SO WHAT DID THE MELONHEAD DO?

Rätt sköna dagar har det faktiskt varit. Pannkakskalas och sleepover med Linda, körlektion och... Ehm, inget mer? Idag har det varit en lugn dag i skolan, stannade kvar och jobbade på min oooootroligt långtråkiga uppsats. Efter skolan fick jag övningsköra ut till Valbo med mamma, gick lite på köpis. Fick med mig ett par jeans och lite alkohol hem. Finfint! Efteråt åkte vi till mormor och morfar för lite mat och massa kortspel, ett bra avslut på en fin dag. Nu ligger jag i min säng och gör det vanliga, tittar på Two and a half men. Snart ska jag sova, för imorgon ringer klockan på kvart i sex. Då är det dags för halkkörning! Wehå.


I UNDERSTAND..

Väldig mysig kväll hos min käraste. Jättegod mat och mys. Imorse åkte han på match och jag stannade och solade med Matilda. Brände ju sönder bröstet igår, mindre kul. Helt illröd. Så nu fick man ta igen lite på ryggen. Åkte hem med trebussen och duschade. Skönt att inte lukta svett och ha flottigt hår. Ikväll är mina planer ganska planerade. Stay at my fucking apartment. Hoppas hoppas hoppas hoppas innerligt att baby M kommer hem tidigt från fisket så att han kommer till mig och sover. Snart ska jag och mamma åka och hämta mat från någonstans, vart är osäkert... Oh, mysterium. Nu ska jag måla naglarna och fortsätta dunka Jessie J.






RUB YOUR NOSE IN IT

Fina dagar hos min käre far. Övningskörning, massa god mat och trevligt sällskap. Liza kom även ut på fredagskvällen och sov över! Tog morgontåget hem. Då kom min prins, äntligen äntligen äntligen. Köpte lite nödvändigt på stan och tog med donkenmat hem. Resten av kvällen bestod av massa massa mys! Den här förmiddagen/eftermiddagen har jag legat på taket med musik i öronen och bara njutit av den stekheta solen. Nu ska jag göra något att äta för att sedan duscha och ta bussen ut till min kärlek. Ledig måndag också, såååå värt.
Blev snabb uppdatering, nu måste jag gå och äta innan jag svälter ihjäääääl. HEJ



OH NO, I'M THE EXTRA GUY

Ludvig kom hem till mig igår ett tag, cyklade och köpte grönsaker, dipp och pistasch (!?) nötter. Resten av kvällen bestod av Two and a half men som vanligt, that's how I roll. Nu har jag packat min lilla väska för att spendera några dagar hos min far ute i skogen. Nu ska jag dra mig tåget alldeles strax, och när jag kommer kommer Martin vara här. Låt dessa dagar gå fort, amen!


Längtar efter min lilla skitunge, och pappa förstås!

OOOH, I'M SO SCARED

Det var en trevlig kväll igår. Tog en promenad i kylan till Coop, burr. Spelade kort och åt kakor + chips. Sjyst blandning. Runt tolv skjutsade vi hem Paulina. Kollade på fula bloggar och somnade till en film. Idag blev det Max till frukost, klart man inte klagar! Mums. Vid tre skjutsade Liza hem mig. När Jimpan kom hem åkte jag och mamma iväg för att handla/övningsköra. Ikväll har jag inga speciella planer, otippat? Ludvig skulle kanske titta in efter sin träning om jag inte minns helt fel. Annars ska jag bädda ner mig till Sex and the city.
Imorgon bär det av till pappas skogshus fram till lördag, då ska jag hem och då kommer kärleken hit efter 9 dagars eviga längtan!



Skulle inte va fel att vara brun och smal igen!

LOOK AT ME, I SCREAM SCHMUCKDOM

Efter en natt med alldeles för lite sömn vaknade jag 12. Efter lite städning gick jag och mamma ut till Kvarnparken i den strålande solen. Dessvärre blåste det kallt.. Sen tog jag en powernap på över två timmar, det behövdes. Nu snart ska jag sticka iväg till Bomhus för att umgås med Liza och Paulina, övernattning blir det också. Mysigt!


matbild


ONLY YOU CAN GAY UP BANGING TWO WOMEN

En liten fotnot. Alla mina rubriker är såkallade "citat" från min älskade favoritserie Two and a half men. Hoppas att ni hade anteckningsblocken redo.

Dagen spenderades på stan med Ludvig, vi lunchade en fet lunch på Buddy's. Tog en långpromenad i Boulognern runt Hälsans stig. Helt sjukt att jag lärde ta av mig jeansjackan för att det var så varmt, trots att det blåste på. Till sist satte vi oss på Waynes uteservering med en kaffe och apelsinjuice. Ludvig hann övertyga mig att följa med till Hemlingby och springa. 2 km jogging, 40 situps, 15x3 armlyft med stockar, 2 km powerwalk, 40 situps, 2 min planka, armgång och till sist två rundor intervaller. Jag ville dö. Jag förtjänade verkligen fläskfilén med jumbofriesen när jag kom hem. Tvmys och kom nyss in efter att stått ute och pratat med Paulina och Liza. Imorgon bär det troligtvis av till Hemlingby igen för träning, sen blir det tjejkväll med P & L.


HE'S LIKE THE BROTHER I NEVER HAD


Stan med denna filur nu, vi ska luncha och traska runt! Tuuuudels

OH, MY BALLS..

Lite smått depp nu för att min älskade pojkvän åker till fjällen imorgon och blir borta i en evighet. Iallafall till torsdag, då jag åker till pappa. Dör lite. Nu ska jag gråta mig till sömns, fast nääää. Nu ska jag vara glad! Det är lov. Fast utan Martin.. Come on, gaska upp dig nu Josefine. Hej jag pratar med mig själv i tredje person.

YEAH, WHO DO YOU LOVE WHEN I'M NOT AROUND

Jättelyckad fredag! Sket i skolan, dumma Josefine. Gick på stan med Linnea ett tag, tömde kortet på lite pengar och hade allmänt mys. Vid fyra tog jag tåget till Ockelbo tillsammans med Amanda och co. Handlade mat och snacks och åkte hem till Amanda. Grillat stod på menyn och det var underbart! Det blev en lyckad kväll med mycket folk och en hel del nya ansikten. Somnade runt fem till Lejonkungen och vaknade halv 10 igen. La oss ute i solen med en varsin magnum och åt pommes till lunch. Riktig sommarkänsla när man kunde ligga ute i trosor och bh. Nu är jag hemma i Gävle och ska hoppa in i duschen. Spenderar kvällen i Valbo ikväll hos morföräldrarna, grillning och annat mys. Tummen upp för denna helg!


Glada för guld! Haha, riktigt fräscha

MMMM YOU SMELL NICE

Igår var det skola. Som vanligt. Jaaa.. Följde Linda tillsammans med Denice för att Linda skulle tatuera sig. Asfränt blev det! Martin kom till Redrum, så gick vi hem. Han fick sitt såkallade "påskägg" av mig med massa godis i. Gullegrisen åker ju till fjällen på söndag och kommer hem på torsdag, när jag åker till pappa. Bam, timing! Vi hade det väldigt mysigt med massa Eva&Adam avsnitt.
Idag hade vi en lektion. Så. Tog en mjukglass på stan med tjejerna och vandrade runt på stan. Jag och Linda gick hem till mig för att färga hennes hår medan jag sprang fram och tillbaka till tvättstugan. Gud vilka intressanta påpekningar! Borde lägga in fotnoter. Nu ska jag duscha mitt äckliga hår (fotnot) och vänta på att v maten v ska bli klar (fotnot.)


Gammal bild från 09, snygg löshårstjej. Martin, jag, Anna och Elin.

THERE'S A TWO HOUR WAIT FOR SPACE MOUNTAIN

Äntligen klar. Dammsugit hela lägenheten, skurat, dammtorkat, städat min toalett, gjort rent speglarna. Effektiv tjej! Nu har jag övertygat mamma min och Jimmy att vi ska äta takeout. American Pizza Place = Kycklingspett med pommes. Värt. Tjock tjej. Snart kommer Linda hit för ett tag, glad tjej.








FUCK YOU AND YOUR LIES

Fick en del saker klargjorda igår. Äntligen. Idag har jag känt mig arg, men samtidigt varit glad. Finns inget mer att säga, alla saker är sagda. Ändå har jag inte haft en klump i magen, utan känt mig lättad. Att jag fick veta. Är det konstigt eller? Kanske är jag ledsen inuti, men fan vad det inte känns så. Tacka fan för det. Mycket fan nu va. Fuck you and your lies!



Slutade 11 idag, skönt? Bestämde tema på brännbollsdagen (rock!) och jobbade lite på naturkunskapen. Hejdå. Nu ska jag ta tag i mitt rum och städa och fixa till. Ikväll blir det träning om inte Linda kommer hit. Just nu vill jag boxas, släppa ut allt bara. Josefine the beast liksom. Det behövs. Nu ska jag höja volymen och börja röja!



THIS IS SO WRONG.. SO VERY WRONG

Min helg har varit bra. Kom hem till pappa runt halv sex, jättefräscht var huset inuti. Kändes hemtrevligt och det var inte kallt plus att det inte luktade brasa. Skööööööönt. På kvällen blev det film med massa gott till. På lördagen övningskörde jag lite, sedan var det dags för 50- och 40-årsfest. Min farbror Jonny och hans fru Jonna fyllde år. Det var trevligt! På söndagen tog jag tåget hem, som såklart blev inställt i Tierp och jag fick vänta en halvtimme på nästa tåg som skulle åka förbi. Kom hem, duschade och så sedan tog jag bussen till Hedesunda! Där blev det kanongod mat och massa mys med hjärtat.
Jag hatar förövrigt måndagar. Seg media, äcklig lunch och fitness. Men det var jääääävligt skönt att träna och det var roliga pass! Ikväll har jag äntligen börjat och gjort klart filosofin. Tack och lov.


KevinLee och Cassandra mumsar i sig grädde på 50årsfesten

JAKE? ARE YOU PRAYING? - THAT'S OK, I'M NOT IN SCHOOL

Mysig kväll "hemma" i Hedesunda igår. Hamburgare. Glass och fruktsallad på kvällen samt en skön dusch med M. Sedan övertygade Martin mig att ta en senare buss hem imorse, så att han slapp vakna tidigt. Vilken toffel jag är. Men men, jag fick sova längre! Nu sitter jag hemma, ska antingen krypa ner i sängen ett tag och käka upp resten av min Ben&Jerry, eller göra mig iordning så jag slipper göra det. Åhååå, vilket i-landsproblem jag har assåååååå!! Idag är det körlektion och åka till pappa som står på schemat. Ska få se deras hus, spännande. Imorgon blir det farbror Jonnys 50årsfest. Spenderar helgen där. Hejdå.


 Bild efter radiosändningen igår!


HERE, AIM FOR THE CHEAP SEATS..

Vilken skoldag. En lektion. Åt lunch och gick hem en snabbis för att hämta kläder. Gick tillbaka och fixade med klippen, musiken och det sista på radiomanuset. Stress stress stress. Vid tre åkte vi till Folkets Hus där vi hade vår radiosändning. Flum flum flum. Men nu är det äntligen gjort och det var verkligen jättekul! Nu sitter jag hemma hos min Martin i Hedesunda. Dessvärre är han på träning och kommer inte hem förrän vid nio. Kuljul? Jaja, jag får väl napa tills dess framför tvn. Hoppas det blir mat snart också by the way..

 Hjärtat passade bra för dagen.
 

GOOD PARENTING, ALAN

Vilka fina föräldrar jag har som går och köper Ben&jerrys till mig. Så nu sitter jag och myser med en half baked och ska snarta sätta på en film! Imorgon är det sändning i radio med tjejerna och sedan ska jag sova hos Martin.

 saknar Mia.

DUH, WINNING?! OR LOSING?

Igår efter skolan var jag på stan med Ludvig, vi fikade och jag fick se hans nya Ipad. Varför är jag inte förvånad? Han fick nästan tvinga ur mig att det var ett bra köp. Hehe. 
På kvällen tittade jag på dokumentären om Charlie Sheen, the bad boy. Började nästan gråta i slutet, haha gud. Jag är väl ganska konstig. Jag menar, den här mannen har åkt dit för hustrumisshandel, droginnehav, drogöverdos, haft alkoholproblem, köpt mest prostituerade i hela världen.. Vad finns det att tycka om? Det känns som att det är nästan lika känsla vissa kvinnor känner för mördare - medlidande. Älskar Charlie Sheen! Mycket av det kommer ju av Two and a half men såklart. Fast jag tycker inte att man jämföra Charlie med en mördare. Kändisskapet blev mycket, pengarna och framgången.

Hur snygg var inte Charlie som ung?


Skriver ju en vetenskaplig uppsats om honom, om han är bipolär eller inte. Det finns så mycket information, intervjuer etc att man blir galen! VAR ska jag börja?! Tusen tankar, men inget går ner på pappret.
Nej, nu ska jag ta mig en funderare medan jag väntar på mat. Ikväll ska jag se Hot Shots! som både Charlie och Alan (Jon Cryer) är med i.

picture

IT CANNOT BE ECSTASY, CAUSE THERE'S AN APHRODISIAC

Hej du bortglömda blogg! Hur är det?

I lördags hade jag och Martin 3 år. 3 år?! För tre år sedan gick jag i nian på Engelska och han i åttan på Solängen. Jag hade löshår och inga ögonbryn och han hade rufsigt hår och bar alltid (nästan) randigt, hihi. Han kom hem till mig och mös, så gick vi ut på kvällen och åt på Bienvenidos. Aldrig mer. Hårda potatisklyftor, maten var dränkt i äcklig rödvinsås och baconen var inte stekta. Blä blä blä. Vi betalade 220 kr för den rätten, crap! Pengar är pengar. Men sällskapet gjorde ju det bättre och det var ju bara att skratta åt det. Jättemysig dag v

Idag fick vi tillbaka naturkunskapsprovet. 1,5 ynka poäng från MVG. Lite less? M:et saknades framför det där VG+et. Nu ropar mamsen att det är mat så nu ska jag springa och slänga i mig mat och sen ta en välförtjänt dusch för att det gick bra på körlektionen och provet!
Puss o kram


RSS 2.0