Julklappar? Kläder?

Herregud, vad ska jag köpa? Jag vet vad mormor och morfar ska få, mamma och jimmy vill inte ha något. Men det känns ju taskigt.. Pappa vill ha, men inte Angelica. Bror köper jag alltid till. Jag får nog något över till mig själv också, för imorgon ska det handlas julklappar med Liza! Bra längesen nu så det ska bli härligt att träffa henne :) Nu är det 2½men på tvn och sen Paradise, wihu.


-

Jag är så lycklig. Allt jag säger nu. Jag älskar dig.

Ja då ses vi på lördag!

Jag och Linnea hade supermys med chips och naturgodis framför Idol och Madagaskar :D
Nu snart ska jag åka till tåget mot Gävle, jag och några från klassen ska på Brynäs - Luleå. Det blir festligt!

FREDAG

Fick tag i en sjukgymnast till sist! Den 11 december kl 13:00 ska jag vara på Carema Rehab. En aning lång tid men ändå.. Jag har en tid att kolla upp skiten.
Nu strax ska jimpan skjutsa mig till tåget, och där på station väntar Linneaaaaaa :D wihu




Så grymt härlig!

Ingen bra början på en fredag!

Ringde hälsocentralen imorse, och de sa att jag skulle kontakta en sjukgymnast. Så jag kollade upp numret till Brynäs Carema Sjukgymnastik.. "Hej och välkommen till blablabla.. Vår sluss öppnar klockan 11:00 och om du pratar in i telefonsvararen kan vi inte ringa upp dig. Var vänlig ring kl 11:00."
Jippi. Nu ska jag alltså vänta i 1½ timme på att få prata med en sjukgymnast. Ingen idé att gå till skolan tycker jag, det var rent ut sagt omöjligt att få en god natts sömn inatt. Spikmattan var bara en pina, jag grät om jag ska vara ärlig, så ont gjorde det. Jag vet vad ni tänker nu - MES med stort m. Yes, maybe I am! Men ni skulle inte vilja byta nacke med mig just nu, taha.
Nu ska jag värma värmekudden i mikron i minst 10 minuter, det får bli som en stödkrage just nu!

För att underhålla mig ska jag lägga ut gamla bilder på Facebook, hoppas inte dom som blir med kommer döda mig.


Idag får jag träffa denna dam iallafall v

Jag hatar min nacke

Mormor och morfar är bäst.


Nu har jag provat med muskelsalva för nacken, funkar icke. Nu är det spikmatta som gäller, jag längtar inte. Men Paradise Hotel får stå på så jag får tankarna på annat. Om den inte blir bättre, blir det ringa hälsocentralen wiho.
Good night.

Home from school

Jag bestämde mig igårkväll att stanna hemma från skolan. Jag tänkte att det skulle bli samma som igår och i måndags, åka hem efter några lektioner. Bättre att jag får vila istället! Det lät väl helt okej? Vaknade först vid nio, sen somnade jag om till elva då jag vakna av solsken! Huvud- och nackvärken går som en bergodalbana. Men nu har jag tagit en ipren och ätit, så nu känns det bättre.
Om en timme ska jag hem till mormor och morfar, städa lite och tjäna pengar. Stannar där hela dagen och sen ikväll kommer mami och jimpan. Alla vi ska äta middag och hela köret! Trevligt med släktumgänge ;)

Gud vad veckan har gått fort, imorgon är det redan fredag! Wiho. Då ska jag hem till Mehede, då följer Linnea med igen v längesen jag träffade henne..


 you and me.

Update

Det blev inte som jag hoppades och därmed slutar inte kvällen bra.

Höst + regn = höst-depp-sjuk?

Kan det bero på vädret att jag är småsjuk? Då är det nog så att jag är lättpåverkad av vädret, hur konstigt låter inte det egentligen? Att vädret bestämmer hur man mår? Jag vet inte om jag skulle må så mycket bättre fysiskt om solen sken just nu.
Ingen feber, men ändå svettas jag för minsta lilla men fryser lika lätt. Snorig. Huvudet är som en medicinboll.
Gick hem efter min första lektion idag, tur att jag inte missar mycket. Skridskor och spanskateater, då är jag hellre hemma faktiskt.
Nu har jag tagit en ipren, spotify pumpar musik och nu ska jag storstäda så jag har det gjort så jag kan ta det riktigt lugnt sen..

Jag hoppas att dagen slutar bättre!

 Nej tack.....

När jag tänker efter..

.. är jag så lyckligt lottad. Jag har en familj, massa underbara vänner och kärlek.

Vissa saker är det jag verkligen vill ha, mycket pengar och toppbetyg i varje skolämne. Visst, det finns många som säger: om du bara anstränger dig mera, så når du toppbetyg! Men jag tycker inte att man ska kämpa ihjäl sig för toppbetyg, huvudsaken att man känner själv att man har gjort sitt bästa, sen är det that's it. Det är det jag vill göra här i livet - känna mig nöjd för/med det jag gör. Det är ju faktiskt bara en person man bestämmer över: sig själv. Om man får godkänt på ett matteprov till exempel och någon kommer fram och säger: fick du bara G? Ja, för det var det betyget jag kände att jag skulle sikta på. Det finns både dåliga och bra egenskaper hos mig, jag är ingen höjdare i matte men jag är bättre i engelska. Då drar jag helst mina fördelar till engelskan, det jag är bättre på. Självklart kan jag fortsätta kämpa med matten, men när man själv inser att det inte funkar, då lärde jag mig att inse att jag ska vara nöjd med det jag har gjort, även fast jag inte nådde upp till toppbetyget. Jag gjorde iallafall mitt bästa. 

Och en sak som jag grubblar på varje dag. Utseende. Att vi anpassar oss så pass mycket, följer modebloggar, bloggare som blivit kända för att de provocerar och försöker se sig som att vara bättre än alla andra. Hur en 15-åring som väger mindre än 50 kg och visar upp sin platta mage på bloggen och skriver: jag tänker fortsätta banta med att dricka en latte om dagen. Vem vill göra det egentligen för att må bättre? Jag tror inte att jag är den enda som tänker: om hon tycker att hon är tjock, vad är jag? eller liknande.. Jag väger 57 kg och är 170 cm lång. Det är en normal vikt enligt läkare etc och jag tycker inte att jag är tjock men jag anser inte att jag är pinnsmal heller. Men hallå, vilken tonåring har inte eller har inte haft lite extra kroppsfett på magen?
En annan sak, om man tycker att en person är ful och säger det till den personen. Jag har fått höra det och jag har alltid blivit ledsen och självförtroendet sjönk till botten för stunden. Men egentligen, det är ju inte mitt problem att den personen tycker så. Det är bara den personen säger så som stör sig på något enstaka eller hela ens utseende. Ja så det är så du tycker, men det är faktiskt inte mitt problem, det är bara ditt och du får lösa det på egen hand. Fick dig det att må bättre? Fick det dig att bli snäppet snyggare? Tryck inte ner mig för att få dig att känna dig bättre.

Oj vad mycket det blev skrivet nu. Men jag kände för att skriva av mig lite.. Jag vet inte varför just det här kom upp. Jag ger cred till dom som orkade läsa! (y)

Bye bye kissemissar

Jag kämpade mig upp till skolan! Tog en ipren och bet ihop. Höll mig kvar hela dagen, woho.
Dagens roliga och lite pinsamma var att min engelskalärare Robert var väldigt nära på att se det NÅGON hade skrivit på framsidan av mitt block: Josefine v Robert. Den personen ska dö ;)
Efter skolan åkte jag hem (otippat?) och la mig på soffan tittandes på vänner för tredje gången. När ska jag bli riktigt frisk? Jag är en liten snorunge. Jag är den där Dr. Coldfeldt på iprenreklamen!

Dagens sämsta.. Usch, jag blev jättebesviken. Jag smsade pappa och berättade att Linnea följer med till Mehede på fredag, och då berättade han att han hade lämnat tillbaka katterna :( Åh, dom som var så mysiga! men de hade inte tålamod nog när de inte gick i kattlådan. Men han sa en bra sak också, att vi ska få en liten kattunge om några veckor. Det fick mig att längta!

Ikväll har jag haft ett grymt sockersug. Det brukar bli som värst i tjejveckan, alla förstår nog vad jag menar med det. Så ikväll tog jag intiativet och bakade en blåbärspaj och delade med mig till familjen, hihi.


 bjuder på en gammal bild

Måndag 23/11

Råka skriva lite fel datum igår, får skylla på söndagsdepressionen och tröttheten!

Imorse ändrades morgonrutinerna till skola igen, som alla måndagar. Tråkigt, men that's life. Jag låg vaken till halv två inatt och tittade på Vänner, jag måste vara tokig. Tur att vi hade sovmorgon idag..
Första lektionen var engelska, och då var det seminarium som sagt. Jag pratade faktiskt mycket, men Robert seems to hate me ändå. Aj aj aj.. Jag ger cred till mig själv för att jag försökte iallafall!
Efter spanskan orkade inte min kropp nå mer, kallsvettades och det gjorde ont i kroppen. Åkte hem och la mig i soffan och kollade klart på första säsongen av V och mumsade blåbärspaj. Det har nog min dag mest bestått av.
Nu har jag blivit ganska förkyld och lite feber. Haha vad konstigt det lät. Men det är inget allvarligt precis, jag ska inte missa en skoldag har jag bestämt mig för.

Nu sitter jag och dricker te och äter hasselnötskärnor, en perfekt middag för er som inte är hungriga på ugnstekt falukorv ;) Om en halvtimme börjar en timmes 2½men, så då drar jag mig mot sängen! Wiho


HAHA bjuder på denna! men nu början jag känna en längtan till julen.

Söndag 21/11

Namnsdag idag, morfar ringde och påminde mig om det! haha. Cecilia för er som var frågetecken.
Underbar helg.
I fredags kom Ludvig hit och tittade på Idol+ Cirkus Möller med mig och åt chips med dipp :D
Resten av helgen spenderades i Häs, underbart. Kortfattat.

Nu tittar jag igenom engelskan, seminarium imorgon om Shakespeare. Tummen ner för det! Dessutom är det måndag, och det gör inte saken bättre....

Men nu ni, Johanna, Paula och Malin! Jag lånade hem första säsongen av Vänner av Isabell, så nu blir det mycket tittande för min del ;)




Jag älskar dig, min underbara

IT'S FRIDAY

Postat av: andrea
du?
jag måste fråga, var på öppethus på borgis sam/media, är det e du går för jag såg en film på dig och några kompisar, trivs du?:D
nu tycker du säkert att jag är tokig i skallen, men jag har ångest nu!:D

svar: haha, ja jag går på sam-media! jag trivs skitbra, bra lärare och median gör det roligare på något vis! inte bara "vanliga" ämnen som matte, svenska.. den filmen vi gjorde där gjorde vi under projektveckan, sista 5 veckorna i 1an (tror att det är 5 veckor) det var hur kul som helst! hade bara språk, idrott och samhäll tror jag att det var då under den tiden. kul att du frågar, jag tycker att du lätt ska söka om du funderade det :D

Kul att svara på frågor!
Well, nu är det äntligen fredag :D och nu är jag hos mamsen i gävlestad.

 pumbaa

 tiger

Vi har fått 2 nya familjemedlemmar!

Ikväll kom pappa till mig och sa: klä på dig, vi ska hämta katter!
va? vems? - våra! - nu skojar du med mig!
Sådär höll vi på ett tag, men pappa skojade tydligen inte. Vi skulle hämta två katter, våra katter.
Pappa som är allergisk och allting? Ja, tydligen inte så värst allergisk, bara lite täppt i näsan när han är nära dom.

Vi hämtade våra nya familjemedlemmar runt åtta, det är två gråa ettåriga pojkmissar ;)
HUR SÖTA SOM HELST! Namn hade de tråkigt nog. Puma och Tiger heter dom.
Bild kommer så fort som möjligt, dom springer runt och utforskar huset nu hihi


Onsdag 18/11

Var så himla trött imorse, gud vad jag hatar tidiga mornar när man är tvingad att gå upp.
Det var himlans onödigt att gå på livskunskapen (som vanligt..) vi fick boktips av bibliotekarien, snark. Sen hade Masoud en nästan obegriplig genomgång på matten, ännu mer snark.
Efter lunchen tog klassen sig till Fjärran för att simma på idrotten! Jag och Lisa gjorde vår livräddning från förra året också. MVG, så grymt skönt.
Hade beslutsångest sen för om jag skulle träna eller inte, för jag var så himla slut i kroppen. Min kropp tål inte det minsta stress! .. I sista sekunden bestämde jag mig för att åka till Mehede, eller ja Isabell hjälpte mig lite ;)

Jag är fortfarande helt slut i hela kroppen, och huvudet värker.
Men nu ni, nu blir det friterad kyckling med ris! Mums med en kock i hemmet.

 tröttaste tjejen i världen.

Ockelbo tour

Gud vad stressigt det blev att blogga imorse! Precis när man hade tid att skriva kommer några in och säger: vi ska kolla på tv-sändningen!!!!! För att summera lite hur jag såg ut i tv: sad-boredface. Såg ut som att jag skulle somna och börja grina vilken minut som helst.
Så fick vi tillbaka mediakommunikationsprovet. 19.5 och 20 var VG. Mia satte G+ och hennes poppis-status höjdes inte för mig precis. Surt surt surt surt.
Vi slutade elva för dagen iallafall och då åkte jag, Paula och Johanna med Lisa och Malin till Ockelbo och lagade våfflor och tittade på vänner. Eftermiddagen kunde nog inte bli bättre :)

Åkte hem till mamma en snabbis och hämtade lite kläder, så hem till Mehede. Nu har jag äntligen skickat iväg min engelskauppsats. Jag är lättad!

En dålig grej imorn är att vi ska simma på idrotten. Simma har jag verkligen inte något emot, men att visa sig i bikini.. Mina höfter och mage är mina två av tre största komplex. No no, inga mer negativa grejer :D
Det är ju snart helg! Åtminstone 3 dagar kvar.


Tisdag 17/11

Lär ju gratulera loverboy och Matilda lite sådär i efterskott, dom fyllde år i fredags v


Jag har en rest i matte, EN SNIKEN POÄNG IFRÅN ATT KLARA DOM!
Igår fyllde bror 20 år också. puss

Nu ska vi kolla på tv-sändningen så nu fick jag brådis :D

En del av min kärlek till dig

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away



Old music väcker känslor

Ett av banden som var mina självklara idoler, Green Day för tre år sedan.

http://www.youtube.com/watch?v=nOUnLiVEddI klicka här för att lyssna på en av mina gamla favoritlåtar.


Jag sitter och lyssnar på hela deras gamla album nu. American Idiot, St. Jimmy, Jesus of Suburbia, She's a Rebel.. ojojoj vad det finns minnen!





HEJ FREDAG!

Fredag den 13e


Jag är glad idag. Väldigt väldigt glad.

OBSERVATION

Snart kommer en bild på mitt nya hår upp. För er som intresserade sig ;)

Jag är så glad just nu

Skolan gick bra idag. Hade två prov idag, mediakommunikation och historia. Första gick actually pretty well och det andra "ok", att fördjupa mig i frågor är inte min grej.
Sen gjorde min core unit klart våran sonett av Shakespeare, så fick vi sluta en timme tidigare. GOOD
Vandrade hem till min bror och elin, det blev 2½men tittande innan vi åkte ut till köpis en snabbis och vidare till morföräldrarna. Där fick vi god mat och gott sällskap ;)
Sen var min bror så snäll så han skjutsade mig ända till Mehede för att hämta kläder och dyligt!

Nu är jag nybadad och rummet nystädat, och inga läxor! Eller, jag ska göra 2 rester i matte imorn. Det får gå som det går känner jag nu. Jag är väldigt väldigt väldigt trött.



så himla fin.


Hej kass uppdatering

Careface. Ingen läser den här bloggen anyway.

Igår var jag hemma hos Liza med Paulina och kollade på en äcklig film. Fy fan vad vi (jag) skrek!
Det var ganska läskigt att gå hem helt själv.
Helgens minus är nog febern, den har hållt i sig minsann! Mig v influensaspruta..

Idag var det fars dag också, eftersom jag inte kunde träffa pappa idag så skrev jag ett sms:
"grattis på fars dag :* jag älskar dig!" och han svarade: "Tack"
Thanks for your respond.

Söndagens - var plugg plugg plugg.
Söndagens + var pizza och Ludvig.


mycket kommentarer om denna bild..

Onsdag 4/11

Igår i skolan redovisade min grupp om Giovanni Bocaccio, jag fick spela honom och läsa upp fakta om honom. Jag hatar redovisningar. Tanken att alla står och glor på en, förmodligen flinar och viskar. Det gör mig nervös = tomatröd i ansiktet, darrig röst, stammar och läser fel och för fort. Det känns som att jag är den enda 17åringen som blir så nervös.
Efter skolan blev det stan med Johanna, Lisa och Malin. Letade ut och köpte presenter. Sen åkte jag hem, var så vidrigt trött så jag låg i fåtöljen hela kvällen och kollade på tv. Sen när jag väl skulle sova gick det inte, grubblade och grubblade fram till halv sex. Sen när klockan ringde på halv sju kunde jag inte få upp ögonen och huvudet dunkade. Så det var ingen bra idé att gå till skolan idag, tur att nästan alla tvåor skulle vara på högskolan för att lyssna på föreläsningar och teatrar. Missade ingenting direkt.

Nu sitter jag och skriver på min engelska uppsats och kollar på animerade nalle puh med Cassandra som smuttar på sin välling. Animerade nalle puh? Herregud, och så är det en liten tjej och en hund med + att de har lagt till nånting så att Tiger och Nalle Puh är "superdeckare" tillsammans med den där tjejen. Skamligt, snacka om att förstöra barnprogram.

 

Och en sak till, jag har funderat och nu har jag tagit ett beslut. Jag ska klippa av mitt hår. Jag kommer förmodligen ångra mig och gråta efteråt, men jag känner att det måste göras.
Jag har tänkt att det ska bli till nyckelbenen, då blir det 1 dec iallafall!

Hejdå sköna lov!

Nu var det dags för skola igen. Det var verkligen jobbigt att försöka sova inatt kan jag tala om!
Vid två gick det till sist iallafall, sen upp halv sju imorse. Jag var inte glad.
Med mycket om och men tog jag mig igenom skoldagen och inte helt passiv på lektionerna heller. Efter skolan åkte jag och solade, det kändes underbart efter en skoldag. Sen blev det en 80 minuters bussresa hem, jippi. Duschade och åt, och nu har jag suttit här och skrivit på min engelskauppsats och skrivit ner fakta om Giovanni Boccacio, fråga mig inte vem han är för det vet jag inte riktigt själv!

Nu ska jag måla naglarna och bara ta det lugnt, 2½men är ju trots allt på tv ikväll :D


RSS 2.0