Sen är det halvstudiedag som tur är.

 saknar 2009, men ändå inte.

Igentäppt


Jag hatar att vara sjuk. Framförallt när det är lov. Fan vad det förstör. Igår var det som värst. Huvudvärken bara steg.. Men lite sömn gjorde susen. Så nu är det bara snoret och heset kvar. Hihi.
Iförrförrgår sov jag hos Liza med Paulina då, och hur underbara vänner har man inte som köper ben&jerry's åt en? half baked, alltid i mitt hjärta! Så kollade vi på en skräckis, usch vad äcklig den var! Mirrors 2 hette den. Iförrgår sov jag hos Liza igen efter jag hade övningskört lite. Vi bestämde oss för att baka, det blev kanelbullar och chokladbollar. Mumma blev det minsann! Fast bullarna hade nog ett tidigt bästföredatum haha.. 1 dag typ. Så kollade vi på lite mysiga filmer och sov sött. Igår åkte vi och kollade på bilar med hennes pappa, så skjutsa dom hem mig. Tog ett välbehövt bad och tog det lugnt tills lite släkt kom hit och åt. Rotmos och fläskkorv, mums! Det låter definitivt inte gott, men det är ljuuuvligt. Vid halv 9 gick jag ner och la mig i sängen och kolla på film, var otroligt trött och sliten.. Lyckades somna iallafall, och jag gick upp nu för en stund sedan. Jag ska städa mitt rum, dammsuga och så innan jag åker till pappa. Ska spendera helgen där. På söndag kommer älskling hit! Längta längta längta.



Autumn break

Long time, no seen som man säger.

Mycket som har hänt. Börjat i trean, börjat hata engelska (screw you hans), köpt ett friskis&svettis-kort (!)
fått knäskålen ur led på andra friskis&svettis passet = kryckor i en vecka. En impulsresa/projektarbete till Turkiet, Alanya med Alexandra och Linda. 18/9-25/9. Vi spela in ljud till radio, partade, solade, shoppade och umgicks med trevliga och konstiga sthlmsfilurer. 2 år och 6 månader med min prins den 2 oktober. Livet är bra.
Det är nog en liten kort sammanfattning på de senaste två månaderna.

Nu är det november. Brr, jag fryser bara jag hör ordet. Novemberrrrr.. rrr.. Höstlovet har satts igång, thank god. Helgen spenderades hos min älskling, släktmiddag och en massa mys! Idag spelade jag och Malin tennis mot våra pojkar på kära GTK-hallen. Jag blir en sån bitch när det gäller tennis. Iallafall när det går dåligt för mig. Förlåt. Vi hann bara spela två set, de vann första med 6-3 och vi vann i tiebreak i andra. Så det är jämnt!

Jag fick inte heller ett så jätteroligt brev när jag kom hem idag. Hälsocentralen hade flyttat tiden. Istället för imorgon kl 16, ska jag få pina till den 17 november kl 08.15. Jag blev sur. Mamma blev sur på mig. Fick inte ens napa lite i soffan. BU. Jag saknar min bobbo. Han gör mig alltid på bättre humör, behöver dig. Jämt.
När jag är arg, på dåligt humör eller väldigt lyssnar jag på min andra man. Magnus Uggla. Det gör jag nu. Skandal bjotis. Hjälper nästan alltid. Ikväll beger jag mig till Liza för att sova där med Paulina. Jag är sugen på glass.




RSS 2.0