SUCKS LIKE A FOX

Åh, sommar sommar sommar. Under-under-underbart! Jobb jobb jobb. Har haft en fin vecka. Midsommar firades på jobbet och med familjen på kvällen. Spenderat tid i Hedesunda också, under-underbart det med. Kom hem därifrån idag. Firade Isabell igår som fyller 20 år idag, grattis sötnos. Har varit och handlat, köpte med mig en pasta från Nian hem och kollar nu på two and a half. Men nu ska jag göra mig iordning för 4 timmars jobb.

 Vad fin han är, min pojk

OH NO HE'S COMING, OH GOOD HE'S LEAVING

I'm back. Nu är allt över. Skolan. Gymnasiet. Bu-hu, fäller en liten tår. Eller nja, jag har inte fällt en endaste jävla tår. Vad är det med mig? Jag som storbölade på nians skolavslutning. Var väl för lycklig at the moment. Världens bästa studentvecka, även fast jag missade mycket av den. Klarade teorin, failade uppkörningen. Grät i sex timmar. Men nu är det bokat igen, moving on liksom. Firades på studenten av världens finaste vänner och familj. Världens bästa flak med sämsta musikutrustningen (haha, what did I tell ya?) med bästa klassen. Studentveckan lämnade kvar fina spår. Världens äckligaste sår på knät, tre skavsår och en massa minnen.

Har börjat jobba på Furuvik, trivs som fisken med kollegorna och allt annat. Livet är bra. Jag och Martin planerar vår efterlängtade utomlandsresa, det ska äntligen bli av!! :D

I helgen har jag varit i Ockelbo för grillkväll med massa trevliga tjejer, firat Mia som fyllt 18 år (grattis till dig bästa!!) och jobbat. Helt ok helg, om inte bättre! Avslutade den hemma hos Martin, bäst bäst bäst.
Idag har jag lunchat och druckit smoothie med min vän Ludvig. Efter sin träning kommer han hit igen, blir väl någon slags matlagning då. Nu ska jag bädda ner mig till älskade SATC.








C SHARP

Balen var helt amazing! Underbart god mat. Skagenröra, kotlettrad och chokladkaka. Dans fram till 2 med endast SPM3 kvar på dansgolvet, hur kungligt? Helt überlyckad kväll och alla var såååå snygga!!
Fredagen spenderade jag hemma med mina fina föräldrar. Igår kom min kärlek hit. Jag spöade han på minigolf, så lagade vi god mat och mös. Idag har jag hälsat på i kolonistugan mamma och Jimmy har köpt. Den var riktigt mysig! Vi åt grillat där tillsammans med mormor och morfar. Pluggade lite teori as well.. Inte långt kvar.. Crap. Nu sitter jag här hemma helt lonely och dunkar Mamma mia, de flesta jag känner vet att jag älskar filmen Mamma mia! Gud vad jag babblar. Jävla babbel.
Imorgon drar studentveckan igång med brännboll + efterfest på Goya! Tagg tagg tagg SPM3!!!

 Normal bild.

THAT'S THE SPARKS... BABY - CHARLIE HARPER

Väldigt bra dag igår! Gick på stan med Linda och köpte grejer till balen och lite annat. Lunchade på Max med henne och Louise. FETT gott. Gick hem och färgade slingor på mig, sen åkte Linda hem. Stack ut och övningskörde med mamma, och avslutade på solariumet. Köpte med mig lite gotta till mig och Martin och gick hem och pratade med Ludvig i telefon. Vid tio kom Martin. Jag gjorde ett körkortstest (klarar't, YES!) så mumsade vi i oss popcorn och Ben&Jerry's. Älskade du!
Idag fick vi en liten sovmorgon, skönt. Han stack för snart en timme sedan. Nu ska jag packa ihop mina grejer och åka till Valbo. Ska hem till min älskade rödtott. Linda Rydén. Bäst. Vi ska fixa oss inför balen med några andra girls och ha det allmänt trevligt. Lär ju säga grattis till mina kusiner Evelina och Tobias som tar studenten idag!


Såhär såg jag ut igår.

RSS 2.0