I 3 UNDERBARA ÅR HAR JAG VARIT DIN

Martin Albin Lundgren.
Imorgon är det 3 år sen jag mötte dig vid fnasket i Gävle för första gången. Kommer så väl ihåg leendet med de stora bruna ögonen och det fixade håret, de bruna fred perry skorna och den mörkgråa rutiga jackan. Du fick mig att smälta på riktigt. När du tog min hand i din hoppade hjärtat till och fjärilarna i magen växte. Jag var helt förälskad i dig. Det kändes så rätt. Den 2 april 2008 bestämde vi oss att bli tillsammans. Jag kände det där pirret i magen hela tiden. När jag fick träffa din underbara familj som var så himla snälla och roliga. Första månaderna fick vi inte sova med varandra, och varje gång det blev en lite senare buss hem var det som ett steg framåt. Efter 9 månader brast allting, då det tog slut. Jag är så himla glad för den dagen, 16 januari 2009 då du ville ha mig tillbaka. Hur du skrev att du ångrade dig och att du älskade mig, vilket misstag du hade gjort. Jag blev lycklig igen, och när jag ser tillbaka på det nu är jag glad att det hände. Att vårt förhållande fick "en ny start" och att du fick inse. Jag är glad att du gjorde det. Det var ett tag jag trodde att det skulle hända igen, och jag var så rädd. Men min oro försvann och allt var bra. Vi har upplevt mycket tillsammans, både bra och dåliga saker. Jag är glad att jag upplever det med dig. Jag älskar allt som har med dig att göra och jag älskar dig för just den du är. Du är den finaste människan jag vet. Du får mig att skratta, och tröstar mig när allt är dåligt. Jag känner mig trygg i din närhet och det bästa som finns är att vakna upp vid din sida. Du ska veta att jag försöker vara den bästa flickvän som man kan bli, men ibland så märks det inte... Du förtjänar det bästa i världen älskling. Jag älskar dig av hela mitt hjärta. Jag har aldrig varit lyckligare, och det är din förtjänst. Tack, och åter tack för att du är min. Du är min och jag vill skrika ut det till världen. Tack för dessa 3 år som jag hoppas blir många fler v

Din Josefine

IS HE WANNA TAKE YOU SAILING

Orken till att blogga finns det inte mycket kvar av. I skolan är PA klart, finally. Sändning nästa vecka, boooyah! Fick MVG på en naturkunskapsuppsats, wei. Igår var jag med min älskling, åt ben&jerrys, kollade på Saltkråkan och lite filmer från hans barndom. Skratt och gråt. Ojojoj, sötaste bebisen någonsin!
Nu är jag hemma, idag kommer LINNEA hit. Som jag längtat!

 oj hej 2009

 gull lajni i typ sexan?


TILL DEN FINASTE PERSONEN I MITT LIV

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag

Vad vore jag
Utan dina andetag Martin Albin Lundgren










SO IN LOVE, PUPPY LOVE, WOFF

Fint med helg? Fast nu är det söndag.. Men min helg har varit bra. I fredags kom Mia hit efter hon slutade skolan, vi köpte godis och chips och gick vidare till mig. Familjen ville ha pizza, så det blev så! American Pizza Place's tacopizza är to die for. Kollade på roliga program på tvn och somnade gott runt tre. Vid tolvtiden på lördagen kom Alexandra och hämtade för att spendera dagen hos henne i Skutskär! En riktigt lyckad dag med korvgrillning, sol, minttu-oboy, god middag, med andra ord-spelet, singstar, cider och shots. Blev många ord där. Tack för kvällen tjejer, förlåt om jag gjorde hål i trumhinnan på er med mitt sjungande/skrikande/kvävd svan. Imorgon (eller ja, om några timmar in på söndagen..) kommer ÄLSKLING HIT!! Som jag längtar.


min lilla glasögonorm!

DID I SAY BIG BABYCHUNKS?

Råkade försova mig idag till Mats lektion, bu-hu. Not. Efter skolan jobbade vi PA och filmade till vår enminutsfilm. Ikväll har vi ätit middag här med lite släkt för att fira mig lite i efterskott. Fick fina saker från Bodyshop och en platt-tv av mormor och morfar! Tack så mycket. Åt alldeles för mycket fika men det var förjävla gott.
Nu ska jag titta på Two and a half men och njuta av en timmes sovmorgon imorgon!


SCHH, SHAMPOO IS GONNA PLAY

Kryssningen. AWESOME! Så grymt rolig kryssning må jag säga. God dricka, mycket folk, skaka arsle fram till fem, värd tacobuffé på morgonen. ÅH Funcruises, ni lyckades verkligen.
Ledig måndag, det var skönt. Städade mitt äckliga rum så kom min älskling hit! Gick och hämtade pizza från American och mös med bra serier. Skola idag. Bajs. Max till lunch med Linda, dumma mig men grymt jävla gott. Imorgon ska jag firas av släkten! Woho

HOWL WITH ME, YOU DOG

Nu är det helg! Woho säger jag bara. Efter skolan gick jag på stan med Amanda för att kika efter något till kryssningen, hittade en fin tråkig t-shirt som var lite kortare i fram och ett väääääldigt genomskinligt linne samt en fin ring. Får väl se vad som täcker kroppen imorgonkväll. Vid fem körde vi mot Valbo och åt middag med vår lilla släkt. Nu har jag duschat och ligger i sängen och tittar på Two and a half men. Love. Fick även gå och pussa min älskling när han var på Borgis idag. Det gjorde min dag.
Imorgon drar jag på kryssning, härligt att vara student 2011!



NÖJD

THAT VOODOO THAT I DO DO

Fick ett tråkigt besked igårkväll vilket gjorde det svårt att somna. Stannade hemma idag från en lektion. Har legat i sängen precis hela dagen och kollat på Two and a half men. Nu har jag ätit mat med mamma och Jimmy, duschat och nu ligger jag i sängen igen. Tittar på Two and a half men. Samma grej som dagen har bestått av. I don't mind. Det har inte varit en bra dag. Jag saknar och tänker på min älskling..



Vila i frid! Tänker på er


WHAT IS THAT, IF NOT HISTORY

Gud vilken Two and a half men-nörd jag är! Jag kollade på den 42 minuter långa intervjun om Charlies liv, plus ett antal gamla som jag redan sett 100 gånger, plus några nya då serien och skådespelarna fått priser för deras fantastiska insatser! Det var så jävla fint när Jon Cryer tackade Charlie Sheen när han fick sin Emmy 2009. Så fina ihop! Det KAN man ju inte byta ut. Rob Lowe och Jon Cryer som spelar bröder? Jo, tjena.



Världens bästa serie. Utan tvekan!
Jon Cryer, Chuck Lorre, Marin Hinkle, Holland Taylor, Charlie Sheen, Conchata Ferrell
och Angus T. Jones.

IT'S ONE DRUG AND IT'S CALLED CHARLIE SHEEN

I måndags var det sorgens dag. Charlie Sheen kickad från Two and a half men. Den här veckan har jag snokat på youtube efter intervjuer och artiklar som skriver vad som hänt. Orkar inte ta upp något här, det står ju överallt? Jag ska kolla på hela intervjun ikväll som är upplagd på youtube. Åh... Charlie you son of a bitch. Nu lever han i sitt mansion med sina två flickvänner och tvillingpojkar. Säger sig vara helt clean. Sitter och röker cigarett efter cigarett i intervjuerna.. Nej, det är fan deprimerande att se. Men jag vill se hur det går för honom.


 
De funderar även på att ersätta Sheen med Rob Lowe. Ursäkta?


Det är inte bara producenten Chuck Lorre han bråkar med. Motspelaren och nära vännen Jon Cryer (som spelar Alan ofcourse) gav han sig på. Orsaken var att Jon inte hade ringt och stöttat honom när allt var som värst. Han kallar honom saker som förrädare, fegis och troll.. "Nu kan du inte komma och böna och be om en biroll för nu är det för sent.."



THEN GO AND LICK A BOOK

Det var en mysig kväll hos Amanda. Two and a half men och chips. Jag var tröttast på måndagsmorgonen. Dagen gick väl hyfsat snabbt, kändes rätt att inte vara med på fitnessen när man känner sig snorig och äcklig i halsen. Jag vill inte att det ska bli värre, då kan man ju inte träna överhuvudtaget. Baaaaaaaaaaaaajs säger jag bara. Jag gick hem där Martin satt och kollade på Family Guy. Runt tre blev golvläggaren klar, så då började vi flytta in allt igen. Äntligen får man ligga i sin egen säng. Vi gick och köpte vår egen mat, grillad kyckling, vitlöksbaguette, pommes och sallad! Mumma. Sen blev det dusch och mys resten av kvällen. Jag slocknade 21:30, hur skönt? Egentligen skulle jag ha varit på Lantmäteriet kl 9 imorse, men jag stängde av klockan och "snoozade" i två timmar. Det är inte så lätt att kliva upp från en varm famn precis, hehe.
Nu ska jag get ready for school....


jag älskar dig mysis!

ONE WEEKEND IN BANGKOK WITH TWO OLYMPIC GYMNASTS

Jag har spenderat min eftermiddag på Coffeehouse by George med Amanda och Ludvig. Åt något jag inte ätit på tre år, nämligen deras otroliga varma mackor. MUMS! Ikväll ska jag följa med Amanda hem till Ockelbo och sova där. Mysigt. Ska överraska henne med att köpa med lite gott till oss.


Titta vad fin hon är!


DUDE SMOKE WAY TOO MUCH WEED

Igår var det hangover för min del. Mcdonalds blev lite av min räddning. Spenderade kvällen och natten i Skutskär med fina tjejer, pizza och chips. Melodifestivalen rullade på tvn och jag jublade när The moniker gick vidare till Globen! Idag är det söndag. Skola imorgon. Poop. Idag ska jag gå på stan med Amanda och Ludvig. Jag älskar vädret ute. Hoppas på att få sova borta inatt men det vet man ju aldrig!


WELCOME TO MY WORLD

Hej kass uppdatering.
Från tisdag till torsdag var jag med Amanda i Stockholm hos hennes mamma. Första kvällen gick vi ut och åt och andra dagen spenderade vi på stan. Fick träffa min fina kusin Anna också! Det svider i plånboken nu kan jag lova. Men det var en väldigt mysig resa må jag säga!
På torsdagen när vi kom till Gävle var det bara att packa om och gå till nästa buss till Hedesunda. Min födelsedag var jag hos min älskling. Han hade bakat en jättefin och en väldigt GOD chokladkaka till mig! Så fick jag blommor, en fin sten med text och SJUNDE SÄSONGEN AV TWO AND A HALF MEN!!!! lycklig tjej. Vi tog ett mysigt bubbelbad och åt god mat. En riktigt fin dag helt enkelt :) Igår tog vi det lugnt fram till fyra då jag skulle hem.
Gjorde mig iordning, åt god mat med familjen, så kom Linda hit. Jag fick en vrålsnygg klocka av henne, hur söt? Vi vandrade vidare mot villastan där Linda och Alexandra var, förfestade lite. Drog mot Goya och träffade fint folk. Men vart var folket?! Jag drack nog lite för mycket och blev väldigt väldigt yr och bestämde mig för att gå hem och mina fina gick med mig hem. Hemma blev det inte precis bättre......... Till råga på det så har jag nog tappat 120 kr. Kul. Idag blir det förhoppningsvis en myskväll med fina klassisar!

RSS 2.0